Hoyer2 | Directie Insel Air niet betrokken bij overname Synergy

Juni Sluis in gesprek met Rick Hart

Gesprekken die moment worden gevoerd liggen in handen van Steven Martina | Extra

De directie van Insel Air wordt niet betrokken bij onderhandelingen en gesprekken over de overname van het bedrijf door Synergy Aerospace en ook hebben zij nog geen officieel bericht gekregen over de stand van zaken. Dat heeft Deputy CEO Juni Sluis verklaard tegenover Radio Hoyer 2.

Volgens Sluis is er een ander team bezig met het creëren van een raamwerk waarbinnen de directie moet onderhandelen en liggen de gesprekken die op dit moment worden gevoerd in handen van Steven Martina, de minister van Economische Ontwikkeling.

Bewindvoerder Rogier van der Heuvel maakte de overname gisteren bekend. Synergy neemt geen schulden over en ook het overbruggingskrediet wil het bedrijf niet. Wat het bedrijf wel wil zijn de routes, het personeel en de vergunningen van Insel Air

Sluis vertelt wat hij ervan vindt dat de directie er niet bij betrokken wordt.

Tijd: 5:19

Bron: Radio Hoyer 2

5 Reacties op “Hoyer2 | Directie Insel Air niet betrokken bij overname Synergy

 1. @Henk, Van de Heuvel werkt voor Van Epps en Kunneman.. Die zijn het die het salaris van Van de Heuvel vangen.

 2. Volgens mij is de grote winnaar in deze idiote soap bewindvoerder Rogier van de Heuvel.

  Kan van de Heuvel even bekend maken wat hij tot dusver aan de porkeria van Heerenveen en Lippinkhof heeft verdiend, over de rug van het volk?

  Ik heb uit welingelichte bron vernomen dat hij zonder limiet zijn uren kan declareren tegen een uurtarief waar je van achterover slaat.

 3. Bewindvoerder Rogier van der Heuvel maakte de overname gisteren bekend.

  Is de overname dan al gedaan?

  Joep Meloen, De overheid heeft 30 miljoen in dit privaatrechtelijk bedrijf gegooit en zal dat kwijtraken na deze deal. en wat met die andere 170 miljoen schuld? Wie betaald dat.. en het geld in Venezuela.. komt dat nog ooit?

 4. Het zou ook van de gekke zijn als de veroorzakers van de Insel Air porkeria, Heerenveen en Lippinkhof, nu aan tafel overnamebescprekingen zouden gaan voeren!

 5. Joep Meloen

  Dus we hebben een privaatrechtelijk bedrijf en nu gaat de overheid op de stoel van de directie zitten ? Daarmee gaat een juridische valkuil open van hier tot overmorgen.
  Het moet niet veel gekker worden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *