32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Hoyer2 | Movementu Progressivo wil meer transparantie over overname raffinaderij

HomeMediaHoyer2 | Movementu Progressivo wil meer transparantie over overname raffinaderij

Marilyn Moses in gesprek met Rick Hart

Marilyn Moses | Extra

De vanochtend aangekondigde demonstratie tegen de overname van de raffinaderij door Klesch Group heeft enkele tientallen demonstranten opgeleverd.

De oppositiepartijen, behalve Movementu Progressiv, organiseerden de demonstratie. Fractieleider van MP Marilyn Moses vindt dat parlementsleden niet zouden moeten demonstreren maar zich in het parlement moeten laten horen.

Moses betreurt het dat er voorafgaand aan de overname geen debat is gehouden in het parlement met de regering. Volgens de fractieleider gaat het om publieke gronden en moet daar verantwoording over worden afgelegd aan het parlement.

Tijd: 4.02

.

Bron: Radio Hoyer 2

11 reacties

 1. @Hans:
  Als ik jou was, zou ik me een beetje meer met Grietje bemoeien, dan met Drechi pa bosnan Tur. In het Papiamentu zeggen wij: “Nan ta kome den bo tayo” :) :) :)

 2. Volgens mij ben jij de enige die die spijker niet ziet, Drechi.

  Maar dat Mozes een spijker in haar hoofd heeft wisten we al sinds haar vrijage met Schotte, en werd nog eens bevestigd door haar idiote snoepreis naar de verkeersbeurs.

  Felis ana nobo Drechi, en hopelijk heb je snel een andere hobby dan op dit forum bagger storten of sluit je baas je internet eindelijk eens af.

 3. @Trui:
  Rijdt U auto??? Dat is hartstikke link voor de andere weggebruikers. Waar ziet U een spijker? Beter kijken voordat U zichzelf onsterfelijk maakt….

 4. Smaken verschillen, maar om ‘s ochtends je huis te verlaten met een gordijn over je schouder en een spijker in de punt van je neus (foto), nee, dat zou zelfs Dick Drayer van zijn zonen niet accepteren.

 5. Wat een afgang plus minus 50 demonstranten met Holle Bolle Gijs en vol gevreten Cooper en Amparo voorop, heb beroeps opnaaier tuinkabouter Cova in een olie vat verstopt zien zitten, hij had alleen zicht door een klein kijk gaatje over het gepeupel wat er gaande was hij keek en was stil.

 6. Ook meer transparantie mbt de minister van MDP die een prive vakantie had in Zwitserland op kosten van het volk.

  En het MDTP drama.

 7. Wij willen meer transparantie over wat de peperdure verkeersbeurs, businessclass tickets – 5 sterren hotels – riante daggeldvergoedingen, waaraan 8 Statenleden – huisarts Mozes voorop – deelnamen, heeft opgeleverd.

 8. Enkele tientallen mensen, mag ik het zien als een teken dat de “massa” toch wakker wordt en het een teken gaat worden dat de corrupte macht gebroken gaat worden? Dan mag de demonstratie van 30 december in de geschiedenis boeken als punt van ommekeer. Of ben ik te optimistisch?

 9. ….”De aangekondigde demonstratie heeft enkele tientallen demonstranten opgeleverd”….

  Niemand wil het vuile werk meer voor Cova verrichten, de tijd van stoken en de maatschappij ontwrichten is voorbij.

  Tijd om als volwassenen aan tafel te onderhandelen i.p.v. 30 di mei scenario’s te simuleren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties