31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 17:53

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Hackers: de bewijzen komen naar me toe

Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Afgelopen week was het weer groot onderhoud aan mijn computer en dat wil zeggen dat de log files en ook verder alles op de harde schijven nagegaan wordt. Met deze routinecontrole bleek iets heel opmerkelijks en dat was dat onze vaste bezoeker VDC weer eens bezig geweest was in mijn systeem.

- Advertentie -

Nu kun je zeggen “man beveilig je computer” maar vanuit die wereld van meester hackers weet ik dat in elke computer, verbonden aan het net, simpel binnen te komen is ondanks de meest dure beveiligingsprogramma’s. Dus ik heb me het geld en ellende gespaard en dat maakt dat onze vaste bezoeker netjes mee kan lezen op mijn systeem.

Dat ze zichzelf verraden hebben is niet alleen door binnen te komen via de alsmaar dezelfde poort, maar ook in het compleet stilzwijgen bij de diverse aangiftes van moordaanslagen, moorden en namen die we als MKK bezitten. Normaal gesproken is dat wanneer je als simpele burger een melding maakt van een komende moord of bepaalde mensen met niet juiste plannen, je veelal direct een leger aan politie en rechercheurs aan je deur kunt verwachten. Men wil dan namen en waar je die informatie vandaan hebt om zodoende in te grijpen (lees verdoezelen).

Nu, bij Baselmans (als woordvoerder MKK) is het anders. Men reageert totaal niet bij aangiftes en wat je als MKK ook door geeft, de totale justitie zwijgt! Ze doen geen moeite om aan namen te komen, laat staan dat je een gesprek krijgt met een van de boevenvangers! Opmerkelijk en verdacht en even dacht ik dat ze alles al wisten. Totdat dus bleek dat men denkt via mijn computer aan gevoelige informatie te kunnen komen! Een beetje een domme gedachte van zowel Openbaar Ministerie met zijn vertrekkende Procureur Generaal en een nog dommere gedachte van een Veiligheidsdienst! Want denken deze “lichten” nu werkelijk dat namen, officiële documenten, klokkenluiders enzovoorts op een computer online staan?

Heren boevenvangers regel één in het opslaan van gegevens;
DOE DAT NOOIT OP EEN COMPUTER DIE ONLINE STAAT, NOCH VIA MAILS OF EXTERNE OPSLAG.

- Advertisement -

Het is in ieder geval goed te weten dat als we als MKK iets door willen spelen naar de VDC, het simpel als een document op de huiscomputer moeten zetten en even wachten tot we bezoek krijgen van deze mensen.

Hoe dom zit deze wereld in elkaar? Geen wonder dat alle topcriminelen een huis hebben op deze eilanden en in het bijzonder op Curaçao! Want het is toch van de zotte dat men zoveel tijd en zoveel gemeenschapsgeld verkwist om simpel mijn computer in de gaten te houden en niet aan de informatie kunnen komen die men o zo graag zou willen weten in het paleis en in het fort. Overigens de plaatsen waar de ware criminelen rondhangen.

Ondertussen gaan de moorden door en gooit justitie vele van die moorden onder “zelfmoord” of “natuurlijke” dood! De huidige methode van mensen opruimen is dus een geslaagde manier, want zowel justitie als de bevolking gelooft al deze fabeltjes van een slapende justitie.

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237
Tel 864-3595

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. Je schrijft: “president kill bomb Trump” en je hebt de NSA, FBI, CIA en de rest van het alfabet achter je aan. Maar er is een heel simpel gummetje om uit die bestanden te verdwijnen en ze laten je meteen met rust.

    Het gummetje: “LaStiwz is an alias of John H Baselmans-Oracle, Dokterstuin 237, Tel 864-3595” en ze denken daar meteen: “Theer is Bezelmans, from the Doktersgarden in that wannabee country Island. You know the one with more hits on his website than Google and Youporn combined. Lets leave LaStiwz alone, its Bezelmans, the loko.”
    He has an alias

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | PCR- en antigeentest vanaf maandag verplicht voor reizigers Bonaire naar Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Reizigers uit Bonaire moeten vanaf maandag een negatieve PCR-test voor vertrek tonen en drie dagen na aankomst op Hato een antigeentest ondergaan. Reden is...

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...
- Advertentie -