Hoyer2 | Geen interesse aannemers in verwaarloosde wijk

Lloyd Narain in gesprek met Marit Severijnse

Geen interesse aannemers in verwaarloosde wijk

Amigu di Tera vindt dat de overheid moet komen met een integrale aanpak van de decennialange verwaarlozing van de wijken in Curacao. Maar liefst 150 wijken in zowel Willemstad, als daarbuiten, zijn verwaarloosd.
Twee jaar geleden heeft Amigu di Tera om de tafel gezeten met de toenmalige minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning, Suzy Camelia-Römer, maar van een beleid is het nog altijd niet gekomen.

Volgens Lloyd Narain van Amigu di Tera is het probleem gigantisch en hij hoopt dan ook dat de nieuwe regering dit aanpakt. Hij legt uit waarom het zo’n probleem is.

AUDIO Lloyd Narain – aanpak woonwijken 18-05-17
Tijd: 3:15

Bron: RadioHoyer 2

Een Reactie op “Hoyer2 | Geen interesse aannemers in verwaarloosde wijk

  1. Joep Meloen

    Zolang de inwoners van die wijken zich ook niet willen bekommeren om die wijken heeft het geen zin daar geld in te pompen.
    We zien het overal, wijken worden enigzins verfraaid en binnen een jaar is het weer een puinhoop. De boel is gesloopt, ligt vol met afval, het is dweilen met de kraan open.
    Het idee dat mensen zich gaan gedragen op het moment dat ze in een mooie wijk wonen kunnen we vergeten. Wie het niet gelooft kan even gaan kijken in de nieuwbouwwijken van de FKP. Sommige huizen zijn minder dan 1 jaar oud, maar zien eruit alsof ze 50 jaar oud zijn.
    Is gewoon een kwestie van mentaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *