Ingezonden | Kletsmajoors…

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

Dat we op dit eiland een chronisch gebrek aan leiders hebben dat wist ik al. Maar dat het aantal kwebbelaars zo groot was is mij de laatste maanden echt opgevallen. Het gaat overal mis op het eiland en iedere keer als er weer wat ingrijpends is voorgevallen verschijnt er een aantal van die grapjassen in beeld.

Helaas is het alleen maar geklets want concrete resultaten zien we nooit. Tot op de dag van vandaag is de grootste drugsroof uit het politiebureau niet opgelost. Ontsnappingen bij de vleet uit de gevangenis. Het verkeer is een warboel en overtreders worden zelden aangepakt.

Illegale vuilstort en landjepik gebeurt dagelijks en er wordt niets aan gedaan.

En als klap op de vuurpijl, een explosief aantal Covid-geïnfecteerden, maar nog steeds treedt niemand kordaat op.

En onze gezagsdragers? Die kletsen lekker door. Iedereen heeft zo wel zijn eigen redenen wat er wel of niet moet gebeuren. Ondertussen wordt ons dushi Kòrsou geleid door een groepje kletskousen dat alleen aan zichzelf denkt en niet het lef heeft om maatregelen te nemen die in het belang zijn van het eiland.

Men is liever populair dan doelmatig. Doet mij denken aan die Amerikaan die net de verkiezingen heeft verloren….

Albert Comenencia,
Curacao

3 Reacties op “Ingezonden | Kletsmajoors…

 1. Niks nieuws onder de zon, is altijd zo geweest. En heb begrepen dat we op mfk , kdnt , moeten stemmen, voor mij dan maar Moses.

 2. …..”Tot op de dag van vandaag is de grootste drugsroof uit het politiebureau niet opgelost. Ontsnappingen bij de vleet uit de gevangenis. Het verkeer is een warboel en overtreders worden zelden aangepakt.
  Illegale vuilstort en landjepik gebeurt dagelijks en er wordt niets aan gedaan”…..

  En onder dit zooitje”nos “outonomia” roeperts moeten we zelfstandig worden.

  Ouwehoeren achter een microfoonkunnen ze als de beste, urenlange persconferenties.
  Ministers aanstellen, met wachtgeldsturen, dat gaat allemasl prima..

  Na Zita Bestia Lujuria,is het voor zonneklaar! Er is maar een optie diegoed is voorde burger..en dat is in ieder geval niet: PAR, MAN,NVP, PS, PIN, of FOL of andere paddestoel die net opgekomen is.

 3. JUIST!
  En boven deze kletsmajoors – kletsmeiers zo u wilt – staan nog vele klets- luitenants, kolonels en generaals.

  Ze komen allen niet veel verder dan wat “Jejune Babblement” en als ze naar zichzelf zouden luisteren dan is de kans groot dat ze in een staat van “Bafflement” komen en zich afvragen of de spiegel waar ze in kijken misschien een lachspiegel is.

  Maarschalk vraag uw vrouw om haar zweepje en dan bij bovenvermelde (ondergeschikte) dames en heren “Klits klets klandere van de ene bil op de andere”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *