Ivar Asjes relativeert uitspraken Marvelyne Wiels

Asjes: geïsoleerd incident

Asjes: geïsoleerd incident

Willemstad – Premier Ivar Asjes heeft de uitspraken van Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels gerelativeerd. Dat gebeurde afgelopen zaterdag tijdens de wekelijkse partijbeenkomst bij de sede van Pueblo Soberano (PS). Asjes zei dat iemand soms de aanvallen op zijn persoon beu wordt. De premier zei dat je als minister-president soms dingen zegt die je bij nader inzien beter niet had kunnen zeggen, maar dat is menselijk.

Hij haalde ook het voorbeeld aan van Marvelyne Wiels (zij haalde vorige week fel uit naar haar broer Aubert Wiels en hintte dat hij een touw kon gaan kopen om zich te van kant te maken. De uitlating is door SP-Kamerlid Ronald van Raak bekritiseerd, red.).

Wiels zou ook de aanvallen op haar persoon beu zijn en zich daardoor hebben laten verleiden door uitspraken die zij beter niet had kunnen doen. In diezelfde toespraak waarschuwde Asjes ook de mensen die hem en zijn vrouw belasteren.

De premier waarschuwde dat hij zich door niemand laat intimideren. Amparo dos Santos kreeg een sneer van de premier omdat hij gesuggereerd zou hebben dat er mensen zijn die de PS in hun greep hebben. Ex-premier Schotte van oppositiepartij MFK werd door Asjes omschreven als ‘Gerrit Kim Jong Schotte’.

Bron: Antilliaans Dagblad
Zie ook: Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Een Reactie op “Ivar Asjes relativeert uitspraken Marvelyne Wiels

  1. Zie hier het niveau van hen die de touwtjes denken in handen te hebben, dit soort dingen deed en zei ik ook….. vroeger….. op de kleuterschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *