Ingezonden | Wie niet horen wil… voelt toch niets…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Terwijl velen van ons iedere avond vanaf 8 uur of eerder al braaf thuis zitten, ons houden aan social distancing en videobellen met de familie om geen enkel risico te lopen, feesten anderen lekker door.

Je zou denken dat het maar een paar onverlaten zijn totdat je merkt dat diegenen die het voorbeeld moeten geven en/of de boel moeten controleren de grootste overtreders zijn. Nou heeft meneer Girigorie weer een groep onbestraft gelaten omdat het aantal te groot was.

Meneer de minister heeft u ooit gehoord van ‘zachte heelmeesters’? Met deze laatste beslissing staat u in ieder geval bovenaan de lijst…

Albert Comenencia,
Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Wie niet horen wil… voelt toch niets…

 1. Wie niet horen wil, toch niets….

  Zie zo een beetje alle iedereen die de afgelopen 10 jaar in de regering heeft gezeten.

  Wie gaat er trouwens opdraaien voor de afbraakkosten van het rolstoel gevaarte bij Knip?
  Aangezien er geen bouwvergunning waslijkt het me billijk dat dat dit keer eens niet de bevolking van Curaçao is, maar Zita en die project gozer zelf.

 2. Heb ook iets gehoord van er waren prominente figuren aanwezig. Ha ha jacinta constantia, die in de bak thuis hoort.

 3. @Albert Comenencia, “zachte heelmeesters’

  Er is meer aan de hand:

  JACINTA CONSTANCIA was ook als Corona-vierder(ster) aanwezig. Dit verklaart waarom Gorre Girie zo snel aanwezig was en direct zijn ondergeschikten wijsmaakte dat het uitdelen van boetes niet mogelijk was. Het kon wel eens uit de hand lopen! Goh, hadden deze lolbroeken ook allemaal vuurwapens net als in de U.S.A.?

  De auto’s konden z.g. wel worden gecontroleerd want daar waren voldoende agenten voor. Uiteraard geen boetes want daarvoor was – echies waar hoor – niet genoeg politie aanwezig volgens Q.G.

  Dit is duidelijk een geval van “patronage” omdat er mensen – zoals J.C. – uit het circit van Q.C. aanwezig waren. Soort zoekt soort en als je tot dezelfde soort behoord dan moet je jouw “vrienden” uit de “wind” houden. De ene hand wast de andere.

  Voor wie het alweer was vergeten:
  “JACINTA CONSTANCIA RELEASED, BUT STILL A SUSPECT.
  Curacao parliamentarian Jacinta Constancia (MFK) was released from prison this afternoon. She was arrested just a week ago on suspicion of embezzlement, fraud, forgery and money laundering.”

  Dus de Corona regels overtreden dat kan er ook nog wel bij. Daar zit J.C. echt niet mee want;
  “Wie niet horen wil… voelt toch niets…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *