29 C
Willemstad
• dinsdag 21 september 2021 23:18

Laatste reacties

- Advertentie -

KKC | Hartelijk dank voor uw gulle steun!

Masha, masha danki!

WILLEMSTAD – Knipselkrant Curacao (KKC) dankt haar lezers hartelijk voor alle geweldige steun die we afgelopen week en bij de ronde van vorige maand hebben mogen ontvangen.

Onze medewerkers en uw hoofdredacteur zijn diep getroffen door alle steun, die we in woord, daad en bemoedigende telefoontjes en mailtjes hebben mogen ontvangen. Daaruit hebben we wederom gevoeld hoe onze onafhankelijkheid en eigen input wordt gewaardeerd.

Het spijt ons wel een beetje dat we niet iedereen persoonlijk hebben kunnen bedanken: op veler verzoek hebben we het invulvakje voor emailadressen van donateurs verwijderd, omdat veruit de meerderheid alleen anoniem wenste te doneren. Dat doet niets af aan onze dankbaarheid en heartfelt support!

- Advertentie -

De komende tijd zal u merken dat onze priorititeit momenteel ligt op gebied van veiligheid voor het forum. Het ‘oude’ theme voldoet namelijk niet langer aan veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om de site in de lucht te houden en comments beter te kunnen accommoderen.

Het komende nieuwe platform zal vrij weinig verschil uitmaken in layout, maar des te meer in veiligheid, uptime, mobiliteit en snelheid. Ook kunnen we met de nieuwe theme de google adsense advertenties beter besturen, want die vinden we momenteel te nadrukkelijk aanwezig. En in plaats van iedere ochtend opnieuw onze kostbare tijd en energie te besteden aan security, backups en restores, kunnen we dan weer ‘s ochtend vroeger het aanbod van lokaal nieuws aanbieden.

Meer geïnteresseerd in de machten en belangen achter de politiek? Voor de komende maand zit er een nieuwe spannende en verhelderende ‘Koninkrijksbelangen blog’ in de koker. Klik hier voor alle afleveringen in de hele serie.

Waar uw belangstelling ook naar uitgaat, uw fantastische steun betekent deze maand o.m. de KKC en haar hele archief veilig online kunnen houden, met minder downtime, storingen en (tijdelijk) verlies van comments dan de afgelopen maanden.

- Advertisement -

Daarnaast kunnen we met uw steun onafhankelijke kwaliteitsjournalistiek blijven leveren. Maandelijks zullen we daarom een weekje onze donatiebox op de voorpagina highlighten. Buiten die week treft u op wisselende plekken onopvallender een link aan.

Nogmaals: masha, masha danki!

Namens het gehele Knipselteam,
Nardy Cramm, KKC hoofdredacteur

Knipselkrant Curacao (KKC) brengt haar lezers dagelijks mainstream media nieuws en jaagt het maatschappelijk debat aan. KKC categoriseert en houdt een archief online. Daarnaast verricht zij diepgravend onderzoeksjournalistiek waarbij licht wordt geworpen op de machten en belangen achter de politiek, met de nodige bewijzen en onderbouwing. Onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en contra-strategieën dikwijls geld. Uw bijdrage zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Geselecteerd bedrag € -


Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie. Op veler verzoek is het verzoek om een emailadres om donateurs te kunnen bedanken, uitgeschakeld.

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -