27 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Hoyer2 | Cats of Curacao wanhoop nabij

HomeMediaHoyer2 | Cats of Curacao wanhoop nabij

Mariette Hanssen in gesprek met Rick Hart

Cats of Curacao | Mariette Hanssen

Cats of Curacao is op zoek naar een nieuw onderkomen. De katten kunnen niet meer terecht op het huidige terrein en initiatiefneemst Mariette Hanssen zit met haar handen in het haar.

Cats of Curacao is geboren uit de overpopulatie aan katten en poezen op ons eiland. Mensen die pasgeboren kittens hebben of vinden, brengen ze vaak naar Cats of Curacao. De vrijwilligersorganisatie wordt bekostigd door sponsors en giften.

De emotionele Hanssen zegt geen uitweg meer te zien voor de meer dan 200 katten en kittens en hoopt op hulp vanuit de bevolking of de overheid.

Ze legt uit waar ze de opvang uit financiert.

Tijd: 3.52

Mensen die Cats of Curacao willen helpen kunnen bellen met 521 6784.

Bron: Radio Hoyer 2

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. 1. ik lees de negatieve reacties op de hulpoproep en dan de vraag wat zegt dit over ons zwarten. Nou je vraag is toch beantwoord.
  2. Bovendien, ik ben zelf Curacaosche met Curacoache kleurlingmoeder en genoeg gemerkt hoe harteloos zwarten omgaan met dieren. daarom blaffen de honden ook altijd extra hard als er een zwarte passeert want ze gooien altijd met stenen.
  3. mensen kunnen voor zichzelf zorgen, dieren niet, dus vandaar dat er gelukkig aardieg mensen zijn die voor die hulpeloze dieren opkomen.

 2. @Sunnerlight, Dan is het tijd dat je uit je resort komt. Genoeg mensen die zich bekommeren om kinderen. Veel projecten ook.. maarja jij zit altijd te borrelen op de happy hours.

 3. Nu is het katten.elke keer is het iets anders het hou niet op en zou niet ophouden zolang ze de klootzakken en dieven de zogenaamde moet regeren blijf regeren. Alsof het anders is geweest op Curaçao.

 4. @ ericlapas
  Wat zegt dit over ons zwarte??!

  Wat zegt dit over die blanke die blijkbaar liever honden, katten en andere dieren wil helpen dan de kinderen op dit eiland ???????

 5. Grappig @Clapas is geswitched van het n-woord naar zwarten. Ik hoop dat hij het licht heeft gezien. En daarmee de vermaledijde term tot de past hoort!

 6. Ik zie 2 opties. Laat ze allemaal gaan en een deel zal overleven of geef ze allemaal een spuitje.
  Het goedkoopste is laten gaan.
  Wat wil de bevolking die de oorzaak is van dit kattenoverschot?

 7. Gewoo n andere prioriteiten Ericlapas, Ik woon hier nu 7 jaar maar ik hoor niemand over de vele kinderen die iedere dag zonder eten naar school gaan om daar iets voor te doen.

 8. Mariette Hanssen klinkt als een blanke mevrouw, laatst was ook nog een andere blanke mevrouw met kanker die straathonden wilde opvangen en deze week nog een blanke arts die een kliniek voor vluchtelingen wilt oprichten.

  Ik vraag me af, wat zegt dit over ons zwarten? Blijkbaar zijn wij de meest harteloze klootzakken in dit land.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties