Ingezonden | Rosaria en Interpol

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Da Silva aan het woord

NOU NOU, onze kruisridder Rosaria juicht de inzet toe van Interpol om illegale Venezolanen tegen te houden (Amigoe 4/7). Voor een vluchtelingenstroom die alsmaar niet op gang wil komen.

Vraag aan de heer Rosaria: Zou u uw energie niet liever willen steken in het voeren van een asielbeleid? Dan weten Syriërs en Venezolanen waar ze aan toe zijn en hoeven ze niet de illegaliteit in te gaan. Bovendien, waarom kan onze eigen politie dit probleem niet aan ? De cell van mijn dierbare echtgenote is gejat. Naam, foto en adres van de dief zijn doorgegeven. Dat was een jaar geleden en de man is nog steeds niet opgepakt. Omdat de politie het te druk heeft om politici te bewaken zoals de heer Rosaria. Kan die Interpol niet ingezet worden in de strijd tegen drugs en wapens? Of tegen legale diefstal door banken? Of wordt het nu gevoelig, meneer Rosaria ?

JOHN DA SILVA

Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *