28 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 06:20

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Opzettelijke fabricage en verkoop van ondeugdelijk voedsel

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Sharnon Isenia aan het woord.

Tegenwoordig lijkt het alsof het voedsel dat we eten, het water dat we drinken en de lucht die we inademen bestemd zijn om de mens te laten sterven in plaats van in leven te houden.

- Advertentie -

Dit artikel is gebaseerd op het boek ‘Population Control’ van de Amerikaanse journalist Jim Marrs, dat in 2015 werd gepubliceerd. Marrs legt een verrassende zaak uit. Marrs onthult hoe een kleine groep van enorm rijke en invloedrijke mensen wereldwijd elke belangrijke industrie bezitten en beheren. Te noemen: de wapen-, olie-, chemische en voedselindustrie en de media.

Hij legt ook uit hoe de opzettelijke uitsterving van mannen en vrouwen wordt veroorzaakt. Door een handvol mensen, ‘captains of industry‘, politici, wetgevers, malafide ondernemers, functionarissen van falende controle-instanties die verspreid over de wereld opereren, een samenzwering is ingezet op genocide van de wereldbevolking; om de wereldbevolking van 7 miljard naar 500 miljoen mensen te reduceren.

Zoals een oude gezegde luidt: ‘Jij bent wat je eet’. De voedingsadvocaat Mike Adams beweerde dat de voedselvoorziening zo is ontworpen om het menselijk leven te laten sterven in plaats van om deze in leven te houden. Hij verklaarde dat de onnatuurlijke verontreiniging van ons voedsel iets is wat niet zomaar is gebeurd en/of gebaseerd is op een toevallig gemaakte fout, maar doelbewust is gebeurd.

In zijn laboratorium heeft Adams wetenschappelijk bewijs gevonden dat bepaalde schadelijke stoffen opzettelijk in onze voedselketen worden gemaakt en/of toegevoegd. Deze hebben op den duur het effect dat mensen geestelijk krankzinnig kunnen worden, terwijl er ook ongebreidelde onvruchtbaarheid, orgaanbeschadiging ontstaat bij mensen en tevens verlies van het vermogen tot rationeel en bewust denken wordt veroorzaakt. Deze giftige stoffen werden in kleine hoeveelheden gevonden over de gehele voedselketen, inclusief in conventioneel voedsel, biologische voedingsmiddelen, natuurlijke producten en in voedingssupplementen.

- Advertisement -

Adams zei dat dergelijke opzettelijke verknoeiingen veel verder gaan dan de verontreiniging van ons natuurlijk voedsel met zware metalen. Het houdt ook in de opzettelijke opneming van giftige stoffen in producten voor massaconsumptie.

Het resultaat is wat je vandaag de dag om je heen ziet gebeuren: ongelooflijke escalaties van criminaliteit, klinische krankzinnigheid onder mensen, wijdverbreide onvruchtbaarheid onder jonge koppels of echtparen, stijgende aantallen van nier- falen en dialysepatiënten, plus een bijna totaal verlies aan rationeel denken onder de electorale massa bij volksstemming voor verkiezingen, zegt Adams.

De voedingsadvocaat Adams en anderen betogen dat deze wijdverbreide voedselvergiftiging diverse rampen aan het veroorzaken is: de ineenstorting van de areaal van bekwame arbeidskrachten, totale mensenmassa’s die bijna volledig afhankelijk leven van subsidie van de overheid, de ineenstorting van vrije natie democratieën door cognitieve tekortkomingen van de volksmassa’s bij stemming voor verkiezingen, een explosieve groei van de gevangenisbevolking en de opkomst van winstgevende privaat gestuurde gevangenissen.

En zelfs de bijna volledige ineenstorting van het intellectueel vermogen van het algemene publiek om de meest eenvoudige informatie te analyseren en te begrijpen, zoals cijfers van de nationale schulden van het land.

Naar schatting één op de drie Amerikanen vandaag de dag lijdt aan obesitas. Naast suikerachtig verwerkt voedsel dat nutriënten ontbreekt, hebben onderzoekers in de afgelopen jaren geconstateerd dat een belangrijke oorzaak van deze nationale gewichtsverhoging het gevolg is van afnemende lichamelijke activiteit op de werkplek.

De samenzwering die de journalist Jim Marrs hier beschrijft is gebaseerd op de implementatie van een verdienmodel, gebaseerd op de opzettelijke verontreiniging van ons natuurlijke voedsel met onnatuurlijke giftige stoffen en dit goedkope ‘dodelijk voedsel’ tegen belachelijke winsten te verkopen aan de consument, zodat een handvol mensen zich materieel kunnen verrijken.

Slechts één ding is zeker, laat de regering of de winstgevende voeding- en drankindustrie geen beslissingen voor jou nemen.

Sharnon Isenia,
Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

  1. Recentelijk hebben ze bewijzen dat mannelijke sperma van nu van slechtere kwaliteit is t.o.v. vroeger. Boeren bespoten hun producten met chemicaliën om ze zo langer vers te houden en meer te kunnen produceren.

    http://newsmonkey.be/article/16388

    kwaliteithttps://www.dokterdokter.nl/gezond-leven/seksualiteit-en-relatie/kwaliteit-sperma-neemt-na-35ste-aanzienlijk-af/?

  2. Beide schrijvers praten totale onzin – laten we maar heel simpel kijken naar dat de wereld bevolking hard groeid ipv daalt-vandaar al zouden ze dus vreselijk falen- en de industrielen willen juist meer consumenten hebben-niet minder.
    Dus zoals ik al zei beide hierboven vermelde onzin praters-vertellen dus ONZIN.

  3. Jimm Mars is een beroepsfantast die ook ergens beweert dat de maan een UFO is en meer van die bizarre zaken. Ik zou deze schrijver niet al te serieus nemen. En ik vraag me af wat de voedingsadvocaat Adams dan zelf eet en drinkt als al het water en dergelijke wordt aangepast om ons te laten sterven. Complete onzin dus. Valt onder de categorie aliens en crop circles en chemtrails. Zalig zijn de simpelen van geest.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

RTL | Minister Hoekstra mikpunt bij oproep EP tot actie tegen brievenbusfirma’s

Chris Koenis Het Europees Parlement eist meer inspanning tegen brievenbusfirma's, witwassen en belastingparadijzen naar aanleiding van de onthullingen in de Pandora Papers. Bij een breed aangenomen resolutie kreeg...

Democracy now! | Friday, October 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Video: eerste smart bushalte bij Cas Coraweg

Op de Cas Coraweg is gisteren de allereerste smartbushalte op Curaçao geplaatst. De ‘slimme’ bushalte werd geplaatst tegenover het Radulphus College. Bij de halte staat een touchscreen, waar...

Nu.cw | Stichting Ambulans Deseo laat laatste wens in vervulling gaan

Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) is onlangs opgericht naar voorbeeld van de Nederlandse Stichting Ambulance Wens. Het doel van de stichting is om nog eenmaal een laatste...

PBC | EZ Air vanaf 3 december naar Medellín

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Na een periode van enkele maanden voorbereiding, is luchtvaartmaatschappij EZ Air op donderdag van start gegaan met de verkoop van vluchten naar Medellín in Colombia....
- Advertentie -