29 C
Willemstad
• donderdag 18 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | De waarheid (aanstellingen Curaçaohuis)

HomeAuteursIngezondenIngezonden | De waarheid (aanstellingen Curaçaohuis)
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Radjiv Betrian aan het woord.

 

In de Knipselkrant gepubliceerd op 1 en op 3 december jl. betrekking hebbende op “nieuwe aanstellingen Family & Friends in het Curaçaohuis te ‘s-Gravenhage wordt de naam van ondergetekende genoemd als een van de kandidaten die door de Raad van Ministers van Curaçao benoemd zou zijn voor een functie op het Curaçaohuis vanaf 1 november 2021.

Door deze bekendmaking is opzettelijk schade aangebracht aan de goede naam en faam van ondergetekende. Indien gedegen onderzoek gedaan zou zijn door de publicist van de informatie had deze kunnen en behoren te weten dat de gebruikte informatie met betrekking tot ondergetekende niet op waarheid berustte.

Ongeacht dat ondergetekende gesolliciteerd heeft, voor één of andere functie bij een Landsdienst. Betrokkene is weliswaar benaderd met het verzoek medewerking te verlenen aan de voordracht naar een onduidelijke functie als Beleidsmedewerker.

Ondergetekende is in dienst en werkzaam bij een internationaal bedrijf als Key Accounts Trade & Sales Expert. Deze functie behelst conform de functieomschrijving: Identify business opportunities and strategies with key customers. By developing a keen understanding of the ‘key-customers’ goals and a customer-centric approach that is designed to help them achieve those goals.

Verder is ondergetekende als consultant verbonden aan een Car Rental Company betrokken bij advisering van het bedrijf als Business & Marketing Developer. Ondergetekende heeft tussen 2013 tot heden verschillende andere functies bekleed op het gebied Sales and Marketing Coördinator. Ondergetekende is in het bezit van een BBA-diploma in International Business and Management van de University Applied Sciences in Nederland en een BBA-diploma in Commercieel Economie van de University of the Dutch Caribbean.

Door deze opzettelijke roekeloze publicatie door de publicist is tevens schade toegebracht aan de werkrelatie van ondergetekende met zijn huidige werkgever die opgeschrikt is door de publicatie. Tevens blijkt het advies van de BPD niet op de competenties van de ondergetekende getoetst te zijn maar op een vacaturebeleid.

Middels deze verzoek ik de Knipselkrant-Curaçao dan ook om deze door mij thans verschafte informatie langs dezelfde informatiekanalen welke door de Knipselkrant gebruikt is om de smaad en laster informatie over mij persoon te verspreiden, te publiceren binnen 2x 24 uur.

Hoogachtend,
Radjiv Betrian,
Curacao

Naschrift KKC

 

2021 11 29 – VONNIS Ennia Hushang Ansary Nina Ansary Abdallah Andraous Ralph Palm Gijsbert Van Doorn Parman… by Knipselkrant Curacao on Scribd

Curacaohuis getekende benoemingsbesluiten

Klik hier voor het document als uw browser het onderstaand Scribd document niet kan lezen of downloaden.

Curacaohuis Carlton Manuel-Radjiv Betrian-Efrem Mambi-Carla Ponsioen-Provence Besluit Raad Van Ministers 20… by Knipselkrant Curacao on Scribd

Naschrift KKC

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Ik snap het verhaal niet. Heeft deze jongen nu wel of niet gesolliciteerd naar een onduidelijke functie? Waarom zou je dat doen als professional?

 2. Zie net dat de president bij de formule 1 is wat moet die Pisas daar? Toch geen dienstmeisje naar Abu dhabi?

  Wat is het nu? Jos, Jopie, Ruby of Jhon?

  Er is hier maar één alias toegestaan.

  Het wordt dus Jos.

  Commentpolis

 3. Tja…….. tragisch. Onduidelijke job beschrijving,…. duidelijk! Denk niet dat je opdrachtgever blij is met deze ingezonde waarheid. Misschien een cursus publieke communicatie doen bij de communicatie medewerker die er al ver voor je tijd in het CH werkt?

 4. Briefschrijver refereert aan een ‘onduidelijke functie’ waarnaar gesolliciteerd is, briefschrijver verwijst verder naar de BBA van Univ of the Dutch Caribbean?
  Al met al wat het laatste betreft heb ik geen hoge pet op.
  Verder moet je als ‘BBAer’ kunnen begrijpen als je naar een onduidelijke functie’solliciteert en nog wel binnen het Curaçao huis onder een ‘oud docent van het MIL’ je met je ‘ervaring en kennis’ lol, van een kouwe kermis thuis kunt komen.
  Dat is nu dus gebeurt.
  Just saying.

 5. “Ongeacht dat ondergetekende gesolliciteerd heeft, voor één of andere functie bij een Landsdienst. ”
  dat is niet relevant. Ongetwijfeld hebben de 300 friends en family van Pik ook officieel gesolliciteerd bij de overheid. De functie is onduidelijk, onnnodig, en overbetaald en daar zou de brief schrijver eens aandacht aan moeten besteden

 6. Een door de primer getekend besluit van de ministers betreffende hem.
  Maar hij was het niet?
  Leuk dat je een master opleiding van een paar maanden gevolgd heb, jammer dat de waarde van die opleiding niet al te hoog blijkt, gezien je reactie.
  Ik had me drukker gemaakt over het inkomen dat je nu gaat missen, ondanks de toezegging van gevolmachtigde minister en premier.
  Goede kans dat je die voor de rechter wint. Dat is waarschijnlijker als een klacht van smaad.
  Maar ja ik loop niet met titels en diploma’s te gooien, dus mij hoef je niet serieus te nemen.
  (Komt mooi uit, jij ook niet)

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties