Ingezonden | Melvin Cijntje

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Tineke Poulino, aan het woord

De regering is gevallen dankzij de te grote ego’s binnen politieke partijen, op dit moment de PS. Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje verklaarde dat hij zich de laatste tijd voelde als een klein kind dat een reprimande van zijn moeder kreeg en vergelijkt zichzelf met een hond die geslagen wordt, met als commentaar dat die hond dan ook bijt.

Meneer Cijntje, het is de bedoeling dat een Statenlid van de coalitie zijn partij steunt en dat als er een verschil van mening is dit wordt uitgesproken binnen de partij en dat hij zeker niet bijt. U staat toch wel iets hoger in de rangorde dan een hond?

Tevens meldt u over het conflict met PNP-minister Suzy Camelia-Römer dat u beiden hetzelfde einddoel voor ogen hebben, wat is het probleem dan? Was het dit allemaal waard of hebben we ook hier weer verborgen eigen agenda’s (lees belangen)?

Tineke Poulino,
Curaçao

3 Reacties op “Ingezonden | Melvin Cijntje

  1. ” … of hebben we ook hier weer verborgen eigen agenda’s …”

    Verborgen agenda’s waar zelfs de naam Mengele voorkomt. Ben benieuwd of meneer MacNuggets ook zo stoer zou zijn geweest om met Michiel de Ruyter te durven samenwerken. Vergeet niet: zelfs het standbeeld van de hardstikke dode Peter Stuyvesant zorgde voor een collectieve terror panicus bij de PS.

  2. Abraham Mossel

    Meneer Cijntje , betreft: aankoop moterjacht 24 m1 x 46.m1 L br, .Wanneer/ waar en op welk tijd stip wilt U uw geliefde moterjacht, a/naf 1.600.000,00 afgeleverd hebben, de aanbetaling is reeds verekend met het rest bedrag wat door uw geldschieter in chase”contant” met zwart geld is betaald op 09-02-2017, ik verzoek u dan ook vriendelijk om contact met mij op te nemen voor verdere afhandeling.

  3. Vader van een drugscrimineel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *