27 C
Willemstad
• zaterdag 15 mei 2021 00:24

Telegraaf | ’Vakantie naar Aruba en Curaçao mag ook weer’

Yteke de Jong en Koen Nederhof AMSTERDAM - Het reisadvies voor Aruba en Curaçao gaat op geel. Dat bevestigt het Arubaanse bureau voor Toerisme. Eerder deze week werd...

Democracy now! | Friday, May 14, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 14 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Eerste stap naar vaste muziekles op school

Curaçao heeft een eerste stap gezet op weg naar structureel muziekonderwijs in het lesprogramma op de basisscholen, zo meldt het Curaçaohuis in Den Haag in een post...

Nu.cw | Gerstenbluth waarschuwt: ‘Stijging besmettingen in korte tijd nog steeds mogelijk’

Rick Hart Epidemioloog Izzy Gerstenbluth waarschuwt voor een hausse in besmettingen in korte tijd. Dinsdag en woensdag rapporteerde de afdeling Epidemiologie geen besmettingen, maar gisteren waren het er...

PBC | Zondag ode aan jarige Maxima op de Emmabrug

Persbureau Curacao Randal Corsen speelt komende zondag koningin Maxima toe voor haar 50ste verjaardag vanaf de Emmabrug op Curaçao. Hij doet dat samen met Jadah van Dijk en Tania...
- Advertisement -spot_img

Blog Arthur Donker | Wat gij niet wilt dat u geschiedt………………….

HomeBlogsBlog Arthur DonkerBlog Arthur Donker | Wat gij niet wilt dat u geschiedt......................

Arthur Donker | Foto Persbureau Curacao
Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

Lees ik vandaag op Facebook dat de lawaai specialistenkantoor van Sulbaran een klacht bij de O.M. heeft ingediend tegen de Knipselkrant, om de mensen te “ontmaskeren” die hun steeds zwart maken in de alom bekende blog “De machtstrijd op Curaçao ontbrandt”, wat ondertussen meer dan 140.000 trouwe lezers heeft. Als men er van uitgaat dat er geen enkele krant in de Antillen zoveel abonnees heeft, kan je je de macht voorstellen wat deze digitale krant heeft.

En waarom hebben ze zoveel lezers? Omdat de keiharde waarheid gezegd wordt en niemand druk op hun kan uitoefenen, zoals de andere commerciële kranten, tijdschriften, radiostations of zelfs onze televisiestation. Zodra iemand iets negatiefs over iemand zegt of schrijft dreigt men gelijk met het stoppen van de s waardoor de publieke opinie beïnvloed wordt en de waarheid daardoor “verdraaid” wordt.

Knipselkrant heeft dat niet en kan daardoor véél meer zeggen en doen zonder vrees voor intimidaties, bedreigingen of represailles.

De Rebellenclub van Sulvaran c.s.
De Rebellenclub van Sulvaran c.s.

Maar waarom is de rebellenclub van Sulbaran zo bang dat de waarheid naar buiten komt? Zou het misschien zijn omdat de duistere relaties met de zogenaamde heilige boontjes die zij zo heftig verdedigen opeens het daglicht zien en mensen de waarheid gaan zien en hun leugens opeens op tafel liggen? Oh, dat willen ze natuurlijk niet want dan valt hun strategie gelijk in het Annabaai.

Dus laten we de koloniale kaart spelen en hun spionnen van Nederland, de RST en racisten noemen, domme Jantje gelooft daar in en is dat makkelijk te spelen en komt het geloofwaardig over dan staan wij niet zo in de spotlight!

Maar aangezien de Knipselkrant geen kik geeft en zij er niet achter kunnen komen wie die blogs schrijven en hoe ze aan die informatie komen, wat trouwens heel goed onderbouwd is en niet zoals de vele kranten hier persberichten natikken en publiceren of roddels na vertellen, maar de ongezouten waarheid, dat mag niet, vooral niet door de rebellenclub die zo voorstander is van vrije meningsuiting, als het maar niet over hun gaat.

Zij specialiseren zich in racistische en discriminerende uitlatingen, maken rechters en de O.M. af en beschuldigen ze van van alles maar o wee als JIJ wat van hun zegt dan zijn ze gepikeerd, hebben ze opeens een goede naam (denken ze) en reputatie in de gemeenschap!

Ik werd ook voor van alles uitgemaakt door een van die clowns alleen maar om opeens stil te blijven toen het niet waar bleek te zijn, maar dat versterkte alleen mijn mening over deze mensen, dat het specialisten zijn in hete lucht blazen, die graag hun eigen stem willen horen en willen doen voorkomen dat zijn de zielige slachtoffers zijn van complotten vanuit Nederland met een regie wat goed genoeg zou zijn

voor de volgende James Bond film, spionage, corruptie, sex, politiek, geld en macht!

In hun klacht aan de O.M. willen ze dat de O.M. ontmaskert wie achter die blogs zitten, dus met andere woorden willen ze dat diezelfde O.M. die nergens voor deugt hun werk gaat doen! Het leuke is waar rook is is vuur. Waarom zo paniekerig??

Ik blijf lachen op deze klip want schijnbaar telt vrije meningsuiting alleen voor Sulbaran en de rebellenclub maar niet voor de rest van ons!

Door: Arthur Donker
te, Curaçao

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. ik heb net de foto gezien, het zijn wel een beetje bejaarde rebellen.
  en hun gezichten beloven niet veel goeds.
  zouden ze wel gelukkig zijn?
  het ziet er niet naar uit.
  maar ja, ze worden ook zo verschrikkelijk geschoffeerd, door al die kolonisten en racisten.
  zelf zijn ze heiliger dan de paus en hebben staks in de hemel een schoon geweten.
  veel succes met jullie strijd KFO, laat jullie niet kisten….

 2. In sommige lawaaierige kantoren lijdt men aan het lange tenen syndroom, ze zijn niet te missen en je staat er bijna altijd op, dit om de `kantoorbezetting` zijn verongelijktheid te kunnen laten rechtvaardigen uiteraard.

  Mocht je er onverhoopt toch niet op gaan staan dan is er ook een gemodificeerde versie met `uitschuiftenen`. Deze zijn echt niet te missen ze worden van tijd tot tijd `geplaatst dan wel gepubliceerd` en de verongelijktheid neemt in het kwadraat toe als deze moeten worden ingezet. Op iemand zijn tenen gaan staan dat is me toch al heel wat, maar zorgvuldig in jouw richting gedirigeerde uitschuiftenen pletten dat is toch echt wel te bont en de gekwetstheid wordt kwistig wereldkundig gemaakt dat het weer eens gelukt is om iemand op de zelf gecreëerde ziel te laten trappen.

  Dat dit alles dus grotendeels door het eigen toedoen veroorzaakt wordt, inclusief dus het actief zoeken van er op trappende slachtoffers, daar heeft men het niet over want men is dus te druk met de eigen tenen. Ze moeten in de weg gezet, dan wel uitgeschoven worden, voorwaar een niet uit te vlakken bezigheid welke het nodige aan concentratie en precisie vergt. Dus dan ook nog eens nadenken is dan teveel gevraagd. Het denkraam is al zo vol met het moeten hanteren van twee soorten regels; Eén voor het kantoor, en de regels die men daar voor anderen meent te mogen hanteren, waarbij het opvalt dat `anderen` nooit zoveel mogen als zij die in dat kantoor met hun tenen aan het spelen zijn.

 3. weer een goed stuk van Arthur donker.
  deze maffia advokaten kun je niet meer serieus nemen.
  ze horen thuis in een stripboek.
  natuurlijk krijgen ze wel wat mensen op de been voor hun belangen demonstratie.
  wat kleine maffia figuurtjes, die 100 NAF krijgen om een paar uurtjes met een bord te lopen….meer niet….
  niemand met en beetje inzicht en verstand neemt zal mkomen opdagen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties