Ingezonden | Pasmans veronderstellingen en conclusies incorrect en onprofessioneel (Cinelandia)

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Randy Neuman aan het woord.

Dit is een korte reactie op de in de Amigoe’s verschenen kritiek, de analyse en het voorstel van de heer Henk Pasman.

Pietermaai Parking & Mall “PPM” (lees Pietermaai Vastgoed NV) heeft, gelet op de Bouw- en Woningverordening 1935 (P.B. 1952. No 14), wel degelijk de nodige vergunning en goedkeuring van DROV voor de in- en uitrit van PPM.

Het zou de heer Pasman hebben gesierd als hij even contact had opgenomen met ons, DOW of DROV om het een en ander te verifieren. Hij heeft immers wel contact gezocht met de heer Fernando da Costa Gomez.

Gekken en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen. Het ingezonden Stuk van de heer Pasman kan, omdat hij zijn huis- werk niet goed genoeg heeft gedaan, direct de prullenbak in. Ter ondersteuning van het bovenstaande doe ik u hierbij de volgende documenten toekomen:

Bouwvergunning Pietermaai Parking Randy Neuman-vergunning

Bouwvergunning Pietermaai Parking Randy Neuman-tekening

1. Bouwvergunning 2009-792
2. In- en uitrit tekening door DROV goedgekeurd op 25 september 2009

Randy Neuman,
Directeur Pietermaai Parking & Mall,
Curacao

Naschrift KKC

Pietermaai Parking & Mall bouwvergunning en tekening

Bouwvergunning Pietermaai P… by on Scribd

2 Reacties op “Ingezonden | Pasmans veronderstellingen en conclusies incorrect en onprofessioneel (Cinelandia)

 1. Henk Pasman

  Mijn intentie is opknappen van de gevel, monument en behorende bij ons erfgoed. Hiermede is één struikel opgelost en de volgende stap is Fernando Da Costa Gomez onder druk zetten de renovatie van de gevel op te starten en klaar voor het einde van 2019.
  Daarnaast is mijn persoonlijke mening dat afhankelijk wat hij wil realiseren achter de gevel, voor bv winkels ed het van belang is dat de rechterkant middels het trottoir beschikbaar is voor toegang hiervoor.
  Zoals het vroeger ook was.

 2. Lijkt erop dat Henk gelijk heeft gezien zijn reactie elders hierop.

  Het herstellen van die situatie lijkt me niet moeilijk en niet kostbaar en weinig nadeel voor Neuman op te leveren.

  Het is echter duidelijk dat da Costa Gomez deze situatie als een kutsmoes gebruikt om het oerlelijke Cinelandia niet te hoeven opknappen. Ook voor de parkeergarage kwam heeft hij nooit de intentie gehad om het oerlelijke Cinelandia op te knappen.

  Dus laat die illegale weg maar gewoon liggen, zorgt voor meer gemak dan ongemak, totdat da Costa Gomez met een echt plan komt dat hij ook werkelijk gaat uitvoeren.

  De overheid had 20 jaar geleden het pand al moeten onteigenen van da Costa Gomez wegens significante bederving van het stadsgezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *