27 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 06:30

NOS | Premier Rutte: Europese covid-reispas misschien pas in augustus

Sander van Hoorn De covid-pas, de QR-code waarmee Europeanen deze zomer makkelijker op reis moeten kunnen in de EU, is er misschien pas in augustus. Dat heeft premier...

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaHoyer2 | PSI Skuchami functioneert zonder aanwezigheid directeuren

Hoyer2 | PSI Skuchami functioneert zonder aanwezigheid directeuren

Gregory Wilson in gesprek met Peter Eikelenboom

PSI Skuchami functioneert zonder aanwezigheid directeuren

De directie van PSI Skuchami is niet aktief op dit moment. Ook de ABVO weet niet wat de status is van directeur Norman Cicilia en de financiële man Hubert Scherptong.

Volgens het Antilliaans Dagblad zijn de twee al een week niet op de werkvloer verschenen. Het kan zijn dat ze met vakantie zijn gestuurd, mogelijk zijn ze geschorst.

Dat het al lange tijd rommelt bij de stichting voor ambulante geestelijke gezondheidszorg is voor de bond niks nieuws, zegt Gregory Wilson.

Jaren funtioneerde de organisatie zonder een raad van toezicht, uiteindelijk is die er onder dit kabinet weer gekomen. Wilson treedt niet teveel in details over het functioneren van de directie, maar het is logisch dat als er iets aan de hand binnen een organisatie in de top de schoen wringt. Of het management had de problemen moeten oplossen, of het had aan de bel moeten trekken.

TIJD:3:29

Bron: Radio Hoyer 2

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Hoe is het trouwens met Michel Romer, Schottes bilmaatje, eruit gegooid bij de Veiligheidsdienst na zijn vrijage met de vrouw van slapzak Alexander Rosaria?

    Deze vrouw, Elvira Statie Rosalia, is er vorige week uitgegooid bij het MOT waar ze al meteen na haar sexavonturen met Romer eruitgegooid had moete worden omdat ze een nationaal veiligheidsrisico was.

    Michel Romer zit waarschijnlijk met behoud van salaris al meer dan een jaar thuis, waar hij en Elvira Statie nu alle tijd hebben om de kama sutra van voor naar achteren en van achteren naar voren af te werken.

  2. Norbert G “nep zoon van>??” heeft ook zo’n functie gehad, heeft de belasting betaler tonnen gekost, Dank Trol van Gerrit de Raaf.

  3. Probleem met figuren als Cecilia, zo te zien obesitas patient, is dat ze na schorsing en ontslag gewoon op de payroll blijven, het eiland dus handenvol geld kost en feitelijk beloond worden voor hun wangedrag.

  4. Benieuwd wie er toezicht uitoefende op deze stichting.

    Ongetwijfeld een laffe slapzak als Karel Frielink (Insel Air) of Remigio Booi (Stichting Studiefinanciering).

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties