30 C
Willemstad
• vrijdag 19 augustus 2022

Laatste reacties

Hoyer2 | SITEK stelt andere prioriteiten dan Solidaridat Sindikal

Lio Plantijn in gesprek Peter Eikelenboom

SITEK stelt andere prioriteiten dan Solidaridat Sindikal | Extra

SITEK was één van de grote afwezigen tijdens de akties van Solidaridat Sindikal de afgelopen dagen SITEK voorzitter Lio Plantijn zegt andere prioriteiten te hebben dan aktie voeren.

De voorzitter van de onderwijsbond weet dat de drie punten waarvoor de vijftien bonden de leden opriepen te manifesteren consequenties heeft voor de gemeenschap en daarmee ook gevolgen het onderwijs. Niettemin vindt hij het niet het juiste moment.

Ook twijfelt Plantijn aan de aktie-bereidheid onder de leden van de vijftien deelnemende bonden . Op de vraag of de houding van SITEK ook iets te maken heeft met welke bonden tot akties opriepen, geeft Plantijn geen antwoord.

TIJD: 4:14

Bron: Radio Hoyer 2

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

  1. @ Plasje, nobele strijd, kan jij je nader uitleggen, zodat die nobele strijd van jouw en je vazalen te bevaten is, enige uitleg is heel erg welkom, aub geen overbodig Cova geschreeuw svp.

  2. Het is wel een beetje vreemd dat Sitek niet aan de acties meedoet. Als er iemand is die dagelijks met de gevolgen van armoede te maken heeft zijn het wel de leden van Sitek.

    Blijkbaar toen Plantijn het over kinderen die zonder eten of met kapotte schoenen naar school komen had, was dat alleen voor de bühne bedoeld.

    Wij weten allemaal dat Plantijn en Cova niet de beste vrienden zijn, Cova heeft ooit via een stroman (vrouw) geprobeerd om Plantijn opzij te schuiven. Er blijkt oud zeer te zijn, dat nooit goed is uitgepraat. Helaas kan Leo Plantijn niet over zijn schaduw heen stappen en realiseren dat het hier om een nobele strijd gaat.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...