27 C
Willemstad
• maandag 12 april 2021 23:25

Democracy now! | Monday, April 12, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 12 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Na 3,5 jaar eerste scheepswrakken St Maarten gelicht

Na 3,5 jaar worden de eerste scheepswrakken uit de zwaar vervuilde Lagoon van St Maarten gehaald. De overheid van het eiland heeft alle overeenkomsten getekend om het...

Nu.cw | Bonaire opent scholen weer nu docenten zijn gevaccineerd

De kinderopvang en de scholen op Bonaire gaan weer open, zo heeft gezaghebber Edison Rijna zondag bekendgemaakt. Op het eiland zijn nog steeds veel coronabesmettingen. Maar omdat...

DolfijnFM | Drie weken na verkiezingen nog steeds propaganda langs de weg

Drie weken na de verkiezingen zijn er nog steeds vlaggen, borden en andere attributen op straat. Politieke partijen moeten die volgens de regels al na één week...

DolfijnFM | Vervallen rijbewijs en sedula blijven negen maanden langer geldig

Rijbewijs of sedula’s die vervallen zijn tussen 1 december vorig jaar en 1 juni dit jaar, blijven nog negen maanden geldig.   Heb je in die periode examen...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoI told you so

I told you so

Ze hebben mij altijd gezegd dat je de geschiedenis nooit moet vergeten, want er zijn fouten gemaakt waar je van moet leren en zijn er dingen gebeurd die nooit meer mogen gebeuren.

Maar ja, sommige mensen hebben een andere agenda waarschijnlijk en herhalen dezelfde fouten als in het verleden ondanks dat ze ervoor gewaarschuwd waren.

Neem Air Berlin nou. Iedereen heeft Sjeik Hakim ervoor gewaarschuwd dat het in het verleden fout is gegaan en toch heeft hij een contract afgesloten om stoelengaranties af te geven aan dit bedrijf wat op het rand van een faillisement staat. Tot vandaag aan de dag kunnen ze mij niet vertellen hoeveel Duitsers er met die vlucht naar Curaçao zijn gekomen want ze houden het geheimer dat het wachtwoord van Fort Knox. Ze beweren dat de bezettingsgraad 90 procent is op die vlucht , mooi maar wat, 90 procent Duitsers?

Of zoals in het verleden, het grootste gedeelte Curaçaoenaars die naar Duseldorf reden en daar de goedkope Air Berlin vluchten namen naar Curaçao?

Ik dacht dat de bedoeling was om Duitse toeristen hier naar toe te halen die dan hun Euro’s hier kwamen spenderen en geen landskinderen die hele gang oorlogen aan boord voerden omdat ze opeens allemaal last hadden van claustrofobie in een kist waar je als haringen in een ton zit.

Geen wonder dat ze de cijfers angstvallig geheim houden zodat men niet erachter komt dat het goedkoper zou zijn geweest om al die Duitsers een gratis ticket naar Curaçao te geven dan al die stoelengaranties in onze strot te duwen waar wij weer voor moeten dokken.

Maar ja wie zijn wij, simpele Jantje Belastingbetaler die de stomme beslissingen van deze amateurs moeten dekken en ons willen doen geloven dat ze het beste menen voor het eiland.

Air Berlin is als iemand die aan het verdrinken is die wat je hem ook toe gooit beet pakt om te blijven drijven en dat is precies wat er met die stoelgaranties is gebeurd natuurlijk beloven ze jou gouden bergen want ze zijn sneller aan het zinken dan de Titanic en wij zijn erin getrapt!

Ik blijf lachen op deze klip wat een stelletje rietkikkers zeg!

Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Vorig artikelWalk for Frank
Volgend artikelWalk for Frank

Zoeken

Recente reacties