28 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

AntilliaansDagblad | Aruba bij Olympische Winterspelen

HomeLandenArubaAntilliaansDagblad | Aruba bij Olympische Winterspelen
Hoevertsz is ook vicevoorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC)
Oranjestad – De Arubaanse Nicole Hoevertsz is in Beijing, waar ze gisteren één van de fakkeldragers was bij de start van de Olympische Winterspelen 2022.

Naast deze eervolle functie heeft ze als vicevoorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) tijdens deze Spelen een belangrijke controlerende taak. Ze is voorzitter van de Atletencommissie en zorgt ervoor dat alle deelnemers weten dat er strikte regels gelden met betrekking tot covid.

Alle sporters zitten in een bubble. Wie uit deze bubble gaat, loopt het risico om het land uit te worden gezet. Tijdens de Spelen worden twee nieuwe leden voor de Atletencommissie gekozen. Hoevertsz zal bekendmaken wie die twee nieuwe leden worden. De Olympische Spelen zijn op 4 februari begonnen en duurt tot 20 februari.

Bron: Antilliaans Dagblad

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Ik moet zeggen dat de Winterspelen wel iets is wat niet divers is.

  Ik zie voornamelijk witte mensen en witte mensen winnen. En dan hier en daar iemand met een kleurtje.

  Tijd dat BLM, Bij1, Sinterklaas haters en Silvana Simons gaan eisen om de Winter Spelen of af te schaffen of om het diverser te maken!

 2. Het contrast in China is erg groot, aan de ene kant zien we ultramoderne sportfaciliteiten en aan de andere kant weten we dat er markten zijn waar mensen uit noodzaak hondenvlees en vleermuizen voor consumptie verhandelen.

 3. Ja …Aruba… Winter spelen. Ja… Aruba winter.
  Ik zie de connectie helemaal.
  Eh… Winter Aruba.
  eh… bevroren kip snijden uit de vriezer is Olympisch ?
  Doen…
  Gelukkig was ze corona safe.
  pff.. Stel je voor je zou iemand in china besmetten met corona.
  Wat een ramp zou dat zijn voor China.

 4. Fijne vacantie meid! Eh… werkbezoek. Tienduizenden Nafjes en evenzovele CO2 uitstoot voor een peperdure sportshow in het corrupte, dictatoriale en repressieve China waar mensenrechten worden verpulverd en te velen zonder proces gevangen zitten of verdwijnen. Bloed aan de paal, maar sport boven alles. It’s a mad mad world.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties