Ingezonden | De harde waarheid

Ingezonden-brief

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John Baselmans aan het woord

Zelfs die mensen die zich totaal niet druk maken over de politiek merken het; vanuit de politiek horen we boeken vol met beloftes en zodra ze in die heerlijke stoel zitten zijn deze personen nergens meer te vinden. Zolang ze bezig om zo’n stoel te vergaren begeven deze figuren zich tussen het volk en beweren voor het volk te zijn. Maar zodra het volk deze mensen gekozen heeft, al dan niet op een democratische manier, verdwijnen al deze hoogzangers achter gesloten deuren. Het is daarna een onmogelijke zaak hen nog ooit te ontmoeten, laat staan de hand te schudden of een conversatie met hen aan te gaan. Een duidelijk vaststaand gegeven wat we zien in de lokale maar ook in de internationale politiek.

Het is alsmaar hetzelfde patroon wat je ziet en erger nog, we kunnen het als volk wel schudden met alle beloftes en zaken die opgelost gaan worden tijdens verkiezingstijd en waar je dan niets meer van hoort als de kaarten zijn geschud. Veelal zie je dat de eens zo toffe gast na verloop van tijd volgevreten zit in een aircokamer en afgesloten van de werkelijkheid. Dan komen de onpopulaire maatregelen die opgelegd worden door diezelfde gasten die het volk hebben overspoeld met loze beloftes. Onpopulaire zaken worden er zonder democratie doorgedrukt en dat allemaal onder het mom dat het volk flexibel en begripvol moet zijn. Ellende stapelt zich op en mensen worden letterlijk en figuurlijk vermoord door hun eigen politiek gekozen personen. Doch de mensen blijven relatief rustig want men beseft niet wat er werkelijk gaande is. Men wil niet weten en men wil nog niet meer ellende aanhoren. Men wil “vrij” zijn en men wil met rust gelaten worden.

Maar welke vrijheid welke rust?

De belastingen rijzen de pan uit en de criminaliteit is in de wereldgeschiedenis nog nooit zo hoog geweest. We hebben nog nooit zo veel meer arme mensen gehad dan nog mensen die het kunnen redden met wat ze binnenhalen. De kloof tussen arm en rijk is nog nooit zo groot geweest. Het eten wordt schaars en we worden dagelijks vergiftigd. Is het niet via het drinkwater dan wel via de lucht of via frequenties. Fatsoenlijk onbespoten voedsel is een wonder als je het kan bemachtigen en de mensen worden voorgehouden dat al dat kant en klaar of fastfood troep gezond is. Een dak boven je hoofd is iets wat een gunst aan het worden is en geen must. Via de liegende media doet men de bevolking laten geloven dat de top iets om je geeft maar ondertussen wordt deze top betaald door de farmaceutische wereld die zich alleen druk maakt om nog meer bestralingen uit te voeren en meer chemicaliën in de mensen hun lichaam te pompen. Kinderen worden systematisch vergiftigd via injecties en zo heeft de farmaceutische maffia veel in handen. We zagen dat bij het verbieden van de rapporten van die wetenschappers die deze kankersoap open gooiden. Rapporten en wetenschappers verdwenen van deze wereld. Ooit gehoord van de documentaire Vaxxed? De film die aan toont dat via inentingen kinderen systematisch ziek worden gespoten. Film werd verboden en zelfs grote mensen als Robert de Niro droop af als een klein kind. Praten we nog niet over de simpele kuren die er zijn om welke kanker dan ook te genezen.

Mensen zijn gehersenspoeld, geloven wat de god uit de TV of op internet hen voorhoudt. Het volk is moe gevochten en dat zien we ook wereldwijd waar weinig tegengas is tegen de vele oorlogen die geregistreerd worden en dat, 90% via Amerika. Zie het referendum in Nederland, mensen kiezen voor nee en wat doet de politiek? Men gaat door met wat ze willen. Het volk toekijkend als lamme schaapjes en als slaven van een systeem alles pikkend. We kunnen het ook terugzien op onze eilanden. Het volk van Bonaire laat haar stem horen en toen….. iedereen ging weer slapen en alles gaat door. Curaçao; de meest corrupte politici zitten wel hier. Gesteund door een corrupt juridisch systeem en enkele ziekelijke maffiabazen die alle 6 de eilanden besturen. Gisteren was er een inval, jaren geleden zijn er al meldingen gemaakt over de vieze handel in de olie en benzine. Mensen die het naar buiten brachten zijn vermoord denkende aan heer Wedervoort en heer Brekelmans. Mensen die de bewijzen hadden! Maar de lokale politie beschermde alles. In het laatste geval, deze man werd simpel door de politie opgeruimd en zijn gehuurde appartement werd netjes gecleaned!

We zien het bij de loze beloftes rond een ISLA waar zelfs politieke partijen nu zeggen een oplossing te hebben! Een regelrechte leugen want men kan het niet oplossen omdat het in handen is van Venezuela en Nederland. Die hebben alles geregeld voor zolang ZIJ denken het uit te kunnen buiten. Het gaat om miljarden en wat maken die paar schreeuwlelijkerds nu uit! Die snoeren we gewoon de mond en laten hen processen voeren die geen zin hebben want de twee genoemde staan boven de wet. Mooier nog, de wet is niet geldend op dat stuk land, dat is ook vastgelegd!

Praten we nog niet over het vele gesjoemel in de casino’s, de vrijstellingen die deze maffiabazen hebben. Ze staan geen controles toe, doen hun eigen toezicht en belastingen worden ontdoken. Dan nog maar niet denkende aan het illegaal gokken via internet waar de grootste lijnen ter wereld wel gaan via onze Hato freezone, gesteund door onze data centers! Denkende aan de mega projecten die allemaal opgezet zijn met zwart geld en dat gewassen via de lokale banken, afgeschermd en goedgekeurd door de lokale accountants die hier allemaal megabedrijven hebben op dit eiland Curaçao. Praten we nog niet over de offshore waarbij men praat over contracten van honderden miljoenen en er even naar de andere kant van de wereld wordt gevlogen in privé jets om een akte te tekenen! En als snoepje hebben we de mega drugshandel via onze zeeën en haven, dat samen met de wapens die vanuit onze haven doorgevoerd worden naar oorlogsgebieden (veelal Arabische landen)!

Ondertussen geloven we de beloftes, simpele loze beloftes, beloftes van gebakken lucht! We blijven blind en goedgelovig, we pikken het en we doen niets. We kijken liever naar een novela en we pakken liever een pilsje achter de hoge muren van de peperdure resorts. We zijn hersendood. Zolang men maar niet teveel aan hun eigen ikke komt, is het wel goed. Nog nooit is het menselijk ras zo lamgeslagen en apathisch. De indoctrinaties en het hersenspoelen van een massa zijn nog nooit zo succesvol geweest.

Wanneer worden we wakker en gaat de massa deze rommel aanpakken. NEE is het woord! Geef de momenteel heersers geen kansen meer, laat de politiek doodbloeden door, dat wij niet meer uitvoeren wat zij ons opleggen. Ga wakker worden en laten we zeker niet meer hun loze beloftes geloven. LEUGENS zijn het en dat wordt dagelijks bewezen alleen we zien deze leugens niet meer.

We moeten wakker worden willen wij als mens nog de laatste rechten die we bezitten, beschermen. Het gaat niet meer om ikke en mijn maatjes, het gaat om het voortbestaan van ons, mensen, en de wil om samen een toekomst te bouwen voor onze kinderen. U weet wel die kinderen die u nu laat bakken in een economische chaos en een hel die geen toekomst meer bieden. Als we nu niet snel NEE gaan zeggen is dat wat wij achter laten.

NEE, we geloven jullie beloftes niet meer, het is tijd dat wij, het volk, het gaan overnemen.

John H Baselmans-oracle
Dokterstuin 237, Curacao
Tel 005999 864-3595

Een Reactie op “Ingezonden | De harde waarheid

 1. Alfons Grim

  Ik-ben het geheel met U eens en vraag me af , hoe deze problemen op te lossen.. Ja in ons democratisch moet dat via de regering. Voordat er weer een NIEUWE partij komt,, die veel belooft…maar nooit aan de macht komt, kan er niets gebeuren.
  Een opstand helpt niets, die wordt zo neergeslagen en wie DURFT zich als leider op te wekken ???
  Vragen, welke onbeantwoord blijven.
  Succes met Uw acties.
  m.vr.gr.
  AG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *