28 C
Willemstad
• woensdag 24 april 2024

Extra | Journaal 19 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, April 18, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 18 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Uitspraak in zaak tegen Jamel L. over doodsteken AH-medewerkster

DEN HAAG - De rechtbank in Den Haag doet donderdag uitspraak in de zaak tegen Jamel L. over het doodsteken van een supermarktmedewerkster van een Albert Heijn...

Democracy now! | Wednesday, April 17, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 17 april 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

KKC | Korte mededeling + update 13-10-2016

HomeMediaKKC | Korte mededeling + update 13-10-2016

13-10-2016: Na korte uitval is de KKC weer in de lucht

En de URL (websiteadres) is meeverhuist, dus alles blijft hetzelfde
En de URL (website-adres) is meeverhuist, dus alles blijft hetzelfde

WILLEMSTAD – Afgelopen week is de Knipelkrant Curacao andermaal gemigreerd naar een nieuwe provider. Details hierover willen we u besparen; het moge duidelijk zijn dat het onafhankelijke media op onze eilanden het nog steeds zo moeilijk mogelijk wordt gemaakt.

We hebben onderwijl hard gewerkt om de verhuizing zo geruisloos mogelijk op de achtergrond te laten verlopen. Hierbij is het team in nauwe samenwerking met onze nieuwe provider erin geslaagd uitval (‘down-time’) tijdens de verkiezingen te voorkomen. We zijn onze nieuwe provider, die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven, hiervoor erg dankbaar

Helaas zijn er wel een (beperkt) aantal knipsels, afbeeldingen en enkele reacties  verloren gegaan. Wij bieden hiervoor onze excuses aan en betrachten deze in de komende dagen alsnog terug te halen. Gaarne uw begrip.

13-10-2016: Na wat technische migratieproblemen op 11 en 12 oktober is de KKC weer in de lucht. De berichtgevingen van 11 en 12 oktober zijn inmiddels bijgewerkt.

Met vriendelijke groeten,

De KKC redactie

Dit artikel is geplaatst in

30 reacties

 1. @Redactie, ik kon daarna niet meer inloggen om te antwoorden. Maar ik kreeg meldingen over onveilige nep website die bedoeld was om wachtwoorden te telen om creditcard gegevens te achterhalen etc.
  Gelukkig is het nu opgelost. 🙂

 2. Dat heb ik geprobeerd, meisjes en jongens, maar ik krijg alleen maar error messages. Check even of het naar behoren werkt? En ja graag, laat het me dan weten.
  Maar het is geen geheim, ik ben natuurlijk nieuwsgierig naar wie er dan wel schuldig is.

 3. Versgeperst ligt al een tijdje op zijn rug, ik kreeg het idee dat versgeperst ook Gerrit de Raaf steunde of wat dan ook, en ook je E-mail niet veilig stelde voor derden, toen had ik nog geen ????///anony///????. Blij met KKC maar mis het op dit moment heel erg, juist nu Gerrit en Constancia de kaart slachtofferrol hebben getrokken om het toneel stuk de komedianten komen voorbij te spelen, deze twee narcisten en pathologische beroeps leugenaars hebben een plaat voor hun kop van meters dik. Ze weten ook wel dat de MFK niet bij de coalitie komt, geen zamen werkking staat als een paal boven water, dus straks gewoon zegen we hebben het geprobeerd en er moet toch iemand met politie verstand in de staten, dus daar zitten ze weer ( 17.000 in pm ) op het pluche vast geplakt met 20 tubbens bison-kit.

 4. redactie KKC,
  ik werd inderdaad als ik jullie site wilde bereiken steeds omgeleid naar “hostnet” met de mededeling dat de naam
  kkc-curacao al bezet is.
  Maar misschien inmiddels door jullie opgelost.
  Keep up the important work !
  ( de steen en de druppel……..)

 5. Maurice: Versgeperst licht er al geruime tijd uit. En de reactieleden zitten niet thuis vanwege angst voor hun vrouwen. En daarnaast zijn wij niet bang.

 6. redactie, kan het zijn dat het aan mijn pc licht, of is er vandaag 12-10-16 geen nieuw nieuws geplaatst, of is het weer zo ver dat er een paar etters aan het klojo zijn.

 7. Gefeliciteerd met de geruisloze overgang naar nieuwe provider. Niets van gemerkt. Complimenten! 🙂

  Ik gebruik altijd een adblocke en tracker-blocker.. Nu wordt me weer duidelijk dat ik dat hier niet moet doen. Jullie verdienen alle steun van de gebruikers. Dus gaan jullie op de “veilige lijst”. Keep up the good work!

 8. Wat zou het toch zijn dat mensen andermans mening niet willen horen?
  Misschien angst om overtuigd te raken, of wellicht de leugens van anderen die aan het licht komen?
  Geweldig dat de redactie van de knipselkrant gewoon verder gaat met de strijd voor het vrije woord. Hulde.

 9. Netjes gedaan, ik heb niets gemerkt ! !
  Maar het blijft inderdaad heel apart dat men op een eiland, waar men het onzichtbare mannetje in de lucht maar blijft aanbidden, men het niet zo nauw neemt met het naleven van simpele fatsoensnormen.
  Blij dat het jullie lukt om ze nog altijd een stapje voor te blijven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties