32 C
Willemstad
• woensdag 4 oktober 2023

Extra | Journaal 3 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 2, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 2 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | ’Trump maandag aanwezig bij opening proces over aandikken vermogen’

NEW YORK - Voormalig president Donald Trump woont naar verwachting maandag de opening bij van het proces waarin moet worden bepaald wat de straf wordt voor de...

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...
- Advertisement -spot_img

Extra | Journaal 5 juni 2023

HomeLandenCuraçaoExtra | Journaal 5 juni 2023


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

 1. Het lijkt alsof de media hier op Curaçao elkaar de hand boven het hoofd houdt. Op social media gaat een bericht rond en dit valt nergens te lezen of te zien in de media hier op Curaçao, dat is schandalig.

  Het bericht dat op social media rond gaat, is dat een medewerker van Direct TV, een aanklacht tegen Jachmien Pinedo heeft ingediend. Het schijnt dat de honden geen brood van lusten van wat daar allemaal binnen de muren gebeuren.

  Het lijkt zo erg te zijn dat zelfs van slavenarbeid gesproken wordt en op zich verbaast me niets als ik al het goud om de nek van de man van Jachmien, Eithel zie, het geld moet ergens vandaan komen.

  Eerlijk gezegd vond ik altijd al dat Direct TV zich meer kan veroorloven dan andere media hier op Curaçao. Veroordeelde medewerkers worden niet achter tralies gezet, maar mogen doodleuk elke dag nota bene de politie berichten presenteren, hoe cynisch is dat?

  Wij weten allemaal de ellende die gokken met zich meebrengt, gezinnen vergokken een heel maandsalaris in één avond met alle gevolgen van dien en toch mag Direct TV, onbeperkt reclame maken voor het casino van Jachmien en Eithel, schadalig!!!

  Ben benieuwd of wij straks te horen krijgen wat allemaal mis is bij Direct TV, eerder al zijn wat, zogenaamde journalisten, overgestapt naar TeleCuraçao. Zogenaamde journalisten want als iemand zichzelf journalist noemt moet hij of zij het nieuws eten, drinken en poepen dan houdt je, je bek niet dicht van wat daar aan de hand is.

  Ik ben benieuwd of de dames die daar werken, vrijwillig hun uiterlijk laten verbouwen, er werkt daar een dame, laten we zeggen, ik neem aan dat het een dame is want daar is zoveel aan haar verbouwd dat het moeilijk te zien is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties