26 C
Willemstad
• vrijdag 24 maart 2023

PB | Trustkantoren verenigen zich en doen dringende oproep aan Silvania en Gaming Control Board

WILLEMSTAD (23 maart 2023) - Tijdens een bijeenkomst afgelopen maandag hebben trustkantoren die actief zijn in de online gaming sector het voornemen uitgesproken om zich te verenigen....

HOF | Frederieke Damme brengt beleefdheidsbezoek aan de Kas di Korte

WILLEMSTAD - Op 21 maart jl. bracht mw. mr. Frederieke Damme een beleefdheidsbezoek aan de Kas di Korte. Mevrouw Damme werd vergezeld door de mevrouw mr. Monique...

Democracy now! | Thursday, March 23, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 23 maart 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Curaçao neemt deel aan VN-conferentie over waterproblematiek

Persbureau Curacao NEW YORK – Curaçao neemt deel aan de Wereld Water Conferentie van de Verenigde Naties. Deze worden van 22 tot en met 24 maart 2023 gehouden...

PBC | Politie roept publiek op om te helpen bij onderzoek diefstal voertuigen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De politie is op zoek naar hulp van het publiek bij het onderzoek naar de diefstal van voertuigen op Curaçao. Het rechercheteam dat verantwoordelijk...

PBC | Overleden gedetineerde in Krimpen aan den IJssel is Nigel Hill

Persbureau Curacao De 24-jarige man die vorige week woensdag in zijn cel dood werd gevonden in PI Krimpen aan den IJssel is de uit Aruba afkomstige Nigel Hill....
- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Cost-U-Less op Curaçao sluit deuren

Willemstad – Cost-U-Less heeft gisteren de sluiting aangekondigd van zijn winkel op Curaçao. Dat zal met ingang van 28 februari 2023 het geval zijn.

,,Helaas is de exploitatie van onze winkel op Curaçao economisch gezien niet meer levensvatbaar, wat ons heeft doen besluiten de winkel in het eerste kwartaal van dit jaar te sluiten”, aldus Kevin Proctor, topman van Cost-U-Less in Florida in een verklaring. Hij was niet beschikbaar voor een toelichting.
,,Dit soort beslissingen zijn buitengewoon moeilijk voor ons, omdat ze gevolgen hebben voor onze teamleden die jarenlang hard hebben gewerkt om onze klanten van dienst te zijn.”

Namens The North West Company en het personeel en management van Cost-U-Less wil Proctor de medewerkers ‘bedanken voor hun inzet en toewijding aan ons bedrijf en onze klanten voor hun steun door de jaren heen’. Proctor zelf is volgens zijn LinkedIn nog maar iets meer dan anderhalf jaar president van The North West Company.

Cost-U-Less Curaçao was al jaren, ruim twee decennia, gevestigd aan de Jan Noorduynweg. ‘Buy bulk & save’ was het motto. Koop in het groot en bespaar. De winkel kreeg de jaren na opening steeds meer concurrentie en kon het niet bolwerken. Cost-U-Less heeft een hoofdkantoor in Boca Raton. Er zijn in het Caribisch gebied meerdere filialen, waaronder op Sint Maarten, Barbados, Sint Thomas. Sint Croix en Cayman.

C.U.L. (Curaçao) nv werd opgericht in januari 1998. Het is nog onbekend hoeveel arbeidsplaatsen er op Curaçao mee gemoeid zijn en dus hoeveel personen hun baan kwijtraken. Voor hen is het nieuwe jaar 2023 slecht begonnen.

Bron: Antilliaans Dagblad

Artikel delen

4 reacties

 1. Dan was je sneller aan de beurt dan wij @BB.
  De locatie is te afgelegen dus je hebt permanente bewaking nodig als je 24/7 wilt draaien. In de avond loopt er af en toe een verloren zwerf hond.
  BK had ook een probleem uiteindelijk draaide het met verlies.
  Laten we het beste hopen voor ‘Tara’.

 2. John heeft, dit keer althans, gelijk. Ik wachtte 45 minuten op mijn takeout bij Denny’s.

  Echter, laten we Denny’s het voordeel van de twijfel geven.

  Met een combinatie van te weinig personeel en net opgeleid personeel en een nieuwe bedrijfsvoering met de YdK die massaal een nieuwe lokatie bezoekt alsof het de laatste dag van zijn leven is, kun je opstartproblemen verwachten.

  Nog even en dan is het geen full house meer en weet het personeel haar weg en gaat het ongetwijfeld beter.

  Denny’s is een aanwinst voor het eiland, de lokaal en de toerist.

 3. Denny’s is recent al overvallen. Het zit Tara Prins niet echt mee. Op Aruba is haar Denny’s niet zo lang geleden ook gesloten.
  Even een kleine anecdote: maandagochtend heb ik vroeg, 9.00 dus net na de overval met een paar mensen bij D ontbeten.
  We waren exact 11.15 klaar. Nu vraag je je af, hebben jullie zo lang zitten tafelen. Nou nee niet echt. Het was nog rustig dus daar lag het niet aan. Korte opsomming: je moet om je eigen menu vragen, er wordt niet gevraagd of je koffie of thee wilt, na 38 min kwam er iemand vragen of je je keuze had gemaakt (zelf maar de menus gepakt), eindelijk koffie gekregen, ontbijt besteld dat kwam na 40 min. afgekoeld want het stond vast een tijd op de counter.
  Ik geeft iedereen altijd graag het voordeel van de twijfel anders waren we al eerder er vandoor gegaan.
  Al met al ik raad het niemand aan, tenzij je echt heel veel tijd hebt.

 4. Een teken van de stilvallende, zelfs krimpende, lokale economie en het wegtrekken uit Curaçao van de koopkrachtige middenlaag?
  Op Korsou groeit niet de economie, maar de gaten in de wegen en de lange tenen en ego’s van politici.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -