Hoyer2 | Minister MEO pleit voor centraal orgaan voor controles

Errol Goeloe in gesprek met Rick Hart

Minister MEO pleit voor centraal orgaan voor controles | Extra

De inspectie-afdelingen van alle ministeries zouden verenigd moeten worden in één controle-orgaan. Dat zegt demissionair-interim minister Errol Goeloe naar aanleiding van de controles bij verschillende supermarkten de afgelopen weken.

Volgens Goeloe moet er een integrale aanpak van de controles komen met één hoofd aan de leiding.

De demissionaire-interim minister is gisteravond bewust niet naar de manifestatie gegaan die plaatsvond bij Goisco, maar hij vindt het goed dat de politiek wel haar gezicht heeft laten zien.

Goeloe geeft uitleg over de controles.

Audio Hotkeys Errol Goeloe-controles 18-05-17

Tijd: 2.26

Bron: RadioHoyer 2

2 Reacties op “Hoyer2 | Minister MEO pleit voor centraal orgaan voor controles

  1. goeloe weet goed dat dit gewoon een Politiek WITCH HUNT is en dat de afdelingen nooit echt hun werk hebben gedaan-maar dat ook op een minder schadelijke manier voor de bedrijven had kunnen doen.Ik zou haast zeggen-om te laten zien wat alle bedrijven zoal voor hard werk leveren om dit rotsblokje te voorzien van voedsel waar vooral de schandalige prijzen die men voor electriciteit moet betalen-Wel laten we gewoon de deuren een maand dichtklappen–na een maand ligt iedereen op zijn knieen te smeken voor voedsel-daar is Venezuela niets bij —wij hebben hier niets absoluut niets te vreten als de importeurs het niet binnenhalen.En wie hebben de opslag vriezers voor al die goederen? slecht een paar die elke keer weer zwaar benadeeld worden door de stroomleverancier 0-en de schade daardoor word door niemand vergoed.
    Wat je nu ook weer bij een Dricoma ziet gebeuren is nog meer belachelijk-Het bedrijf verhuurd-jaVERHUURD – opslag plaats aan mensen die invriezen-en nu worden de werknemers en de Manager nog door een stelletje opruiers bedrijgd en uitgescholden-totaal onacceptabel-maar dit word hard aangewakkerd door de schoftige ambtenaren die Politiek en niet Profesioneel werken.

  2. Abraham Mossel

    Meneer de loser is bewust niet naar de manifestatie gegaan, nee natuurlijk niet, hij had in de spiegel gekeken en dacht, ben ik dat of is dit een tjoller die achter mij staat en in de spiegel kijkt, naar lang bestuderen heeft hij besloten om niet tussen al die andere tjollers te gaan staan, waarvan zijn baas dos Santos het hangbuikzwijntje de grootste is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *