Ingezonden | Raspa nan….

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

In amper twee weken tijd hebben wij helaas twee verkeersdoden te betreuren door roekeloos rijgedrag. Jaren geleden leverde de bekende Raspa-ploeg goed werk op het gebied van verkeersveiligheid.

De ploeg is echter plotseling om schijnbaar juridisch technische motieven opgedoekt als ik de experts mag geloven. Jammer genoeg is er hiervoor nooit meer een goed alternatief gekomen.

Meneer Girigorie, haalt u a.u.b. die file weer uit het stoffige archief en trek dit recht. Het lijkt mij in ieder geval minder complex dan die 600 kilo waar we toch nooit meer wat van zullen horen. Albert Comenencia, Curaçao Bla Bla Ik denk dat ik nu eindelijk weet waarom het zo lang duurt voordat we onze problemen hebben opgelost op dit eiland. Er lopen te veel burgers rond met een diploma Bla Bla-kunde op zak.

Iedere uitdaging, ieder probleem, iedere issue wordt meteen volgens het Bla Bla-principe aangepakt. Veel praten, veel vergaderen en af en toe wat herrie schoppen. Maar vooral zelf géén werkbare oplossing aandragen.

Albert Comenencia,
Curaçao

7 Reacties op “Ingezonden | Raspa nan….

 1. Sate Batata

  @bululu

  Je hebt een punt, maar als je besluit om jezelf als besluiteloos te omschrijven, wat ben je dan:
  doortastend of besluiteloos?

 2. Moru, bondia bululu!

  Sigi biba den bo mundu di soño compadre!

 3. Hopi makamba i bounty’s dunando comentario
  riba nos mandatarionn i no pueblo.
  Bai for di e isla aki.

 4. Er is geen behoefte aan de volgende advies commissie die met bla bla, hopi plaka binnen loopt te harken. Commissie’s die bestaan uit personen die vriendjes zijn van en ook al actief plaka scoren met hun vaste baan als bestuurder/ambtenaar of adviesbureau en deel uitmaken van nog meer bla bla commissies.
  Er is gewoon behoefte aan handhaving van bestaande regels, die zijn er genoeg, kost geen geld en leverde geld op en verhoogt de verkeersveiligheid. Klaar

 5. Trots op Curaçao

  @De Jury, doe maar de hele hoge en brede archiefkast. Het begint al bij de import van auto’s en onderdelen.

 6. Knoek-koe

  Heleboel experts in de: “Bla Bla” – kunde,
  LOL!

  Die houden we er in.
  Volgens mij hebben we nog veel meer experts die er ook nog een Doctor graad in de “Ka- Ka” kunde hebben.

  Ka van: Kan ik niet uiteraard

 7. ” Meneer Girigorie, haalt u a.u.b. die file weer uit het stoffige archief …….”.

  Als je het over verkeersproblematiek hebt, kun je beter schrijven over een dossier dat uit een archief moet worden gehaald dan over een file….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *