Ingezonden | ‘Kweenie…’

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Het is weer lekker rommelig op ons dushi Kòrsou. Een minister die wel vaker heeft aangegeven van niets te weten zet nu twee werknemers aan een kant omdat ze voor de zoveelste keer in ‘verlegenheid’ is gebracht. En zij denkt dat wij gek zijn!

Hetzelfde staaltje heeft ze een paar maanden geleden ook op het strand bij Parasasa uitgehaald, Ook daar een andere taal op het moment dat wij burgers in opstand kwamen. Daarvoor waren er ook meerdere voorvallen die zij op deze zelfde knullige wijze heeft afgehandeld.

En steeds weer sleept ze een horde makke lammetjes met zich meel die haar niet durven tegen te spreken. Ik weet niet wat er met haar aan de hand is, maar ik weet wel wat er moet gebeuren. Mevrouw de minister met haar hele aanhang, moet onmiddellijk opstappen voordat er nog meer geld verspild wordt. Geld dat uiteindelijk op ons als burgers zal worden verhaald.

Albert Comenencia,
Curaçao

Een Reactie op “Ingezonden | ‘Kweenie…’

  1. Leito, kampioen in pastechis uitdelen aan familie, is een schande voor de PAR.

    En dit wijf wilde notabene premier worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *