27.2 C
Willemstad
• donderdag 7 december 2023

Democracy now! | Wednesday, December 6, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Groot gebied met regen in aantocht Groot gebied met regen in aantocht

Sanne van den Boomen Een grote depressie met regen is onderweg vanuit het westen richting het Caribisch gebied. Dat is op satellietbeelden te zien. Ook de Meteorologische Dienst...

Nu.cw | Vrouwen tijdens hike verdwaald, door Kustwacht gered

Twee vrouwen zijn dinsdag in de omgeving van Dos Pos op Bonaire tijdens het hiken verdwaald geraakt. Uiteindelijk werden ze teruggevonden doordat ze zelf lichtsignalen gaven. Dat...

Nu.cw | Bevolkingsregister en rijbewijzenbureau maandagmiddag gesloten

Door: Britt van Garderen Het Bevolkingsregister (Kranshi) en het Rijbewijzenbureau zullen maandag 11 december vanaf 12.00 uur ‘s middags gesloten zijn voor het publiek. Deze sluiting is in...

PBC | Curaçao en andere eilanden hebben urgent gezondheidsonderzoek nodig

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een recent uitgebracht verkenningsrapport genaamd ‘Programmeren gezondheidsonderzoek in het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden’ werpt een belangrijk licht op de gezondheidsuitdagingen waarmee...
- Advertisement -spot_img

I told you so

HomeNieuwsI told you so

Ze hebben mij altijd gezegd dat je de geschiedenis nooit moet vergeten, want er zijn fouten gemaakt waar je van moet leren en zijn er dingen gebeurd die nooit meer mogen gebeuren.

Maar ja, sommige mensen hebben een andere agenda waarschijnlijk en herhalen dezelfde fouten als in het verleden ondanks dat ze ervoor gewaarschuwd waren.

Neem Air Berlin nou. Iedereen heeft Sjeik Hakim ervoor gewaarschuwd dat het in het verleden fout is gegaan en toch heeft hij een contract afgesloten om stoelengaranties af te geven aan dit bedrijf wat op het rand van een faillisement staat. Tot vandaag aan de dag kunnen ze mij niet vertellen hoeveel Duitsers er met die vlucht naar Curaçao zijn gekomen want ze houden het geheimer dat het wachtwoord van Fort Knox. Ze beweren dat de bezettingsgraad 90 procent is op die vlucht , mooi maar wat, 90 procent Duitsers?

Of zoals in het verleden, het grootste gedeelte Curaçaoenaars die naar Duseldorf reden en daar de goedkope Air Berlin vluchten namen naar Curaçao?

Ik dacht dat de bedoeling was om Duitse toeristen hier naar toe te halen die dan hun Euro’s hier kwamen spenderen en geen landskinderen die hele gang oorlogen aan boord voerden omdat ze opeens allemaal last hadden van claustrofobie in een kist waar je als haringen in een ton zit.

Geen wonder dat ze de cijfers angstvallig geheim houden zodat men niet erachter komt dat het goedkoper zou zijn geweest om al die Duitsers een gratis ticket naar Curaçao te geven dan al die stoelengaranties in onze strot te duwen waar wij weer voor moeten dokken.

Maar ja wie zijn wij, simpele Jantje Belastingbetaler die de stomme beslissingen van deze amateurs moeten dekken en ons willen doen geloven dat ze het beste menen voor het eiland.

Air Berlin is als iemand die aan het verdrinken is die wat je hem ook toe gooit beet pakt om te blijven drijven en dat is precies wat er met die stoelgaranties is gebeurd natuurlijk beloven ze jou gouden bergen want ze zijn sneller aan het zinken dan de Titanic en wij zijn erin getrapt!

Ik blijf lachen op deze klip wat een stelletje rietkikkers zeg!

Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Vorig artikel
Volgend artikel

Zoeken

Recente reacties