Ingezonden | De volkswil

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrix Martina-Goeloe aan het woord.

Er zijn meer ratten met dassen dan met staarten. Welk minister zal een wet in elkaar zetten van stelende ministers, dievende dienst- hoofden oplichters? Wij willen geen schijnaanhoudingen, schijnprocessen van deze mensen met ingebouwde voorrang. Veroordelingen dat ze in de gevangenis terechtkomen, kost de Staat meer geld. Nee dus.

Enige wat we willen is ‘Ons gestolen Geld terug’ Begin alle rekeningen van de heren en dames te bevriezen. Dit is de enige veroordeling die het volk wil. De regering moet solidair zljn met het recht.

Beatrix Martina-Goeloe,
Curacao

6 Reacties op “Ingezonden | De volkswil

 1. Ja neem china. Als je je daar niet gedraagt krijg je strafpunten of als de regering een paar mijoen mensen lastig vind wordt je opgesloten in een opvoedings kamp.

  In China krijgen corrupte politici ook de doodstraf..

  Misschien zou dat niet eens zo slecht zijn voor Curacao 🙂

 2. Derecho… Brilliant een van de meest liberale en politiek correcte landen ter wereld inruilen voor iets anders..
  Ja neem china. Als je je daar niet gedraagt krijg je strafpunten of als de regering een paar mijoen mensen lastig vind wordt je opgesloten in een opvoedings kamp.
  Noem jij nou eens een beter land op die zo gek is als nederland. Slimmerd. .

 3. Maar als wij het vervolgens terug willen halen, heet het ineens “opruiing” ………. Vreemd he???

  Wie is Wij? Drechi en zijn vriendjes Gerrit Schotte, Amparo Dos Santos, Menki Rojer, Pik Pisas. Jacinta Constancia en dat soort lui.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  @De gebruikelijke criticasters van de YDK hier op KKC (You know who you are):
  Als het stelen/uitmelken door jullie gebeurt, heet het “zaken doen” Maar als wij het vervolgens terug willen halen, heet het ineens “opruiing” ………. Vreemd he???

 5. Knoek-koe, Zolang bepaalde mensen (lees forum gangers) het normaal vinden dat dit soort mensen salarissen vangen van 50 duizend per maand omdat het wordt geregeld door politieke vriendjes. En als het je wordt aangeboden is er niets crimineels aan.

 6. …..”Er zijn meer ratten met dassen dan met staarten”……

  Ze staan genoteerd in officiele registers, zitten in besturen en RvC’s, zijn je Minister, directeur of diensthoofd , consultant of advocaat en komen overal mee weg, terwijl de gewone burger de rekening gepresenteerd krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *