27 C
Willemstad
• vrijdag 23 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...

DH | Governor receives first 19 of hundreds of National Decrees for justice workers

PHILIPSBURG--Caretaker Minister of Justice Anna Richardson sent out a press release on Thursday, an hour before midnight, stating that the Cabinet of Governor Ajamu Baly had confirmed...

AntilliaansDagblad | Arts Aida ontmoet hulpdiensten Sint Maarten

Philipsburg - Het management van Carnival Cruises organiseerde onlangs een rondleiding op het cruiseschip Aida uit Duitsland voor leden van de hulpdiensten van Sint Maarten. Stefan Luhrs, een...

AntilliaansDagblad | Geen dengue op Aruba

Oranjestad - Het Amerikaanse consulaat op Curaçao maakt er ten onrechte melding van dat er een uitbraak van dengue is op Aruba. Directie Volksgezondheid (DVG) bestrijdt dat...
- Advertisement -spot_img

DKR | Leonard Coffi aangesteld als plaatsvervangend gevmin

HomeBlogsBlog Carlson ManuelDKR | Leonard Coffi aangesteld als plaatsvervangend gevmin

Dossierkoninkrijksrelaties.nl

Willemstad/Den Haag – 2,5 jaar na zijn aantreden heeft het kabinet Pisas alsnog een plaatsvervangend gevolmachtigde minister aangesteld: woensdag werd Leonard Coffi door gouverneur Wout-George beëdigd.

Coffi, die eerder Statenlid en gedeputeerde was, is voorgedragen door de PNP. Of hij specifieke taken krijgt, is niet bekendgemaakt. Vorig jaar stond er ook al een plaatsvervangend gevolmachtigde minister klaar om naar Den Haag te vertrekken, maar om onbekende redenen is dat uiteindelijk niet gebeurd.

In de wandelgangen wordt de benoeming van Coffi in verband gebracht met klachten over het functioneren van gevolmachtigde minister Carlson Manuel (MFK) die met de regelmaat van de klok in opspraak komt. Deze week nog werd hem in lokale media verweten van het Curaçaohuis een “partycentrum” te hebben gemaakt.

Ook is er kritiek op Manuel dat hij zich bij afwezigheid laat vervangen door zijn broer. Met de komst van een plaatsvervangend gevolmachtigde minister is dat niet meer nodig.

Bron: dossierkoninkrijksrelaties.nl

5 reacties

 1. Natuurlijk is c cooper de allergrootste grashopper .
  Jammer voor hem dat hij pas zijn partij niet van de grond kon krijgen . Is gewoon uitgekotst. Toen maar gaan bedelen bij de maffioso boevenbende partij mfk.
  Zelfs daar is hij van veelvuldig besproken grdrag in negatieve zin. Bah Bah .

 2. Besef je wel wat je zegt zonder er bij na te denken Sonja?

  Jullie Mw. Mc William van de M.A.N. die toen samen met de P.A.R. Coryfee thans Bankier ons aller Knops leeway gaven, is ook zo’n grass hopper.
  Die is bij de PNP vertrokken toen ze doorhad dat wie de lakens uitdeelt, zelf ook de bedden moet kunnen opmaken. Was bij Maria Liberia dus aan het verkeerd adres.

  Hetzelfde geldt trouwens voor haar pas aangetreden Co-lijsttrekker Romer: die kreeg ook nul op haar rekest bij de PNP, en is toen ook boos weggelopen, dus…. Er zijn er nog meer hoor, maar ik laat het voorlopig even bij deze twee heksen.

 3. Is deze man te vertrouwen?: hij is een hopper, hij springt als de springhaan van de ene partij na de andere, van de PAR na PNP. Maar slechter als Manuel als Gevolmachtigde kan hij ook niet zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties