26 C
Willemstad
• vrijdag 30 september 2022

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Nu.cw | Vluchten gecanceld wegens orkaan Ian

Luchthavens en vliegtuigmaatschappijen annuleren vluchten vanwege orkaan Ian. Onder andere luchthaven van Aruba en American Airlines annuleren vluchten naar Florida en de westelijke Caribische luchthavens. American Airlines...

RO | Ruim 33 miljoen euro voor duurzame elektriciteit Caribisch Nederland

Het kabinet stelt 33,6 miljoen euro beschikbaar voor een versnelde overstap op duurzame elektriciteit in Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Daarmee wordt binnen 3 jaar gemiddeld zo’n...

KKC | Hartelijk dank voor uw gulle steun!

Masha, masha danki!

WILLEMSTAD – Knipselkrant Curacao (KKC) dankt haar lezers hartelijk voor alle geweldige steun die we afgelopen week en bij de ronde van vorige maand hebben mogen ontvangen.

Onze medewerkers en uw hoofdredacteur zijn diep getroffen door alle steun, die we in woord, daad en bemoedigende telefoontjes en mailtjes hebben mogen ontvangen. Daaruit hebben we wederom gevoeld hoe onze onafhankelijkheid en eigen input wordt gewaardeerd.

Het spijt ons wel een beetje dat we niet iedereen persoonlijk hebben kunnen bedanken: op veler verzoek hebben we het invulvakje voor emailadressen van donateurs verwijderd, omdat veruit de meerderheid alleen anoniem wenste te doneren. Dat doet niets af aan onze dankbaarheid en heartfelt support!

De komende tijd zal u merken dat onze priorititeit momenteel ligt op gebied van veiligheid voor het forum. Het ‘oude’ theme voldoet namelijk niet langer aan veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om de site in de lucht te houden en comments beter te kunnen accommoderen.

Het komende nieuwe platform zal vrij weinig verschil uitmaken in layout, maar des te meer in veiligheid, uptime, mobiliteit en snelheid. Ook kunnen we met de nieuwe theme de google adsense advertenties beter besturen, want die vinden we momenteel te nadrukkelijk aanwezig. En in plaats van iedere ochtend opnieuw onze kostbare tijd en energie te besteden aan security, backups en restores, kunnen we dan weer ‘s ochtend vroeger het aanbod van lokaal nieuws aanbieden.

Meer geïnteresseerd in de machten en belangen achter de politiek? Voor de komende maand zit er een nieuwe spannende en verhelderende ‘Koninkrijksbelangen blog’ in de koker. Klik hier voor alle afleveringen in de hele serie.

Waar uw belangstelling ook naar uitgaat, uw fantastische steun betekent deze maand o.m. de KKC en haar hele archief veilig online kunnen houden, met minder downtime, storingen en (tijdelijk) verlies van comments dan de afgelopen maanden.

Daarnaast kunnen we met uw steun onafhankelijke kwaliteitsjournalistiek blijven leveren. Maandelijks zullen we daarom een weekje onze donatiebox op de voorpagina highlighten. Buiten die week treft u op wisselende plekken onopvallender een link aan.

Nogmaals: masha, masha danki!

Namens het gehele Knipselteam,
Nardy Cramm, KKC hoofdredacteur

Knipselkrant Curacao (KKC) brengt haar lezers dagelijks mainstream media nieuws en jaagt het maatschappelijk debat aan. KKC categoriseert en houdt een archief online. Daarnaast verricht zij diepgravend onderzoeksjournalistiek waarbij licht wordt geworpen op de machten en belangen achter de politiek, met de nodige bewijzen en onderbouwing. Onderzoeksjournalistiek kost veel tijd en contra-strategieën dikwijls geld. Uw bijdrage zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. 

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie. Op veler verzoek is het verzoek om een emailadres om donateurs te kunnen bedanken, uitgeschakeld.

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -