28 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | Jeugdhonkballers in Florida

HomeLandenCuraçaoAntilliaansDagblad | Jeugdhonkballers in Florida

Willemstad – De Curaçaose selectie van honkballers van 17 jaar en jonger (U17) van het Elite Development Program (EDP) is aangekomen in Vero Beach, Florida.

Dit team, versterkt met Braziliaanse spelers, neemt deel aan het Breakthrough Series Invitational-toernooi dat gisteren van start is gegaan.

Aan het toernooi in Florida doen naast het combinatieteam Curaçao-Brazilië, zestien teams uit de Verenigde Staten en Puerto Rico mee. De wedstrijden worden gespeeld in het Jackie Robinson Training Complex in Vero Beach, Florida.

Curaçao wordt vertegenwoordigd door elf honkballers, aangevuld met negen leeftijdsgenoten uit Brazilië. Deze lokale spelers zijn: Ayden Calmes, Farid Cijntje, Shawn Dambruck, Chey-Niël Delanoy, Dwayne Isenia, Jeremiah Jones, Zhaydire Joubert, Keadan Kuwas, Jaylian Lopez, Ruchano Petronia en Zazil Schoop.

Het Curaçaos-Braziliaans team staat onder leiding van coach Eduardo de Leon. Hij heeft de afgelopen drie maanden het EDP-programma op Curaçao gecoördineerd en in het verleden ook het Braziliaanse programma.

De Breakthrough Series, opgericht in 2008, is een gezamenlijke inspanning van de organisaties USA Baseball en Major League Baseball (MLB). Dit programma richt zich op de ontwikkeling van jeugdhonkballers op en buiten het veld door middel van onder meer seminars, mentorschap en wedstrijden. Het is een platform voor de jonge honkballers die dan door verschillende scouts en coaches worden geëvalueerd.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties