Ingezonden | Observatie verkiezingen

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of bedreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Rudy L. Sprock aan het woord.

De verkiezingen zijn voorbij. De vaak zeer persoonlijke en onnodige aanvallen over en weer (voor, tijdens en na de campagne) hebben de enorme verdeeldheid tussen de twee kampen onder de bevolking nog meer doen groeien. Vooral de MFK en zijn leden/aanhangers moesten het (alweer!) behoorlijk ontgelden en desalniettemin zijn zij, gelijk aan PAR en MAN, gegroeid!

Maar de verschrikkelijke nare smaak van de vele giftige aanvallen blijft hangen, zoals;
* “MFK and their members are the filthiest trash in existence” (“Wancho”);
* “This MOFO of a person … hijo de su madre is…” (“Nadja”)
* “E Grupo kriminal (G12)” (“Philip”)

Ik kan vele A-4tjes vol schrijven, maar ik laat het bij deze drie. Velen (15.000+) mogen blijkbaar niet een eigen mening hebben zonder voor alles en nog wat uitgemaakt te worden. Voor alle duidelijkheid: wij zijn MFK!

Voor diegenen die daadwerkelijk menen dat ik en mijn familie criminelen zijn, behorende bij een criminele organisatie dan zijn jullie gehouden om aangifte te doen daar jullie anders medeplichtig zijn. Ook zijn jullie gehouden om ons van jullie Facebook lijst te verwijderen daar jullie anders niets beter zijn dan een stel hypocrieten.

Voor alle anderen wensen wij jullie een prettige zondag toe. Bon Siman i bon Dia di Obrero!

Rudy L. Sprock,
Curacao

7 Reacties op “Ingezonden | Observatie verkiezingen

 1. Met belangstelling heb ik de diverse interviews mbt de toekomst van Curacao gevolgd.
  Verschillende personen zijn van mening, dat het nog zeker 10 jaar zal duren voordat Curacao zelfstandig zou kunnen zijn.
  Jonge mensen, die in het buitenland studeren zijn wellicht voornemens terug te komen om de economie te helpen opbouwen,,…………….maar zij hebben GEEN stemrecht en kunnen als zodanig niet mede de toekomst bepalen, immers zij kunnen nu (nog) NIET enig invloed uitoefenen op de toekomst van een land waarin zij dadelijk komen werken en leven.
  Als ze na b.v. 5 jaar terugkomen is die periode vanaf nu 15 jaar of meer, dat motiveert hen niet
  t.z.t. terug te keren, immers zij komen in een land dat NIET mede door hen is bepaald.
  Zij brengen so wie so kennis en ervaring mee, waarvan Curacao kan profiteren……………………dus geef hen stembevoegdheid.
  Dit geldt ook voor de Curacao-enaars in het buitenland , die Curacao een warm hart toedragen.
  Ik hoop en vertrouw erop, dat de te kiezen regering de kieswet aanpast.

 2. We hebben aan de verkiezingesuitslag gezien van Bon Futuro welke partijen zeer populair zijn onder de rovers, moordenaars en verkrachters..

  Case closed heer Sprock!

 3. Hahahaaaaaaaa Eric Lapdance vertel mij wat voor onwaarheden heb ik geschreven? Jij net als Dikke Deur, Drechi pa bo,La Stiwz, Kor Independiente willen de waarheid niet lezen. Berdad ta pica manera nan ta bisa.

 4. ericlapas

  Beste @Enri, ik heb me voorgenomen om niet meer op domme opmerkingen te reageren maar even om het af te leren. Ik kan me voorstellen dat de naam @Enri makelijk te spellen is maar als je ouders je Marvellous, Chastitty, Heavely, Justice-Jayvhon of Shu-Dhjai’Divainchéliënne hadden genoemd, dat jij ook problemen zou hebben met het spellen van je eigen naam.

 5. Ja het zijn 15.000 maar van die domme en laagopgeleiden burgers die niet eens hun naam kan schrijven. Ze weten niet een wat voor strafbaretfeiten die man had gepleegd om veroordeeld te worden tot 3,5 jaar gevangenisstraf.

  Ze weten niet eens dat Schotte geen minister mag worden. Om het kort te houden.

 6. Arme Rudy is het spoor bijster. Ik blijf erbij, de MFK is een gore zooi afval. 15.000 MFK’ers hebben een mening. Ik ook.

 7. Gelukkig is kortzichtigheid niet crimineel.
  Een veroordeelde crimineel accepteren als lijsttrekker geeft een rare indruk.
  Als Curacao werkelijk onafhankelijk wil worden, kan het daarvoor een referendum houden. Het moet eigen initiatief zijn. Nederland zal daaraan zeker meewerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *