Hoyer2 | Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten

Statenlid Eugene Cleopa in gesprek met Marit Severijnse

Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten | Extra

Statenlid Eugene Cleopa wilt graag van minister Armin Konket van Bestuur, Planning en Dienstverlening weten hoeveel ambtenaren thuis zitten terwijl zij op basis van een uitspraak van de rechter weer aan het werk zouden moeten.

Cleopa hoopt zo een beter beeld te krijgen van de situatie op dit moment. Dat heeft Statenlid Eugene Cleopa verklaard tegenover Radio Hoyer 2.

Cleopa weet van verschillende rechtszaken tegen ambtenaren die de overheid heeft verloren, maar waarvan de uitspraak nooit werd opgevolgd. De ambtenaren in kwestie zouden nog steeds thuis zitten, maar incasseren wel hun salaris.

Cleopa vertelt wat hij daarvan vindt.

Tijd: 1:30

Bron: Radio Hoyer 2

6 Reacties op “Hoyer2 | Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten

 1. Drechi pa bosnan Tur

  O ja, die ene die Curacao zeker een gouden medaille zal geven op de Olympische Spelen: Hordelopen :):):):):)
  Hij springt constant over hekken heen, van de ene partij naar de andere, en weer terug!!!!
  Wanneer doet hij dit weer?

 2. Pfff Drechi pe, Eric Lapdance, LaStiwz, Mano en andere trollen zullen zeggen niet doen man je komt aan mijn brood omdat ze zijn zelf een spookambtenaren (hondje) die elke maand hun salaris moeten inleveren bij hun baasje hahahaaaaaaaaaa.

  Er zijn nog veel meer bijgekomen, daarom gaat Konket alles onderzoeken.

 3. Eric Lapdance op een zachte manier scheld je Schotte weer uit omdat hij niet verder is gekomen dan MAVO 3. Net als toen na de Babel zaak zei je dat iedereen die naar SDKK gaat zullen ze hun bilgat meten.

  Ene jouw baasje weet wel alles omtrent douanes om bagage daar te laten afhalen (bij de douane) weetje nog, het is geen toeval dat je zoveel verhaaltjes schrijft die men op Schotte doen denken.

  Ik ben geen fan van Schotte maar ik schrijft toch nooit zulke dingens over hem.

 4. @Ericlapas: als Honduras tegen de VS zegt: “We gaan een vuist tegen de VS maken en willen als gelijkwaardige partner worden gezien” dan moet jij toch ook op zijn minst een beetje glimlachen.

 5. Pfffffffffff

  Een vuist maken tegen Nederland??
  Beter een vuist maken tegen spookambtenaren, familiebaantjes, corruptie, allerlei duistere consultants die hun zakken vullen i.o.v. de overheid etc etc.
  Dat is pas een vuist maken.

 6. ericlapas

  Als wij een vuist tegen Nederland willen maken en als gelijkwaardige partner gezien worden moeten we af van dit soort beroepspolitici. Wij hebben niks aan deze man hij heeft niet eens een middelbare opleiding en had zelfs moeite met de douane cursussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *