27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Hoyer2 | Pers loopt weg voor aanvang persconferentie

Marilyn Alcalá-Wallé in gesprek met Rick Hart

Marilyn Alcalá-Wallé | Extra

De voltallige pers is eensgezind opgestapt voorafgaand aan de wekelijkse persconferentie van de ministerraad. De persconferentie zou gisteren om 2 uur beginnen, maar om half 3 was er nog steeds in geen velden of wegen iemand te bekennen.

Medewerkers van communicatie hadden in de tussentijd wel aangegeven dat er wat vertraging was, zonder een duidelijke reden te geven.

Tijdens de persconferentie zouden Sahayra Nisbet, secretaris-generaal ad interim van het ministerie van Onderwijs en Wladimir Kleinmoedig, directeur van sector Onderwijs komen praten over integriteit.

Na een half uur wachten was het geduld van de pers op en werd gezamenlijk besloten de perszaal in Forti te verlaten.

Wij belden minister Marilyn Alcalá-Wallé voor een reactie op het weglopen van de pers.

Tijd: 3.04
.

Bron: Radio Hoyer 2

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Heb het tumult in de perszaal gehoord op de radio. Veel geschreeuw en gedreig (door “journalisten”) omdat zij een half uurtje in de airco wachten een “falta di rèspèt” vonden. Blijkbaar een multipurpose, uitermate handig folkloristisch woordje, dat “rèspèt”. How primitive. Vooral de activist & semi-journalist Cooper ging helemaal berserk.

 2. @Laps zegt:
  “…Laatst zag ik een vergadering in het parlement, ik weet niet wat ik zag, de parlementariërs zaten daar met een minister en ze lieten zich door andere negers bedienen…”

  Kijk eens hier: ( Willem Wever, jouw niveau).
  Moet toch wel de witste Übernikker zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=6Z19uwH2VG8

  Zoiets heet in Nederland, en de rest van de geciviliseerde wereld, gewoon werken.

 3. Ik wil mijn rasgenoten niet aanvallen, maar soms denk ik dat ik uit ander hout dan deze negers hier ben gesneden. Als ik deze parlementariërs en ministers zie, vraag ik me af of ze zichzelf wel serieus nemen.

  Het is niet voor niets dat een Papiaments gezegde is van, “jen idea di kaka den kabes”. Of het nou Nicole Maduro, Steven Martina of één van die andere drollen is, het is om misselijk van te worden.

  Deze ministers voelen zich ver verheven boven het gewone volk terwijl het niets anders dan geparfumeerde drollen zijn. Altijd als er een nieuw kabinet komt heb ik zoiets, it is like polishing shit.

  Laatst zag ik een vergadering in het parlement, ik weet niet wat ik zag, de parlementariërs zaten daar met een minister en ze lieten zich door andere negers bedienen.

 4. Flauwekul smoes van ik kon geen parkeerplaats vinden.
  Die sg Nisbet en de directeur Kleinmoedig zijn dus sowieso niet berekend op hun taak.
  Maar dat geldt voor meerdere personen in de zgn top van de ambtenarij en bedrijfsleven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...