29 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 00:11

Laatste reacties

- Advertentie -

Hoyer2 | Cats of Curacao wanhoop nabij

Mariette Hanssen in gesprek met Rick Hart

Cats of Curacao | Mariette Hanssen

Cats of Curacao is op zoek naar een nieuw onderkomen. De katten kunnen niet meer terecht op het huidige terrein en initiatiefneemst Mariette Hanssen zit met haar handen in het haar.

Cats of Curacao is geboren uit de overpopulatie aan katten en poezen op ons eiland. Mensen die pasgeboren kittens hebben of vinden, brengen ze vaak naar Cats of Curacao. De vrijwilligersorganisatie wordt bekostigd door sponsors en giften.

- Advertentie -

De emotionele Hanssen zegt geen uitweg meer te zien voor de meer dan 200 katten en kittens en hoopt op hulp vanuit de bevolking of de overheid.

Ze legt uit waar ze de opvang uit financiert.

Tijd: 3.52

- Advertisement -

Mensen die Cats of Curacao willen helpen kunnen bellen met 521 6784.

Bron: Radio Hoyer 2

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. 1. ik lees de negatieve reacties op de hulpoproep en dan de vraag wat zegt dit over ons zwarten. Nou je vraag is toch beantwoord.
  2. Bovendien, ik ben zelf Curacaosche met Curacoache kleurlingmoeder en genoeg gemerkt hoe harteloos zwarten omgaan met dieren. daarom blaffen de honden ook altijd extra hard als er een zwarte passeert want ze gooien altijd met stenen.
  3. mensen kunnen voor zichzelf zorgen, dieren niet, dus vandaar dat er gelukkig aardieg mensen zijn die voor die hulpeloze dieren opkomen.

 2. @Sunnerlight, Dan is het tijd dat je uit je resort komt. Genoeg mensen die zich bekommeren om kinderen. Veel projecten ook.. maarja jij zit altijd te borrelen op de happy hours.

 3. Nu is het katten.elke keer is het iets anders het hou niet op en zou niet ophouden zolang ze de klootzakken en dieven de zogenaamde moet regeren blijf regeren. Alsof het anders is geweest op Curaçao.

 4. @ ericlapas
  Wat zegt dit over ons zwarte??!

  Wat zegt dit over die blanke die blijkbaar liever honden, katten en andere dieren wil helpen dan de kinderen op dit eiland ???????

 5. Grappig @Clapas is geswitched van het n-woord naar zwarten. Ik hoop dat hij het licht heeft gezien. En daarmee de vermaledijde term tot de past hoort!

 6. Ik zie 2 opties. Laat ze allemaal gaan en een deel zal overleven of geef ze allemaal een spuitje.
  Het goedkoopste is laten gaan.
  Wat wil de bevolking die de oorzaak is van dit kattenoverschot?

 7. Gewoo n andere prioriteiten Ericlapas, Ik woon hier nu 7 jaar maar ik hoor niemand over de vele kinderen die iedere dag zonder eten naar school gaan om daar iets voor te doen.

 8. Mariette Hanssen klinkt als een blanke mevrouw, laatst was ook nog een andere blanke mevrouw met kanker die straathonden wilde opvangen en deze week nog een blanke arts die een kliniek voor vluchtelingen wilt oprichten.

  Ik vraag me af, wat zegt dit over ons zwarten? Blijkbaar zijn wij de meest harteloze klootzakken in dit land.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -