Blog Arthur Donker | Dushi hende!!

Blog Arthur 'je blijft lachen op deze klip' Donker | Foto Persbureau Curacao

Blog Arthur ‘je blijft lachen op deze klip’ Donker | Foto Persbureau Curacao

De laatste tijd hoor je en lees je alleen maar over verdriet en ellende en dan vraag je jezelf af van waar gaan we naar toe en hoe lang nog en wanneer ben ik aan de beurt. Mijn familie maakt zich zorgen dat ik ook een keer een kogel door mijn kop krijg of dat ik ook opgeschept wordt als ik s nachts naar huis rij. Alleen maar negatief nieuws en doemdenkers en zwartkijkers en bange mensen die al hun koffers gepakt hebben en klaar zijn om het zinkend schip te verlaten.

En dan opeens hoor je iets wat zo verbluffend is dat het jou tot denken zet en dan merk je dat er toch nog goede mensen op deze klip rondlopen die het goed menen met hun medemens die in tijd van nood alles opzij zetten om mekaar te helpen.

Building Depot vloog in de brand en binnen de kortste keren werden alle werknemers van Kooyman door management van Kooyman opgebeld om te komen helpen om wat er nog te redden viel veilig te stellen, en ze kwamen ALLEMAAL!!!

En dat zijn nou dingen waar ik respect voor heb en mijn petje voor af doe!
Klasse!

Pabien mensen jullie verdienen een groot plakaat met DUSHI HENDE er op!!!

Jullie hebben bewezen dat jullie normen en waarden kennen en klasse hebben!! Hopi Bon!

In tijd van nood leer je je vrienden kennen!

Zie je wel dat ik nog steeds kan blijven lachen op deze klip!!!

Arthur Donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *