28 C
Willemstad
• donderdag 2 december 2021 18:44

Laatste reacties

- Advertentie -

Ingezonden | Daily Meal Program luidt de noodklok!

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Daily Meal Program aan het woord.

Daily Meal Program luidt de Noodklok!

“Als je geen fornuis hebt, maar wel honger…”

- Advertentie -

“Als je geen voedselpasje krijgt, omdat je niet geregistreerd bent…”

“Als je gasfles leeg is en je geen nieuwe kunt halen of betalen…”

Door de huidige omstandigheden zijn al onze plannen opeens gewijzigd.

Als gevolg van het toenemende aantal coronapatiënten werd Curaçao gedwongen om opnieuw in een lockdown te gaan. Van de ene op de andere dag veranderde de hulpvraag en is het Daily Meal Program plotseling weer terug bij fase 1.

- Advertisement -

Mensen met de laagste inkomens of zonder vaste baan, zijn degenen die direct weer slachtoffer worden van deze situatie. Dat zijn de mensen die honger lijden!

Daily Meal Program stopte met dagelijkse warme maaltijden en ging verder met ‘zelf koken in en voor de buurt’ | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program | Archief Manon Hoefman – Picture This!
Daily Meal Program (DMP) koks | Archief Manon Hoefman-Picture This
De maaltijden werden bereid in de grote keukens van onder andere Het Avila en Baoase Resort en verspreid onder mensen die geen eten hebben en dat ook niet klaar kunnen maken | Archief Manon Hoefman-Picture This

Wij willen graag helpen en wij kunnen ook helpen, maar we hebben momenteel niet de financiële middelen om dit te doen. We hebben NU donaties nodig om de draad weer op te pakken en hulp te bieden aan diegene die honger hebben!

Kunt u ons helpen om te helpen?

http://www.dailymealprogram.com/en/doneer/

Dat kan al met een klein bedrag: 2 gulden / 1 euro = 1 maaltijd

Elke gift, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd! Samen streven we naar een veilig en stabiel Curaçao, dat zo snel mogelijk terug kan naar ‘business as usual’. Uw hulp kan het verschil maken!

Samen zijn we Sterker ❤

Daily Meal Program Curaçao
Website: www.dailymealprogram.com

Facebook: www.facebook.com/DailyMealProgram

Instagram: www.instagram.com/dailymealprogramcuracao

E-mail: [email protected]

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. @ Opmerker Als u onderzoek gedaan had, had U kunnen lezen dat er alleen al in Nederland en Duitsland 4 onderzoeken op de universiteiten gedaan zijn naar het nut van mondkapjes , en zelfs Prof. van Dissel toegaf dat MOGELIJK 1 op de 200.000 ziek ZOU kunnen worden. deze onderzoeken zijn ook in Engeland en Canada gedaan met de zelfde resultaten, maar ook deze mondkapjes zijn een verdienmodel. Neurologen in Nederland en Duitsland hebben aantoonbare schade aan de hersens geconstateerd bij langdurig gebruik in het bijzonder bij kinderen. Net als het ontsmetting gif smeren op je grootste orgaan de huid, waarmee je je immuniteit schade toebrengt. Ik heb een lijst van 15 professoren en doktoren.

  2. Heb alle respect voor de inzet van deze mensen. Echter waarom werken zij zonder mondkapje, staan veel te dicht op elkaar en lopen het risico elkaar te besmetten!
    Ook al zouden dit oude foto’s zijn, Corona waart al een jaar rond op Curacao. Ook hier worden de regels niet in acht genomen zoals op vele plaatsen.
    Vandaar de toenemende besmettingen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Wednesday, December 1, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 1 december 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | 213 coronapatiënten in CMC niet gevaccineerd

213 coronapatiënten die in het Curacao Medical Center (CMC) hebben gelegen in de periode van twintig juli tot en met dertig november waren niet gevaccineerd. In totaal...

Nu.cw | OM: ‘Extra controles op de luchthaven voor openstaande boetes’

Het Openbaar Ministerie (OM) zal in december extra controles op de luchthaven aanscherpen voor openstaande boetes. Dat meldt het OM in een persbericht. De boetes dienten te worden...

ParadiseFM | Vernietigend rapport over aanstellingen Curaçaohuis

Het ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening heeft geen goed woord over voor vier nieuwe mensen die zijn aangenomen op het Curaçaohuis in Den Haag. Dat staat...

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...
- Advertentie -