Ingezonden | Schoolmeubelen

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Yvonne Wolthuis aan het woord.

In het Antilliaans Dagblad las ik dat een nieuwe stichting zich geworpen heeft op het verkrijgen van schoolmeubelen en computers uit Nederland voor de Curaçaose scholen. Zij heeft daarbij een beroep gedaan op de Staten voor financiële hulp.

De stichting is zich er waarschijnlijk niet van bewust dat een andere stichting zich op Curaçao beweegt met dezelfde doelstelling, evenwel zonder hulp van overheidssteun en dus geheel met gesloten beurs. Recent zijn nog 15 computers uit Amsterdam op Curaçao gearriveerd en afgeleverd en geïnstalleerd op enkele Curaçaose scholen.

Deze week is nog toiletpapier geleverd, eerder een laptop en printer. Nog eerder is een grote partij boeken bestaande uit tien dozen uit Nederland afgeleverd bij de Centrale Bibliotheek, ook weer zonder enige kosten voor de Curaçaose overheid.

Yvonne Wolthuis,
Curaçao

Een Reactie op “Ingezonden | Schoolmeubelen

 1. Roger Liendo

  Mevr. Wolthuis,
  Ik zulk geval zou ik contact opnemen met die andere stichting (Stichting missiq ) en dit project samen trekken.
  U heeft waarschijnlijk contacten in Amsterdam en die andere misschien in Groningen of anderen, het zou ideaal zijn om alle krachten voor dit doel samen te bundelen. Jullie streven toch voor dezelfde goed doel? Probeer even, het zal zeker lukken jullie zijn toch geen politici? Via de Staten wordt het een meer jaren plan zonder eind datum.
  Ze vergeten alles en hou rekening dat de verkiezing is reeds voorbij, ze luisteren niet meer.
  Succes,
  Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *