28 C
Willemstad
• zondag 24 oktober 2021 04:28

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Kunnen we nog van democratie praten?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrix Martina-Goeloe aan het woord.

Mijn verbazing steeg schier ten top maandag 22 Januari 2018 bij het lezen van mijn krant ‘Amigoe’. ‘Consensus over opdoeken MDPT’.

- Advertentie -

Ik nam mijn pen om mijn verbazing te uiten. Ik sta tweehonderd procent achter Meindert Rojer, dat dit een waar Roversnest is. Dit is diefstal. Diefstal wordt gesubsidieerd en het volk moet hogere tarieven en belasting gaan betalen . Hoe gaat de regering deze misdaad oplossen?

Opmerkelijk hoe weinig regeerders reageren, hopelijk hebben ze nu door in wat voor verderf ze Curacao hebben gestort. Diefjesmentaliteit die gevoed is door corrupte leiders en hun partijen, die hun wetten maken om te dieven, zonder dat het volk het in de gaten heelt. Zelfs de rechters en advocaten zijn schuldig aan deze praktijken, er kan geen recht gesproken worden. Ieder maakt zijn eigen wetten. Zijn deze wetten goedgekeurd door de Staten?

Dus de rovers glippen ertussenuit met hun buit. Het gestolen geld is nu foetsie. Ons eiland is bijna failliet door verkwisting en boeverij . Vreselijk, deze gewetenloze beesten!! Niemand die vorig jaar reageerde over het rapport van tekortkomingen die overheidsaccountantsbureau Soab opsomde over het functioneren van het MDPT.

Jammer, het volk heeft gekregen wat het moest hebben. Er komt nog meer, denk aan de broekriem of riemen. Laat ons zien of de grondwet deugt, want daarin zouden de mogelijkheden moeten zitten om in alle situaties terug te halen wat van het volk is gediefd. Laat het afpakteam beginnen. Het volk wil dat alles van dit eiland dat is gediefd terugvloeit in de kassa van het volk.

- Advertisement -

Minister van Justitie, maak een wet die de dieven veroordeelt om alles in te leveren dat is gediefd. Dieven van het volk geef ons geld terug!!!

Beatrix Martina-Goeloe,
Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. Deze Beatrix Martina-Goeloe, schrijft, “Ik sta tweehonderd procent achter Meindert Rojer, dat dit een waar Roversnest is.” Op zich is het wel waar wat Meindert Rojer daar zegt want hij kan het weten.

    Voordat hij in het parlement kwam zat hij tijdens werktijd vaker in de casino van San Marco dan op zijn werkplek dus hij weet hoe het voelt om de bevolking te beroven.

    Verder denk ik dat mevrouw Goeloe beter kan pleiten dat veroordeelde criminelen geen zitting in het parlement mag nemen. Laten we daarmee beginnen, de rest volg van zelf.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

RTL | Minister Hoekstra mikpunt bij oproep EP tot actie tegen brievenbusfirma’s

Chris Koenis Het Europees Parlement eist meer inspanning tegen brievenbusfirma's, witwassen en belastingparadijzen naar aanleiding van de onthullingen in de Pandora Papers. Bij een breed aangenomen resolutie kreeg...

Democracy now! | Friday, October 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Video: eerste smart bushalte bij Cas Coraweg

Op de Cas Coraweg is gisteren de allereerste smartbushalte op Curaçao geplaatst. De ‘slimme’ bushalte werd geplaatst tegenover het Radulphus College. Bij de halte staat een touchscreen, waar...

Nu.cw | Stichting Ambulans Deseo laat laatste wens in vervulling gaan

Fundashon Ambulans Deseo Korsou (FADK) is onlangs opgericht naar voorbeeld van de Nederlandse Stichting Ambulance Wens. Het doel van de stichting is om nog eenmaal een laatste...

PBC | EZ Air vanaf 3 december naar Medellín

Persbureau Curacao WILLEMSTAD- Na een periode van enkele maanden voorbereiding, is luchtvaartmaatschappij EZ Air op donderdag van start gegaan met de verkoop van vluchten naar Medellín in Colombia....
- Advertentie -