28.2 C
Willemstad
• vrijdag 17 september 2021 22:21

Laatste reacties

- Advertentie -

Hoyer2 | Reorganisatie marktkramen voor ronde markt aan de gang

Mariela Olaria in gesprek met Peter Eikelenboom

Mariela Olaria | Extra

Er is een reorganisatieproces gaande in Punda voor de marktkramen die daar op dit moment vaak leeg staan. Dat zegt Mariela Olaria van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO).

Volgens Olaria komen de standhouders vaak alleen als er cruiseschepen liggen afgemeerd. De ervaring van onze redactie leert dat ook als er schepen liggen de standhouders wegblijven. Olaria kan daar niet zoveel over zeggen. Het is de bedoeling dat de kramen op den duur verdwijnen richting Otrobanda.

- Advertentie -

Bovendien worden de vergunningsbepalingen aangescherpt de standhouders moeten vaker aanwezig zijn in hun marktkraam. Lege kramen leveren een lelijk beeld op. Sinds één maart is er marktmeester die toezicht houdt op de kramen.

TIJD: 5:00

Bron: Radio Hoyer 2

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Volgens mij @Henk1, precies aan wat het probleem is, hij is even alleen koffie gaan drinken in Punda ipv hele gezin en vrienden voor een dagje Punda mee te nemen.

  Moet zeggen dat donderdag avond wel hier en daar wat mensen in Punda zijn, helaas zijn het bijna alleen maar blanken en wat bounties.

 2. Triest hoor, geen toerist te bekennen, die blijven gewoon op hun resort en hobbelen dan naar de playa. Een snel verval van een mooie wijk.

  Er is ook weinig te beleven in de binnenstad en zoals je als zegt. Boolchands en andere Indiaanse winkeltjes met troep.

 3. Vanmiddag even coffee gaan drinken in Punda na langere tijd. He mag eigenlijk wel zeggen dat je je het lazarus schrikt dat er om 1 u een leeg groot terras is aan de kade. Schoenenwinkel in het steegje ook verdwenen en zit er nu een Boolchands, kledingzaakje op de hoek weg. De lege fruitmarkt ziet er niet uit er liggen alleen mensen te pitten, Marche Bieu leeg, een Indiase winkelier waar ik even een riem haalde die al meer dan 20 jr daar zit stopt in december ermee en vgs hem zullen meer volgen. Hij legt de schuld bij de regering die niet aan de mensen denkt.
  Triest hoor, geen toerist te bekennen, die blijven gewoon op hun resort en hobbelen dan naar de playa. Een snel verval van een mooie wijk.
  Uitermate zorgwekkend dit!

 4. Misschien moet er eens nagedacht worden over ambulante handel als de marktkraam na 10 uur niet door de vergunninghouder is bezet. Heel normaal in de marktwereld. Dan kan iemand anders er van profiteren. Leegstand is niet om aan te zien. Mooie bijtaak voor markmeester om daar op toe te zien. Aanmelden voor 9 uur. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 5. Zou de MAN deze mevrouw niet beter deze mevrouw aandragen als minister van Economie?

  Vooralsnog klinkt zij strijdvaardiger dan slappe happen Stevie en Kènènè.

 6. Deze Mariela Olaria heeft makkelijk lullen, of zij op het werk verschijnt of niet, of ze presteert of niet, eind van de maand staat haar salaris op de rekening.

  Deze verkopers staan soms de hele dag en er komt geen hond langs, sommigen moeten af en toe een andere klus doen om simpel weg te kunnen eten.

  Wellicht kan Mariela van haar luie reet opstaan en kijken hoe ze Punda kan promoten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -