KKC | Vreemde mediaversie rapport doorlichting Curacaohuis

2015 12 xx – Rapport integrale doorlichting KGMC dec 2015 – gekuisde versie Curacaohuis:Marvelyne Wiels |…


Dit is de gecensureerde versie van het rapport over de doorlichting van het Curacaohuis, zoals die naar de media is verstuurd. Het betreft vermoedelijk een gekuiste versie van het rapport dat de Gevolmachtigde Minister van Curacao Marvelyne Wiels zelf heeft laten maken.

Door het omzetten van document naar document lijkt de originele opmaak verloren gegaan, alsook een deel van de inhoud en de tekst.

Met name het financiële gedeelte lijkt te ontbreken. Er lijken desondanks diverse aanwijzingen te zijn dat dit deel niet positief uitviel. Wat overblijft in het rapport lijken onderdelen die relatief positief zijn.

De Staten hebben tot op heden de originele versie uit december 2015 niet mogen ontvangen, ondanks diverse schriftelijke verzoeken hiertoe. Statenvoorzitter Franco (PAIS) stelt om deze redenen diverse aanvragen voor een vergadering hierover voor zich uit. Opmerkelijk echter is dat de pers inmiddels deze versie heeft mogen ontvangen. Er lijkt dus sprake te zijn van een vreemd spelletje door Wiels via de pers.

Bron: Knipselkrant Curacao

Zie ook Dossier Marvelyne Wiels

6 Reacties op “KKC | Vreemde mediaversie rapport doorlichting Curacaohuis

 1. Alfons Grim

  Luitjes , ik snap echt niet waarom jullie zo negatief zijn !
  Grand-Duchessa Fraudelyntje heeft toch niets te verbergen of??? 🙂
  ik schaam mij voor zo’n vertegenwoordiger….
  waar blijft ons zelf respect ??

 2. “Het betreft vermoedelijk een gekuiste versie van het rapport dat de Gevolmachtigde Minister van Curacao Marvelyne Wiels zelf heeft laten maken.”

  Deze “dame” is haar carrière als gevolmachtigd minister begonnen door een voor een deel valse en opgeleukte CV in te leveren. Per definitie is ieder ander stuk wat dan daarna door haar wordt aangedragen verdacht. Zeker gezien hetgeen ze zoal heeft laten zien tijdens haar schrikbewind in Pyongyang te Den Haag.

 3. De volksvertegenwoordiging verkeerd of niet-volledig informeren was een politieke doodzonde. Het rapport over de doorlichting van het Curacaohuis, zoals nu gepubliceert geeft aan hoe met man en macht getracht wordt om de gelederen binnen de coalitie toch nog enigzins bijeen te houden tot aan de verkiezingen. Tevens hoopt men dat het hoger beroep tegen Schotte zo snel mogelijk behandeld wordt. Het zijn met name de coalitiepartijen (Pais, PNP en nu ook PAR) die verantwoordelijk zijn voor deze ‘zoethoudertje’ naar de media. Maar de media is zelf ook schuldig aan deze wijze waarop zij wordt afgescheept. Het Curacao-huis vertegenwoordigt de belangen van Curacao in NL en Europa. Dit belang wordt nu geschaad.

  Vreemd genoeg wil het parlement wel discussieren over haar imago en dat van land Curacao gezien er een parlementarier die crimineel veroordeeld is in haar midden zit.

  De vele politieke partijen die willen meedoen aan de komende verkiezingen voorspelt niet veel goeds voor de huidige coalitie. Men zou leering kunnen trekken uit de huidige verkiezingscyclus in de VS waar men begon met 17 republikeinse kandidaten en waarschijnlijk het zal moeten doen met de kandidaat die de republiekeinse ‘establishment’ niet lust.
  Ben benieuwd hoe de Curacaose ‘kiesheren’ dit probleem zullen oplossen.

 4. Let it be known throughout the Land: Ik ben al 37 jaar gast in het kikkerlandje en leidt dagelijks boevenvangers voor de kost, vooral in het dorp Mokum.
  Heb nooit 1 dag behoefte gehad aan dat huis met een rommeltje partijvrindjes en kinderen van lider di bario’s in het Haagse. Zou niet eens weten wat ze daar menen te verkopen of wie zij menen te vertegenwoordigen.
  Kijk, als zij nog nut hadden omdat Grand-Duchessa Fraudelyntje tentalarias zou verkopen, dan ging ik daar langs.
  Maar dat kan de Drs flawed-n-fraudulent mismanagement (aka Miss no proper people-skills) niet .
  Dit politiek misbaksel is een affront voor alle Yiu di Tera en een belediging voor de naam van Korsou……..elke dag weer!!!

 5. PAR is helemaal niet ”integer.” Tijdens de PAR periode was er een toko in een toko in het Curaçaohuis, een catering wel te verstaan…
  Om maar niet te spreken over een boot die niet kon varen maar de Nederlandse belastingbetaler 20-30 gekost had, deze boot had een ”mooie” naam. Hoezo integer? ;0)

 6. Het wordt steeds gekker met het ordinaire viswijf Wiels die de hele laffe Staten in haar macht heeft.

  Het Curacaohuis lijkt Cuba wel.

  Zelfs de weinige partijen in de Staten die ik nog integer achtte, PAR, PNP en Leeflang, laten mij in de steek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *