Ingezonden | Mysterieus verdwenen notarieel stuk

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

30 juni 2016 stuurde ik aangetekend via de lokale Cpost international een zeer belangrijk notarieel stuk naar Nederland. De notaris in Nederland contacteerde me om te vragen waar het stuk gebleven was en gaf ik haar alle gegevens van het stuk en het verzenden daarvan.

Zelf belde ik 7 juli Cpost op waar ik zeer netjes behandeld werd en hoorde dat het poststuk 1 juli op het KLM vliegtuig was beland en 2 juli op Schiphol was aangekomen. Verder kon deze vriendelijke mevrouw me op dat moment niets vertellen. Ze zou nadere informatie inwinnen bij post Nederland.

8 juli hoorde ik van post Nederland via Cpost dat het aangetekende stuk inderdaad in Nederland was beland maar dat het niet “vrijgegeven” was! Er werd een klein verhaaltje gemaakt dat de douane het stuk “nog” niet vrijgegeven had. Wat men overigens wel vreemd vond! Vreemd, zeker omdat het slechts over enkele papierlijke stukken ging maar wel met de naam John H. Baselmans-Oracle er op! Cpost en de Nederlandse post tasten tot dusver in het duister.

Maar met een simpel telefoontje naar een contact in Nederland werd het overduidelijk. Het stuk ligt in handen van de AIVD die er alles aan doet om mij dwars te liggen. Nu zal de AIVD in het duister tasten waar het document over gaat en ben benieuwd als het plotsklaps toch op zal duiken in een of ander postzak in Nederland.

Je vraagt je af of deze diensten (VDC en AIVD) niets beters te doen hebben! Maar het is overduidelijk dat simpel mijn naam en adres zoveel teweeg kan brengen bij organisaties die menen professioneel te zijn.

Toch blijf ik hopen dat de AIVD het stuk in de brievenbus van de notaris in Eindhoven zal deponeren. Ondertussen hebben we weer een bewijs dat Nederland niet zo blij is met mijn stukken. Kan ook niet anders daar zij zelf tot over hun oren in de vieze maffia zitten.

We blijven het positief zien; Ik ben een van de best beschermde personen van deze eilanden en Nederland. In ieder geval een veilig gevoel. Prettig weekeinde.

John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
tel 864-3595

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *