29 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

Opinie | Curacao, het nieuwe Las Vegas del Caribe

Opinie George Lichtveld De koude rillingen slaan mij om het lijf. Soms vraag ik mij af of ik, op deze gevorderde leeftijd begin te halllucineren en dwaalsporen begin...

NRC | Johannes Vermeer Prijs voor zangeres Tania Kross: ‘Ik droom van een schouwburg op Curaçao’

Mischa Spel Highlight: Zangeres Tania Kross (47) is de winnares van de Johannes Vermeeprijs, de grootste en belangrijkste staatsprijs voor de kunsten. „Waarom zou ik alleen optreden voor een...

NU | Curaçao koopt beroemd bordeel zelf op, opbrengst is voor bestrijden criminaliteit

De regering van Curaçao heeft het openluchtbordeel Campo Alegre gekocht voor acht miljoen Antilliaanse gulden (ongeveer 4,2 miljoen euro). Het geld gaat naar een fonds waarmee criminaliteit op...

Democracy now! | Dinsday, September 26, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

DolfijnFM | Bouwexperts van Defensie oefenen op Curaçao en Aruba

Bouwexperts van de Koninklijke Landmacht zijn gisteren begonnen met een oefening op Curaçao en Aruba. De eenheid gaat in opdracht van Carmabi aan de slag bij Shete...

Extra | Journaal 26 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Daily Meal Program luidt de noodklok!

HomeNieuwsGezondheidIngezonden | Daily Meal Program luidt de noodklok!
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Daily Meal Program aan het woord.

Daily Meal Program luidt de Noodklok!

“Als je geen fornuis hebt, maar wel honger…”

“Als je geen voedselpasje krijgt, omdat je niet geregistreerd bent…”

“Als je gasfles leeg is en je geen nieuwe kunt halen of betalen…”

Door de huidige omstandigheden zijn al onze plannen opeens gewijzigd.

Als gevolg van het toenemende aantal coronapatiënten werd Curaçao gedwongen om opnieuw in een lockdown te gaan. Van de ene op de andere dag veranderde de hulpvraag en is het Daily Meal Program plotseling weer terug bij fase 1.

Mensen met de laagste inkomens of zonder vaste baan, zijn degenen die direct weer slachtoffer worden van deze situatie. Dat zijn de mensen die honger lijden!

Daily Meal Program stopte met dagelijkse warme maaltijden en ging verder met ‘zelf koken in en voor de buurt’ | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program (DMP) koks | Archief Manon Hoefman-Picture This
De maaltijden werden bereid in de grote keukens van onder andere Het Avila en Baoase Resort en verspreid onder mensen die geen eten hebben en dat ook niet klaar kunnen maken | Archief Manon Hoefman-Picture This

Wij willen graag helpen en wij kunnen ook helpen, maar we hebben momenteel niet de financiële middelen om dit te doen. We hebben NU donaties nodig om de draad weer op te pakken en hulp te bieden aan diegene die honger hebben!

Kunt u ons helpen om te helpen?

http://www.dailymealprogram.com/en/doneer/

Dat kan al met een klein bedrag: 2 gulden / 1 euro = 1 maaltijd

Elke gift, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd! Samen streven we naar een veilig en stabiel Curaçao, dat zo snel mogelijk terug kan naar ‘business as usual’. Uw hulp kan het verschil maken!

Samen zijn we Sterker ❤

Daily Meal Program Curaçao
Website: www.dailymealprogram.com

Facebook: www.facebook.com/DailyMealProgram

Instagram: www.instagram.com/dailymealprogramcuracao

E-mail: [email protected]

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. @ Opmerker Als u onderzoek gedaan had, had U kunnen lezen dat er alleen al in Nederland en Duitsland 4 onderzoeken op de universiteiten gedaan zijn naar het nut van mondkapjes , en zelfs Prof. van Dissel toegaf dat MOGELIJK 1 op de 200.000 ziek ZOU kunnen worden. deze onderzoeken zijn ook in Engeland en Canada gedaan met de zelfde resultaten, maar ook deze mondkapjes zijn een verdienmodel. Neurologen in Nederland en Duitsland hebben aantoonbare schade aan de hersens geconstateerd bij langdurig gebruik in het bijzonder bij kinderen. Net als het ontsmetting gif smeren op je grootste orgaan de huid, waarmee je je immuniteit schade toebrengt. Ik heb een lijst van 15 professoren en doktoren.

  2. Heb alle respect voor de inzet van deze mensen. Echter waarom werken zij zonder mondkapje, staan veel te dicht op elkaar en lopen het risico elkaar te besmetten!
    Ook al zouden dit oude foto’s zijn, Corona waart al een jaar rond op Curacao. Ook hier worden de regels niet in acht genomen zoals op vele plaatsen.
    Vandaar de toenemende besmettingen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties