25 C
Willemstad
• vrijdag 3 februari 2023

NOS | Bezoek Oranjes aan Aruba: warm ontvangst met cadeautjes

De koning, koningin Máxima en de prinses van Oranje zijn vandaag aangekomen op Aruba. Het was voor het drietal dag vier van de rondreis door het Caribisch...

AD | Aruba verwelkomt prinses Amalia, Willem-Alexander en Máxima

Na een dag rust staan er weer een hoop activiteiten op de planning voor prinses Amalia, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het gezelschap komt maandagochtend lokale...

Democracy now! | Monday, January 30, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Extra | Journaal 30 januari 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Godett wil Cicely van der Dijs vrij krijgen door oproep aan de koning

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Anthony Godett spant zich in om Cicely van der Dijs vrij te krijgen. Hij doet een oproep aan koning Willem Alexander om gratie te...

PBC | Thierry Baudet spreekt vanavond op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Thierry Baudet is op Curaçao. Vanavond spreekt hij in de Papagayo Beach Club over de visie van de partij voor Caribisch Nederland, zo twittert...

PBC | Bonaire: Wie gekozen wil worden om daarna voor de Eerste Kamer te stemmen, moet zich vandaag geregistreerd hebben

Persbureau Curacao KRALENDIJK – Vandaag kunnen de namen van de mensen die zich kandidaat stellen voor de eilandraadsverkiezingen voor Bonaire, Sint-Eustatius en Saba worden ingeleverd, zij vormen drie...
- Advertentie -

Ingezonden | UTS-TDS-FLOW – Een grote puinhoop

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we A. van den Dool aan het woord.

Sinds Flow UTS en TDS overgenomen heeft is het een grote puinhoop geworden.
Service??? Vergeet het maar.

Het begint al bij het bellen naar 9242. Primi zus, primi zo, erg klantvriendelijk. Dan krijg je minutenlang, eh soms meer dan een kwartier lang, dezelfde “heerlijke” muziek te horen en de boodschap dat ”al onze medewerkers in gesprek zijn”, blijf aan de lijn!

Als je geluk hebt krijg je een dame aan de telefoon die je wel vriendelijk te woord staat en er alles aan doet om je probleem op te lossen. Er wordt contact gezocht met de technische dienst en de dame verteld je dan dat zij je “zullen bellen”.

Waarschijnlijk werkt er bij die dienst niemand of hun telefoon is buiten dienst want er wordt dus niet gebeld.

Probleem: Sinds vrijdag 13 november is onze direkte telefoonlijn morto, ook de TDS decoder is na meer dan 12 jaar gebruik uitgevallen. Op zaterdag 14 november melden we beide problemen bij FLOW. De gegevens worden opgenomen en zullen aan de technische diensten doorgegeven worden, we zullen gebeld worden.

Op 19 november opnieuw naar FLOW i.v.m. de TDS decoder. De dame verteld dat dezelfde middag iemand langs zal komen voor de decoder. Dat gebeurd dus inderdaad en krijgen een nieuwe TDS decoder! (zelfs met HDMI aansluiting!)

Na veel bellen, mails sturen krijgen we uiteindelijk bericht dat er op 25 november iemand langs zal komen voor de defecte telefoonlijn. Nou die komt dus niet langs maar belt ons op met de mededeling dat de lijn oud is. (Kan hij op afstand dus bepalen). Hij zal e.e.a. opnemen met de technische dienst en terugbellen. Het woord terugbellen staat echter niet bij deze dienst in het woordenboek want er wordt niet teruggebeld.

We sturen op 26 november opnieuw een mail naar UTS met tevens de vermelding dat wij vanuit huis de toegangspoort via de vaste lijn dus niet kunnen openen (we wonen daar 7km vandaan). Je zal maar dringend een dokter of ambulance nodig hebben!

Op vrijdagmiddag 27 november bellen we weer naar UTS en de dame die we aan de lijn krijgen verteld ons dat zij direkt een mail zal sturen naar de T.D. met vermelding dat reparatie dringend gewenst is.

Op 2 december sturen we weer een mail naar UTS met als bijlagen alle gevoerde correspondentie en brengen op 3 december een copie daarvan naar FLOW op Salina.
Vandaag 4 december nog geen enkele reaktie!

In het verleden was de service van zowel UTS als TDS (meer dan 30jr klant van TDS) uitstekend maar wat er nu gaande is na de overname door FLOW, is zeer klant onvriendelijk. Er wordt van alles beloofd maar niets nagekomen. Laten we over de problemen met de TV uitzendingen door FLOW maar niet spreken want die zijn bar slecht en jaagt de klanten ook al weg.

Wanneer grijpt de overheid in?

A. van den Dool,
Nieuwpoort

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. Het eerste wat FLOW deed na de overname van TDS, was de Venezolaanse kanalen verwijderen, zodat de anti-Maduro propaganda vervolgt kan worden?

 2. Als A van den Dood de kliko buiten zet, neemt hij een lunchpakket mee en neemt een dag verlof.

  7 kilometer van je poort wonen heeft ook zijn voordelen:
  Ringggg, ringggg…
  Goedemorgen, huize A. van den Dood hier, wie staat er aan mijn poort?
  Goedemorgen, wij zijn van Jehova, we komen Het Woord brengen.
  Welkom, ik maak nu de poort open.

 3. De overheid verkoopt haar ziel maar al te graag voor wat centjes onder de tafel voor een hebberige politicus, als er “Deals” worden gemaakt tussen de overheid en een of andere investeerder.

  Elders in de wereld wordt er wel even een bankrekening gecrediteerd of wat onroerend goed overgeschreven.

 4. Ja dat was een goed idee van onze PAR-minister om een monopolist te creëren en daarbij het volledige netwerk mee te verkopen. Heeft het CFT de afrekening nu al eens te zien gekregen? Ben ook benieuwd naar de afkoopsommen van de voormalige UTS-directie overigens… En wat is de functie van een mededingingsautoriteit op Curaçao als je zoiets laat gebeuren? Ook weer zo’n orgaan dat is opgericht om te doen alsof we hier alles netjes hebben geregeld?

 5. Ga zitten om te wachten! Bij een familie lid van mij heeft het meer dan 1 jaar geduurd tot ze gekomen zijn van UTS T.D. om de lijn buiten huis te maken! Success!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -