28 C
Willemstad
• woensdag 29 mei 2024

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 22, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

AD | OM: Quincy Promes gelinkt aan ripdeal van 400 kilo coke, voetballer betaalde 250.000 euro boete aan crimineel

HomeMediaAlgemeen DagbladAD | OM: Quincy Promes gelinkt aan ripdeal van 400 kilo coke,...

Chiel Timmermans | Algemeen Dagblad

Quincy Promes. © Getty Images

Voetballer Quincy Promes zou 250.000 euro hebben betaald aan de vermeende drugshandelaar Piet Wortel. Het ging volgens justitie om een boete vanwege een gestolen partij cocaïne van 400 kilo. Deze ripdeal wordt ook gezien als aanleiding voor twee liquidaties.

Het Openbaar Ministerie baseert zich daarbij op tips die binnenkwamen bij het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de politie, bleek woensdag tijdens een inleidende zitting.

In de zaak staat Surinamer Piet Wortel terecht voor grootschalige invoer van cocaïne en betrokkenheid bij twee criminele afrekeningen. Een van die drugstransporten, van 400 kilo, zou in juli 2019 zijn gestolen.

Bron: Algemeen Dagblad

9 reacties

 1. @Iemand merkte op;
  “vreemd nog geen BLM reactie van Brian S…”

  Zo vreemd is dat ook weer niet. Quincy Promes had Curaçaoënaar moeten zijn dán had je gezien hoe Brian S tekeer zou zijn gegaan. Maar Quincy Promes is Surinamer, dus verwant aan Brian S. die overigens probeerde de misdaden van die Surinaamse crimineel te bagatelliseren.

  Zou Promes inderdaad YdK zijn, wat hij dus niet is, want hij is Sranangmang, dan zou hier de hel zijn losgebroken én kun je er gif op nemen dat er nu al minstens 50+ negatieve reacties geplaatst zouden zijn over die antillianen.
  Want zo is het!

  Ik ben niet gewend sporters en misdaadverhalen te volgen maar heb een link gevonden waarvan ik nooit eerder ook maar iets van af wist en ook nooit iets erover heb gelezen..

  Een online familieonderonsje waarin Q. Promes in door de politie afgetapte telefoongesprekken met zijn familieleden bij herhaling zegt dat hij zijn neef gaat vermoorden. Dat heeft hij trouwens geprobeerd. In die gesprekken met z’n familieleden zei hij ijskoud dat hij hem, zijn neef, niet goed geraakt had. Stel je eens voor als familie Promes een Antilliaanse familie zou zijn geweest, dan was op dit forum zoals ik al eerder schreef, ‘de hel zijn losgebroken.’

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2420373-oranje-international-promes-bekent-steekpartij-in-geheime-telefoontaps

  En daarom zal je van Brian S en zijn soortgenoten geen kwaad woord lezen over Quincy Promes, de criminele Surinaamse voetballer die nu lustig voetbalt in Rusland, een land overigens dat geen criminelen uitlevert.

 2. @ericlapas schreef;
  “Eén ding is zeker Quincy Promes laat familieleden niet in de steek enz enz.”

  Ericlapas, wat een leuk geschreven sarcastisch stuk, ben jij de rechtmatige auteur? (lol)

 3. Waarom is hij eigenlijk na Rusland snel vertrokken? Om zich in zekerheid te brengen.Van Curacao, zo warm en zonnig, vrij, na het koude,ijskoude, niet zonnig, ongunstig voor buitenlanders, discriminatoir voor donkere mensen, geen vrijheid van meningsuiting,regeert door een dictator die oorlog voert wegens expansionistische ambities met allerlei valse excuses , dat moet niet fijn zijn voor deze looser. Die kan nooit meer terug als hij niet wil gaan zitten voor alles en nog iets.Zijn familie heeft hem zelf aangegeven. Voetbal mag mensen niet blind maken,ook als de speler goed is.

 4. Eén ding is zeker Quincy Promes laat familieleden niet in de steek, toen hij hoorde dat een familielid een drugsbaron geld schuldig was, wetende dat het leven van die familielid op het spel stond, heeft hij gelijk de portemonnee getrokken.

  Quincy heeft geen moment geaarzeld, hij heeft niet aan de gevolgen voor zichzelf gedacht, het leven van een familielid is voor hem heilig.

  Het doet een beetje aan de helden van de Vietnam oorlog denken, dat toen de Vietcong oprukte en steeds meer slachtoffers aan Amerikaanse zijde vielen dat sommige soldaten in plaats van te vluchten om het eigen hachje te redden, zich omdraaide om hun gewonde kameraad op de rug te nemen.

  Quincy Promes is wat we noemen, slachtoffer van ‘trail by media’, hij is nooit veroordeeld en sterker nog er is nooit een rechtszaak geweest maar voor sommigen geldt, ‘schuldig tot onschuld’ bewezen wordt.

  Dit moet voor velen die de Nederlanders kent, geen verrassing zijn, hoeveel zwarte broeders zitten niet in Nederland vast op basis van geruchten.

  Dezelfde geruchten hebben Quincy Promes, topscorer van Rusland zijn plaats in het Nederlandse elftal en waarschijnlijk de wereldkampioenschap voor Nederland gekost.

  Quincy Promes is een voetballer van de kwaliteit, Ronaldo (Portugal), Messi(Argentinie) en Suares(Uruguay) en volgens sommige kenners zelf van het niveau Pele en Maradona.

  Behalve dat, is Quincy een echte kerel, hij zou nooit als een Mietje als Ronaldo en Suares bij een uitschakeling, in huilen uitbarsten nee niet Quincy, hij zou met geheven hoofd en trots het veld verlaten, want hij weet dat er ergere dingen in het leven zijn. Hij weet dat er familieleden zijn die drugsdealers geld schuldig zijn en die gered moeten worden.

 5. @Brian S schreef;
  “Het is niet waarschijnlijk dat Promes in drugshandel, maar door familieleden in dat milieu werd getrokken.”

  Hoe the hack kun jij dat nou weten? Heb je soms inside-info? Ken je die familie of ben jij familie? En wat maakt het uit als hij door z’n eigen familieleden in de criminaliteit is gesleept? Wat je eigenlijk zegt, in een poging om de misdaden van die crimineel te “bagatelliseren”, dat hij uit een criminele familie komt, m.a.w., die hele familie Promes is crimineel. Dus het is niet zijn schuld dat hij een crimineel is!

  Dat zijn niet mijn woorden, ik vertaal gewoon wat je eigenlijk zegt. De man is gewoon een gewelddadige crimineel die zich niet alleen maar met de handel in hard drugs bezighoudt, maar ook nog z’n eigen familielid bijna heeft doodgestoken tijdens een Surinaams familie feest!

 6. Het is niet waarschijnlijk dat Promes in drugshandel, maar door familieleden in dat milieu werd getrokken. Hetzelfde zien we vaak met Curaçaoënaars die naar Nederland reizen, vaak willen ze andere landgenoten helpen door die in huis te nemen en vaak ten koste van hen zelf.

  Uiteindelijk is het de schuld van de witte man.

 7. Deze Quincy Promes is geen fijne jongen, een tijd geleden circuleerde ook het verhaal dat hij zijn vriendin mishandelde. Geen vrouw verdient het om ; mishandel te worden, maar bij voetbal wedstrijden zitten vaak blonde dames op de tribune en het is niet omdat ze van voetbal houden.

  Het is niet waarschijnlijk dat Promes in drugshandel, maar door familieleden in dat milieu werd getrokken. Hetzelfde zien we vaak met Curaçaoënaars die naar Nederland reizen, vaak willen ze andere landgenoten helpen door die in huis te nemen en vaak ten koste van hen zelf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties