Ingezonden | Masha danki twaalfde veldspeler

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Remko Bicentini aan het woord.

Lieve mensen, supporters en iedereen op Curaçao die mij met het nationaal elftal Curaçao al die jaren hebben gesteund, gesupport en aangemoedigd. Zonder jullie steun stonden we niet waar we nu staan.

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie support wat heeft geleid tot de geweldige prestaties die we samen geleverd en neergezet hebben in de afgelopen vier jaar waarin ik als jullie bondscoach mocht fungeren. Ik heb in deze vier jaren vele complimenten en waarderingen gekregen vanuit binnen- en buitenland, maar zonder de fantastische inzet van onze geweldige spelersselectie en jullie supporters, heel het Curaçaose volk, was dit natuurlijk nooit gelukt.

Ongelooflijk goed wat we samen hebben bereikt: Caribisch Kampioen, winnaar van de KingsCup, drie keer GoldCup, kwartfinale VS, en wederom uitkomend in de A League Nations Poule.

Het was vanaf de bewuste 21 augustus voor mij een moeilijke periode, lastige maanden. Ik ben heel blij dat alles is opgelost, zodat iedereen ook weer verder kan zoals het hoort. Ik hoop van harte dat Curaçao de stijgende lijn van de afgelopen jaren doorzet en nog meer gaat stijgen op de Fifa-wereldranglijst.

Ik blijf Curaçao natuurlijk trouw, zal hier vaak zijn en blijf met mijn Fundashon Bicentini de mensen, de scholen en wijken ondersteunen en actief helpen.

Lieve mensen, supporters, onze grootste steun, onze absolute twaalfde man in het veld,
hartelijk, hartelijk, hartelijk dank.

Wat hebben we samen toch ongelooflijk mooie dingen bereikt, daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor.

Samen Sterk.

Remko Bicentini,
Curacao

4 Reacties op “Ingezonden | Masha danki twaalfde veldspeler

  1. Anytime Remko,

    Het bier staat ten alle tijden voor je koud hier…

    Niet alleen op avond voor je vetrek op de Handelskade, maar wáár dan ook op de godvergeten klip!

    Dat zijn we je schuldig sua, you can count on us…

  2. Klasse, Remko Bicentini. Je verdiend een topbaan, en die komt er vast met zo’n mooie instelling.

  3. Heel goed gedaan Remko. Je had niet alleen supporters in Curacao

  4. Suberp Remco , goed gedaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *