Ingezonden | Open brief aan heer Floran, directeur SDKK gevangenis Curaçao

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H. Baselmans-Oracle aan het woord

Heer Floran
Kaya Shers 182
Curaçao

Betreft: Leugens die u kennelijk moet verspreiden

Heer Floran,

Op 24 mei heeft ondergetekende John H Baselmans-Oracle, woordvoerder van MKK Curaçao, de leugens mogen lezen in het Antilliaans Dagblad die volgens deze krant van u af komen. Het is diep triest dat een directeur van een gevangenis zo onder druk gezet kan worden door de politiek. Men laat daardoor de gevangenen aan hun lot over als ratten in een val.

Ondertussen is het wel duidelijk dat u niet zo zeker bent van uw zaak anders had u onze telefoontjes en berichten wel beantwoord of contact met ons opgenomen in al die tijd dat wij als MKK vechten voor de simpele rechten van elk mens en zo ook de gevangenen! Dan hadden we met u de papieren, die u overigens al bezit, doorgenomen en kunnen zien dat alle punten die wij publiceren op waarheid berusten.

Wat erger is, is dat u en uw meerdere zelfs zo ver gaan om 3 van uw personeelsleden (zogenaamde klokkenluiders, die ook alleen volgens de wet en regels handelen) te willen verwijderen van uw gevangenis daar ze volgens uw meerdere verraders zijn! Gelukkig is er nog een gouverneur die wel de regels kent van het internationale verdrag en kunt u deze mensen niet zomaar ontslaan of het leven onmogelijk maken. Het is wel vreemd dat het juist die mensen zijn aan wie uzelf heeft opgedragen om eerlijk rapportages te doen! Reportages waar u dan later kennelijk niets mee doet of misschien beter geschreven mag doen! Dat de zaak niet pluis is, is duidelijk en dat bewijst u door onze telefoontjes niet te beantwoorden. U staat dus kennelijk onder zo’n zware druk dat u zelf met leugens gaat komen om maar wat te redden.

Voor uw informatie, alle bewijsstukken zijn in het bezit van zowel de lokale Procureur Generaal, Openbaar Ministerie als de lokale regering. Ook zijn deze stukken gegaan naar de regering van Nederland en diverse Nederlandse Kamerleden. Uiteindelijk zijn zij, volgens de rechters van het Europees Hof, verantwoordelijk voor uw handelen in deze SDKK gevangenis. Als u dan via een stemmingmakende krant zo’n artikel laat plaatsen, laat u duidelijk zien dat u dus niet de leiding heeft in deze gevangenis of dat u zo onder druk staat van wat wij noemen “politieke maffia”.

Deze brief zal via de post en per fax naar u verstuurd worden zodat u weet dat wij als MKK er alles aan blijven doen om voor de rechten van de mensen op te komen en daar vallen ook alle gevangenen onder. Zolang u en uw meerdere zaken niet naar behoren kunnen afhandelen en via leugens proberen uw tekortkomingen te verbergen, moet het een buitenstaande groep zijn die dit blijft constateren en rapporteren.

Hopende dat u als directeur het lef gaat tonen en zo ook u voor uw medemens op gaat komen en niet laat leiden volgens een “maffia politiek” die bestuurd wordt via leugens.

Met een vriendelijke groet,
John H. Baselmans-Oracle
Movimentu Kontra Korupshon
(Adres bekend bij redactie)

Door, John H. Baselmans-Oracle
te, Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Open brief aan heer Floran, directeur SDKK gevangenis Curaçao

  1. De vuilnisbak waar jij het overhebt zit onder jou neus, gekke Menno, of is het Henkie?

  2. @Menno, er lopen meer gekken rond dan dat er in de psychiatrische inrichtingen zitten. De vuilnisbak waar jij het overhebt zit onder jou mond, gekke Menno, of is het Henkie?

  3. John, wees bij dat Bon Futuro, de vuilnisbak van onze samenleving, goed afgesloten is. De gevangenisdirecteur bedriegt een compliment in plaats van jouw gezeur.

    Neem het eens op voor hun slachtoffers in plaats van voor de criminelen.

    Die komen door rechters als Irma Lips al nauwelijks achter tralies.

  4. Abraham Mossel

    Sorry John, maar is het niet beter dat je je zelf in de fik steekt op het wilhelminapleintje als Gerrit de Raaf de verkiezingen 2016 windt, en alsnog door de screening komt, goed gekeurd door Dhr Donner himselbst en minister precident word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *