32 C
Willemstad
• dinsdag 23 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

HomeLandenArubaTelegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in...
© ANP / AFP Joran van der Sloot heeft drie bedpartners in Peruaanse gevangenis

Lima – Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen.

Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor de moord op Stephanie Flores en drugshandel, lijkt hij populair onder de vrouwen. Dat vertelt een woordvoerder van het Nationaal Penitentiair Instituut van Peru, de gevangenis waar Van der Sloot wordt vastgehouden, aan de Amerikaanse krant New York Post.

De 36-jarige Nederlander kreeg toestemming voor ’bezoek zonder toezicht’ laat de woordvoerder weten: „Hij heeft dezelfde rechten als elke andere gevangene.” Het is volgens vrienden van Van der Sloot geen verrassing dat hij een lijstje met bedpartners heeft. „Hij is een player, hij is altijd een player geweest”, vertelt jeugdvriend Cas Arends aan de Amerikaanse krant. „Vrouwen hebben zich om een of andere reden altijd aangetrokken gevoeld tot Joran.”

Twee uur in intieme setting

Volgens de Peruaanse wetten hebben gevangenen recht op privébezoeken om seks te hebben met partners van buiten. Lokale autoriteiten bevestigen dat bezoekers twee uur mogen doorbrengen met hun partner in een intieme setting. Van der Sloot heeft maar liefst drie vrouwen op zijn lijstje gezet en die is goedgekeurd door de Peruaanse gevangenis. Een van de drie vrouwen is zijn vriendin Eva Pacohuanaco.

Pacohuanaco en Van der Sloot hebben sinds 2020 een relatie. Pacohuanaco werd ervan verdacht in het begin van hun relatie, drugs voor Van der Sloot de gevangenis in te hebben gesmokkeld. Het zou gaan om 300 gram cocaïne en 140 gram marihuana. Er hing Pacohuanaco een straf van 18 jaar boven het hoofd, maar ze werd niet veroordeeld. Ondanks zijn vaste relatie met Pacohuanaco zal Van der Sloot volgens zijn vrienden nooit monogaam zijn. Ook niet in de gevangenis.

Door de jaren heen zijn er zeven vrouwen goedgekeurd voor bezoek zonder toezicht. Een van die vrouwen was zijn ex-vrouw Leidy Figueroa. Zij werd zwanger van hun dochter Dusha Trudie, geboren in 2014, op een van die privébezoeken.

Bron: Telegraaf

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. @Heel vreemd en met gebrek aan privacy dat dit soort info in de media kan komen.

  Lees je weleens een krant op Curacao? Mensen die vermoord zijn met naam en toenaam en fotos in de krant. Ook met slachtoffers van auto ongelukken. En dan gaan we ‘klagen’ over Peru.

  @wie kan het een gevangene kwalijk nemen sex te willen hebben. Maak je geen zorgen. Ze hebben voldoende sex daar. Alleen niet met een vrouw.

 2. Heel vreemd en met gebrek aan privacy dat dit soort info in de media kan komen. Corrupt Peru? En die rare JvdS; wie kan het een gevangene kwalijk nemen sex te willen hebben? Of zijn we opeens kuise conservatieve middeleeuwse hypocrieten geworden? Ook inmates houden daarvan en in Peru wordt dat toegestaan. So be it

 3. Weet niet of het met minderwaardigheid complex te maken heeft maar sommige vrouwen, laten we zeggen die in Nederland onder de categorie allochtonen vallen, denken vaak dat alles wat blank is, beter is.

  Zo zien we vaak vooral bij latijnsAmerikaanse vrouwen die in Nederland achter de ramen werken vaak dat die van een oudere blanke Nederlander zwanger raken.

  Blijkbaar denken ze dat geslachtsziektes bij blanken niet voorkomen of zoiets? Zelf ken ik 2 gevallen waarbij die kinderen met een handycap geboren zijn.

  Weet niet of het aan de leeftijd ligt maar er schijnt toch iets mis met de kwaliteit van het zaad aan de hand.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties