29 C
Willemstad
• woensdag 4 oktober 2023

Extra | Journaal 3 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 2, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 2 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | ’Trump maandag aanwezig bij opening proces over aandikken vermogen’

NEW YORK - Voormalig president Donald Trump woont naar verwachting maandag de opening bij van het proces waarin moet worden bepaald wat de straf wordt voor de...

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...
- Advertisement -spot_img

CC | Curaçao to resume COVID-19 vaccination campaign in October

HomeNieuwsGezondheidCC | Curaçao to resume COVID-19 vaccination campaign in October


WILLEMSTAD – On October 2nd, a new round of COVID-19 vaccinations will begin across the Kingdom of the Netherlands.

This decision, announced by the Dutch Minister of Health, Welfare, and Sport, Ernst Kuipers, to the Dutch House of Representatives, follows the advice of the Dutch Health Council from June 28, 2023. In line with this advice, COVID-19 vaccinations will be offered to individuals aged 60 and older.

Adults between the ages of 18 and 59 who are eligible for the annual flu shot can also receive the COVID-19 vaccine. Additionally, adults and children with high health risks are eligible. Vulnerable patients and pregnant women are included in the vaccination campaign, as well as healthcare workers and those residing in medical facilities. Doctors are free to offer vaccinations to other vulnerable patients as they see fit.

Kuipers explained that the primary motivation behind initiating a new vaccination round is to prevent more people from requiring hospitalization due to the virus and to reduce the number of COVID-19 cases. According to the Health Council, there is a significant risk that without a new vaccination round, some individuals may become seriously ill during the winter period.

Kuipers will use vaccines that provide protection against the Omicron XBB.1.5 variant. In his announcement, he mentioned that each person will be observed for 15 minutes after vaccination to ensure that no one experiences a severe allergic reaction known as an anaphylactic response.

Before resuming vaccinations, an information campaign will be launched in all countries within the Kingdom of the Netherlands through various communication channels and social media.

Bron: Curacao Chronicle

Dit artikel is geplaatst in

17 reacties

 1. In het algemeen is vaccinatie geen 100% redding.
  Dat ligt er maar helemaal aan wat.
  En welk risico.
  Het is een afweging.
  Geen zekerheid.
  Niet vaccineren heeft ook voordelen.
  Maar onze soort wil redden alles ten koste van alles.
  Dat je genetisch / kwetsbaarder wordt is wel een feit.
  Survival of the fittest….
  Je red een groep maar dan maak je ze ook kwetsbaarder op andere dingen.
  Een morele afweging.
  2 dingen zijn zeker in het leven. Dood en belasting.
  Lees: overheids gelegaliseeerde diefstal.
  En overlijden.

 2. De bewoording corona prik… is een beetje divers.
  Het is gewoon de griep prik zoals die er elk jaar is.
  Al tientallen jaren.
  Maar je moet er nu 2 doen.
  1 regulier griep coctail.
  1 corona varianten cocktail. omdat de basis anders is.
  Maar dat is dan ook een reguliee griep.
  Sars variant. En waaom zou een sars variant nu beter reageren op een rna oplossing. Ook dat is niet bezezen. Alleen dat ze sneller waren. Met de “öplossing”
  Media pandepaniek.
  Je moet je beginnen af te vragen welk doel artsen ondersteunen.
  De patient of de Portemonnee

 3. @LaStiwz schreef;
  “Je begint eenzelfde fantast en leugenaar te worden als @Luma”

  Nou, ik zou niet zeggen dat hij ‘begint’, want hij was het beiden al… en zo te lezen nog immer. (wink)

 4. @Lastiwz, graaf in de archieven van Knipselkrant en u zult vinden. En fijn dat je mij associaal vind omdat ik geen troep laat inspuiten. Dat jij braaf achter de regering aanhobbelt is je goed recht.

 5. @Tico zegt: “…Een Joep, een Lastwitz en een Mano die direct opkomen draven om te orakelen dat we er allemaal aangaan, vermits we de heilige Pfizer aanbidden…”

  Je begint eenzelfde fantast en leugenaar te worden als @Luma.
  Waar heb je ooit gelezen dat ik heb gezegd dat we eraan gaan?

  Als je iets 10 keer zegt is het nog niet waar.

  Verder dan dat ik het asociaal vind zal het mij mijn reet roesten of jij je wel of niet laat vaccineren. Wat me wel stoort is dat jij mensen voorliegt, proberen te overtuigen op basis van ongefundeerde onzin, en met name aantoonbare domme, zeer domme gedachtenkronkels.

 6. De Pandepaniek ongein laait weer op en zie hier. Een Joep, een Lastwitz en een Mano die direct opkomen draven om te orakelen dat we er allemaal aangaan, vermits we de heilige Pfizer aanbidden. Het wachten is op Gerstennat die weer komt orakelen over curves platmaken en binnenblijven. De media leent zich uiteraard weer om met cijfertjes te goochelen en leugens verkondigen. En de mensheid is nog te dom om in te zien dat de dodentallen, besmettingen en zieken stegen door de domme schaapachtige acties van politici over de hele wereld. De enige die deze ongein een halt heeft toegeroepen in 2022 was de heer Putin. Opeens was het over en hoorde je niks meer. Maar goed van mij mogen ze alles weer op slot gooien en mensen thuis opsluiten. Want dat helpt echt waar hoor. De speciaalzaak voor schoenen waar hooguit 5 klanten per dag komt is een besmettingsbron. De supermarkt waar een ieder door elkaar krioelt met duizenden op een dag is dat niet. En vergeet niet een masker te dragen en twee prikken, vier boosters en met een liniaal 2 meter afstand te bewaren. En ook al gooien we ziekenhuizen dicht en verlagen we de capaciteit, klap maar in de handjes want dat helpt de zorg.

 7. @Luma: ik heb geen respect voor jouw. Je fantaseert en liegt of je bent gewoon dom.

  Je ziet een filmpje waar een blauw vlaggetje met wat sterren op staan en denk of fantaseert dat dit een speech is voor het Europese Parlement.
  Je hoort een vrouw iemand introduceren en denkt of fantaseert dat dit de voorzitter is van het Europese parlement.

  Als je deze personen dan even natrekt blijken het nietszeggende artsen en uberwappies te zijn.
  Wist je dat je McCullough van Twitter is afgeflikkerd wegens het verspreiden van desinformatie?

  Jouw adagium was toch: “…Kijk niet naar wat men u toont, maar zoek naar wat men voor u verbergt…”
  Nou, dat doe ik en dan zie ik een groot lulverhaal met aannames door jou die onderbouwd worden met al dan niet opzettelijk verkeerde informatie om de berichten belangrijk te maken.

  Je bent diep gezonken @Luma, heel diep.

 8. @LaStiwz. Jammer dat U er zo in staat en geen respect hebt voor deze top Doktoren en u zelf hoger in schat, waar was u tijdens deze plandemie het uit te zoeken. Ik laat het aan de goed verstaander over hoe die de video informatie inschat, niets geen knippen of plakken en of ze deze moord gifprik met duizende doden en bijwerkingen accepteren al dan niet ieders eigen keus . I rest my case.

 9. @LaStiwz schreef;
  “Het inleidende gesprek is niet de voorzitter van het Europese Parlement, de voorzitter is Roberta Metsola, maar dit is een dame met de naam M. Hubmer Mogg. Google die maar even, dan kom je bij een foto uit de Encyclopaedia Britannica. Daaronder staat Wappie.”

  Hahahahaha, Moggshot lol + lol en nog eens lol= 3 x lol

 10. Heb het filmpje van Sucharit Bhakdi bekeken Het filmpje heeft 106 views in 1,5 jaar tijd. Mijn TikTok dansjes hebben meer views.

  Volkomen onweteschappelijk en niet onderbouwd verhaal.

  Ik vraag om een werkende link waarin ik iemand zie spreken voor het Europees Parlement (waarvan op het hele internet nada, noppes is te vinden) en ik krijg het antwoord: “… Helaas kan ik de nieuwsbrieven die ik regelmatig van deze Cardioloog ontvang hier niet publiseren…”
  Staan die dan op papier en heb je ze met de post gekregen? Normaal ben je zo goed in knippen en plakken.

  Het mooiste en ook meest verwerpelijke van @Luma: het filmpje https://rumble.com/v3i8sh6-dr.-peter-mcculloughs-speech-at-the-european-union-parliament-september-13-.html is geen speech voor het Europese parlement Het is een speech AAN het Europese Parlement. Het inleidende gesprek is niet de voorzitter van het Europese Parlement, de voorzitter is Roberta Metsola, maar dit is een dame met de naam M. Hubmer Mogg. Google die maar even, dan kom je bij een foto uit de Encyclopaedia Britannica. Daaronder staat Wappie.
  De speech is voor Courageous Discourse, een marginaal wappieclubje. Als je daar op googled komt je iedere keer weer bij Peter McCullough uit.

 11. In deze aflevering, Dr. Roger Hodkinson, MD, Dr. Peter McCullough, MD, Dr. William Makis, MD Dr. Robert Seik, PharmD, Dr. Heather Gessling, MD en Dr. Naomi Wolf PhD bespreekt wat u moet weten over COVID-vaccinaties en andere vaccinaties. Ze bespreken de verschillen tussen mRNA-vaccins en traditionele vaccins. Dit is een must-watch-aflevering voor mensen om te begrijpen wat er op dit moment in de geneeskunde gebeurt. https://rumble.com/v3h87za-episode-4-vaccines-what-you-need-to-know.html

 12. Een wat oudere video waar Prof. Sucharit Bhakdi, M.D. en vooraanstaande Duitse microbioloog- en infectieziektedeskundigen onthullen dat de prikken menselijke organen vernietigen en dit is bevestigd door een vooraanstaande EU-patholoog die autopsies uitvoerde bij degenen die stierven kort nadat ze de prikken ontvangen hadden. Heren politici en anderen wordt wakker stop in godsnaam met het vermoorden van de mensheid omwillen de WEF cq WHO wereld controle van het grote geld, Medici sta op. https://archive.org/details/dr-sucharit-bhakdi-organs-of-dead-vaccinated-proves-auto-immune-attack-22-12-2021

 13. Op verzoek van de heer La Stiwz mijn antwoordt op zijn vraag. Helaas kan ik de nieuwsbrieven die ik regelmatig van deze Cardioloog ontvang hier niet publiseren. Ik vond wel een andere link zonder veel verhalen, van Dr Mc.Cullough, deze wordt de eerste 15 sec geintroduceerd door de voorzitter in het EU parlement. https://rumble.com/v3i8sh6-dr.-peter-mcculloughs-speech-at-the-european-union-parliament-september-13-.html. Ter ondersteuning van wat er in het parlement gezegd werd ,hier de volgende link waar voorlopig de schade veroorzaakt door die gifprik per land te zien is tot nu toe, dit zal nog jaren doorgaan. https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/dashboards/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

 14. Jammer dat de KKC dit artikel weer naar voren haalt zonder de eerdere commentaren die op het gevaar van deze vaccinatie wijzen, of is ook hier weer de politieke medische macht of grote geld in het spel dat er koste wat kost geprikt moet worden. Ik ervaar grote vraag naar de waarheid van het geheel hetgeen aantoonbaar te bewijzen is en de vele specialisten die het publiseren. keer op keer vrijgesproken worden. Jammer van een zgn objective krant.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties