27 C
Willemstad
• dinsdag 18 mei 2021 23:22

ParadiseFM | 50.000 mensen volledig gevaccineerd

Meer dan 50.000 mensen op Curaçao zijn inmiddels volledig gevaccineerd. Zij hebben beide coronavaccinaties ontvangen. Ruim 80.500 mensen hebben hun eerste prik ontvangen. Bijna 83.000 mensen hebben...

Democracy now! | Tuesday, May 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Motie Staten vraagt meer versoepelingen, waaronder avondklok naar middernacht

De Curaçaose regering wordt in een motie van het parlement vandaag verzocht de coronamaatregelen verder te versoepelen. En dat op de dag dat premier Rhuggenaath in een...

Nu.cw | 62 Procent inmiddels gevaccineerd, prik nu vanaf 16 jaar

62 Procent van het aantal mensen op Curaçao dat gevaccineerd mag worden heeft inmiddels een eerste prik gehad. Er is dus nog een grote groep, ruim 30...

DolfijnFM | Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet EFO toets hoofdrekenen over doen

WILLEMSTAD – Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet de EFO Hoofdrekentoets overdoen. Afgelopen dinsdag deden ze die toets voor het eerst. Maar door een vergissing van...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Mysterieus verdwenen notarieel stuk

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Mysterieus verdwenen notarieel stuk

Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

30 juni 2016 stuurde ik aangetekend via de lokale Cpost international een zeer belangrijk notarieel stuk naar Nederland. De notaris in Nederland contacteerde me om te vragen waar het stuk gebleven was en gaf ik haar alle gegevens van het stuk en het verzenden daarvan.

Zelf belde ik 7 juli Cpost op waar ik zeer netjes behandeld werd en hoorde dat het poststuk 1 juli op het KLM vliegtuig was beland en 2 juli op Schiphol was aangekomen. Verder kon deze vriendelijke mevrouw me op dat moment niets vertellen. Ze zou nadere informatie inwinnen bij post Nederland.

8 juli hoorde ik van post Nederland via Cpost dat het aangetekende stuk inderdaad in Nederland was beland maar dat het niet “vrijgegeven” was! Er werd een klein verhaaltje gemaakt dat de douane het stuk “nog” niet vrijgegeven had. Wat men overigens wel vreemd vond! Vreemd, zeker omdat het slechts over enkele papierlijke stukken ging maar wel met de naam John H. Baselmans-Oracle er op! Cpost en de Nederlandse post tasten tot dusver in het duister.

Maar met een simpel telefoontje naar een contact in Nederland werd het overduidelijk. Het stuk ligt in handen van de AIVD die er alles aan doet om mij dwars te liggen. Nu zal de AIVD in het duister tasten waar het document over gaat en ben benieuwd als het plotsklaps toch op zal duiken in een of ander postzak in Nederland.

Je vraagt je af of deze diensten (VDC en AIVD) niets beters te doen hebben! Maar het is overduidelijk dat simpel mijn naam en adres zoveel teweeg kan brengen bij organisaties die menen professioneel te zijn.

Toch blijf ik hopen dat de AIVD het stuk in de brievenbus van de notaris in Eindhoven zal deponeren. Ondertussen hebben we weer een bewijs dat Nederland niet zo blij is met mijn stukken. Kan ook niet anders daar zij zelf tot over hun oren in de vieze maffia zitten.

We blijven het positief zien; Ik ben een van de best beschermde personen van deze eilanden en Nederland. In ieder geval een veilig gevoel. Prettig weekeinde.

John H. Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
tel 864-3595

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties