28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 10:11

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Geloof en het geloven

Ingezonden Brief
Ingezonden Brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.

De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het ingezonden artikel. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Baselmans-Oracle aan het woord

- Advertentie -

De wereld achter het geloof
Het dictatoriaal gedrag van bisdom Willemstad, Curaçao.

Geloven en het Geloof
Geloven en het Geloof

In dit boek wil ik ingaan op de handel en wandel van heer Secco als bisschop van de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba, samen eens genaamd “Antillen” en zijn bestuur die naar buiten komt als bisdom Willemstad. Dat onder regie van het Vatikaan. In dit boek gaan we het gehele bisdom Willemstad inclusief het Vatikaan openleggen en ik laat u vele brieven, correspondentie over deze zeer gevaarlijke hoek van de maatschappij lezen. Let wel, de huidige lokale bisschop is een Jezuïet net zoals zijn leider en de paus achter de schermen jezuïeten zijn.

Het boek bevat het gehele 160 pagina’s tellende aangifte die verstuurd is naar Paus Franciscus (RK), Paus Adolfo Nicolas (Jezuïeten) klachten commissie bisschoppen vatikaan, 4 kardinalen, politiek Nederland.

- Advertisement -

Ook vindt u alle brieven en ingezonden stukken die geplaatst of tegengehouden zijn door de lokale pers. Men kan nu niet meer zeggen
“Wir haben es nicht gewusst”
(We hebben het niet geweten).

Gratis download is te vinden via de link: Geloof en het Geloven
Door: John Baselmans-Oracle
te, Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Weet u, zolang er geen hervormingen plaats vinden blijft het zo. Verbaasd mij dat wij eensgezind zijn. Nu de rest. Wij zijn niet dom. M,Sander, Hans. Wij moeten naar een samenleving waar wij echt het probleem kunnen oplossen. Doet u mee?

 2. Dat misbruik niet aan de RK kerk is voorbehouden is duidelijk. Kijk alleen maar om je heen zoals @M terecht opmerkt in de zwarte kousen gemeenschap in Gelderland. Dan blijkt uit publicatie vandaag dat misbruik in GB nogal erg vaak voorkomt, Scientology (documentaire; “Scientology and the prison of belief), vliegtuigladingen vol met pedo’s uit Duitsland, Ned etc..In verziekte maatschappijen komt misbruik helaas veel voor.

 3. En hoe denkt men dat de tehuizen in gelderland gevuld zijn, de streng gereformeerde die hun eigen dochters bezwangerde of de andere geloven zijn niet anders , alles onder de vlag van het geloof. Om van te walgen het straald er van af die pruime mondjes van sgp etc.

 4. Recentelijk is gebleken dat sexueel misbruik niet voorbehouden is aan de RK kerk. Het is nu bekend dat men ook in boeddhistische organisaties in Nederland daar raad mee weet.
  In ALLE organisaties die geen openheid kennen en/of geen controle van buitenaf toelaten, doen zich ontsporingen voor . De tot deze organisaties behorende personen zijn zich er van bewust dat zij ongestraft kunnen doen, zeggen of beweren wat ze willen, met slechts gering risico te worden tegengesproken dan wel te worden gecorrigeerd .
  Deze organisaties nemen dan ook spontaan autoritaire trekjes aan.
  Er zijn mensen en er zijn ( dat wordt althans door sommigen geloofd) engelen. Engelen zijn geen mensen en mensen zijn zeker geen engelen. Vandaar dat misbruik , het zij sexueel misbruik dan wel machtsmisbruik, zich in dit soort organisaties zal blijven voordoen. En dit ondanks de blinddoek die we ons vrijwillig laten opzetten om ons te laten geloven dat er organisaties zijn, die aan het opgemelde kenmerk voldoen, maar toch van deze uitwassen zijn gevrijwaard.
  Het is een goede zaak dit soort ontsporingen aan de kaak te blijven stellen. Dat zal er zeker toe bijdragen de ergste excessen te voorkomen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -