30 C
Willemstad
• zaterdag 2 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

Ingezonden: Burger van het illegale Koninklijk huis

HomeMediaIngezonden: Burger van het illegale Koninklijk huis
Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN

Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten.
De redactie van de Knipselkrant Curaçao is niet verantwoordelijk voor de inhoud.
Ingezonden stukken die beledigende of discrimeneerende taal inhouden worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag klom ” John Baselmans ” voor ons in de pen…………..

In het verleden is gebleken dat in de tweede wereldoorlog, rond de jaren 1940, Koningin Wilhelmina het land Nederland voor 5 jaren verlaten heeft door in Engeland te verblijven om haar en de familie veilig te stellen. Door deze actie heeft het Koninklijk huis hun zeggenschap over de burgers (bevolking) afgestaan. Na terugkeer in 1945 naar Nederland heeft het Koninklijk huis officieel niet meer de volmacht om Nederland te besturen!

In de artikelen bijgevoegd, werd dat al in die jaren bevestigd en aangegeven dat bij hun vertrek het land Nederland niet langer meer een Koninklijk huis heeft.

notulen war cabinet 1939Wat dat inhoudt voor ons “Nederlandse” burgers is dat onze naam, die altijd automatisch verbonden is geweest aan de staat der Nederlanden (Koninklijk huis), ons slaaf maakt van een familie die geen recht heeft om ons als slaaf onder hen te hebben! Sinds de tweede wereldoorlog in het jaar 1940, is die band verbroken met het vertrek van toenmalige Koningin Wilhelmina! Wat wil dat zeggen in de huidige tijd? Volgens reeds aangetoond, door vele mensen is dat een burger die zijn naam terugclaimt soeverein wordt en geen wettelijk verplichtingen heeft inzake; belasting, hypotheken, schulden, rechtszaken, identificatieplicht. Ook houdt het in dat eigen stukje land, waar je huis op staat, jouw soeverein land is.

telegraafNu zullen velen dit afdoen als zijnde een fata morgana maar in Nederland zijn er reeds ruim twee duizend mensen die hun naam geclaimd hebben en zich vrij hebben gemaakt als slaaf van het Koninklijk huis. Een andere vorm bestaat er ook in Amerika waar miljoenen mensen hun naam claimen en zich ook niet meer aan de verplichtingen van een staat hoeven te houden.

Dit alles wil NIET zeggen dat het een “free for all” is. Want zodra je soeverein bent, val je onder de internationale wetten van de VN. Maar die zijn zeer simpel en zeggen dat men zich moet houden aan; geen letsel aan mensen toe brengen, respect moet hebben voor de medemens en voor alles wat leeft en groeit! Onder die voorwaarden zitten de vele diplomaten ook rond de wereld want een diplomaat is ook, zolang hij voor zijn land aanwezig is, soeverein.

Koninklijk Huis Small by Knipselkrant Curaçao

Waarom blijven de eilanden soebatten over rechten? Waarom stellen we ons wederom slaafs op naar een Koning en een Koningin die geen zeggenschap over ons meer hebben! Waarom willen we slaaf zijn?

Voor alle informatie over de vrije mens en de mens als een soeverein persoon, bij deze de groep die dit al jaren uitvoert in Nederland en ook deze slavernij aanpakt; www.ikclaimmijnnaam.nl/?

John H Baselmans-Oracle

Advertentie

To Top

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties