27 C
Willemstad
• woensdag 8 december 2021 21:18

Laatste reacties

- Advertentie -

Hoyer2 | PSI Skuchami functioneert zonder aanwezigheid directeuren

Gregory Wilson in gesprek met Peter Eikelenboom

PSI Skuchami functioneert zonder aanwezigheid directeuren

De directie van PSI Skuchami is niet aktief op dit moment. Ook de ABVO weet niet wat de status is van directeur Norman Cicilia en de financiële man Hubert Scherptong.

Volgens het Antilliaans Dagblad zijn de twee al een week niet op de werkvloer verschenen. Het kan zijn dat ze met vakantie zijn gestuurd, mogelijk zijn ze geschorst.

Dat het al lange tijd rommelt bij de stichting voor ambulante geestelijke gezondheidszorg is voor de bond niks nieuws, zegt Gregory Wilson.

- Advertentie -

Jaren funtioneerde de organisatie zonder een raad van toezicht, uiteindelijk is die er onder dit kabinet weer gekomen. Wilson treedt niet teveel in details over het functioneren van de directie, maar het is logisch dat als er iets aan de hand binnen een organisatie in de top de schoen wringt. Of het management had de problemen moeten oplossen, of het had aan de bel moeten trekken.

TIJD:3:29

Bron: Radio Hoyer 2

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. Hoe is het trouwens met Michel Romer, Schottes bilmaatje, eruit gegooid bij de Veiligheidsdienst na zijn vrijage met de vrouw van slapzak Alexander Rosaria?

    Deze vrouw, Elvira Statie Rosalia, is er vorige week uitgegooid bij het MOT waar ze al meteen na haar sexavonturen met Romer eruitgegooid had moete worden omdat ze een nationaal veiligheidsrisico was.

    Michel Romer zit waarschijnlijk met behoud van salaris al meer dan een jaar thuis, waar hij en Elvira Statie nu alle tijd hebben om de kama sutra van voor naar achteren en van achteren naar voren af te werken.

  2. Norbert G “nep zoon van>??” heeft ook zo’n functie gehad, heeft de belasting betaler tonnen gekost, Dank Trol van Gerrit de Raaf.

  3. Probleem met figuren als Cecilia, zo te zien obesitas patient, is dat ze na schorsing en ontslag gewoon op de payroll blijven, het eiland dus handenvol geld kost en feitelijk beloond worden voor hun wangedrag.

  4. Benieuwd wie er toezicht uitoefende op deze stichting.

    Ongetwijfeld een laffe slapzak als Karel Frielink (Insel Air) of Remigio Booi (Stichting Studiefinanciering).

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NTR | Toneel tegen huiselijk geweld: ‘Het kwam hard binnen’

Marit Severijnse KRALENDIJK – Met de theatervoorstelling ‘Stop the beating’ trapt advies- en meldpunt Guiami een grote campagne tegen huiselijk geweld en kindermishandeling af. “Het komt hard binnen....

DH | Child abuser opposes his extradition from Scotland

PHILIPSBURG--Almost three years after he was sentenced by the Court of First Instance in St. Maarten to seven years in prison for a large number of...

Ingezonden | Allemaal ‘Nette Mensen’

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Coalitie boycot raadsvergadering Bonaire

Kralendijk - Wie gisteravond rekende op vuurwerk in de Eilandsraad kwam bedrogen uit. Vijf minuten nadat waarnemend gezaghebber Reynolds Oleana de vergadering had geopend konden de aanwezigen...

AntilliaansDagblad | Slechts enkele organisaties hebben echt 12,5% gekort

Willemstad - Ongeveer de helft van rechtspersonen die door de overheid gefinancierd worden, zoals stichtingen, verenigingen en overheids-nv’s voldoet ‘min of meer’ aan de eis van 12,5...

AntilliaansDagblad | Klimaatrisico’s financiële sector

CBCS voorzitter regionale werkgroep gecoördineerde aanpak Willemstad/Philipsburg - ,,De juiste mix vinden om klimaatrisico’s en groene financiering in onze regio aan te pakken en te bevorderen, zal een...
- Advertentie -