27 C
Willemstad
• dinsdag 18 mei 2021 23:31

ParadiseFM | 50.000 mensen volledig gevaccineerd

Meer dan 50.000 mensen op Curaçao zijn inmiddels volledig gevaccineerd. Zij hebben beide coronavaccinaties ontvangen. Ruim 80.500 mensen hebben hun eerste prik ontvangen. Bijna 83.000 mensen hebben...

Democracy now! | Tuesday, May 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Motie Staten vraagt meer versoepelingen, waaronder avondklok naar middernacht

De Curaçaose regering wordt in een motie van het parlement vandaag verzocht de coronamaatregelen verder te versoepelen. En dat op de dag dat premier Rhuggenaath in een...

Nu.cw | 62 Procent inmiddels gevaccineerd, prik nu vanaf 16 jaar

62 Procent van het aantal mensen op Curaçao dat gevaccineerd mag worden heeft inmiddels een eerste prik gehad. Er is dus nog een grote groep, ruim 30...

DolfijnFM | Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet EFO toets hoofdrekenen over doen

WILLEMSTAD – Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet de EFO Hoofdrekentoets overdoen. Afgelopen dinsdag deden ze die toets voor het eerst. Maar door een vergissing van...
- Advertisement -spot_img

Hoyer2 | Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten

HomeMediaHoyer2 | Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten

Statenlid Eugene Cleopa in gesprek met Marit Severijnse

Cleopa wil uitleg over ambtenaren die met vonnis thuiszitten | Extra

Statenlid Eugene Cleopa wilt graag van minister Armin Konket van Bestuur, Planning en Dienstverlening weten hoeveel ambtenaren thuis zitten terwijl zij op basis van een uitspraak van de rechter weer aan het werk zouden moeten.

Cleopa hoopt zo een beter beeld te krijgen van de situatie op dit moment. Dat heeft Statenlid Eugene Cleopa verklaard tegenover Radio Hoyer 2.

Cleopa weet van verschillende rechtszaken tegen ambtenaren die de overheid heeft verloren, maar waarvan de uitspraak nooit werd opgevolgd. De ambtenaren in kwestie zouden nog steeds thuis zitten, maar incasseren wel hun salaris.

Cleopa vertelt wat hij daarvan vindt.

Tijd: 1:30

Bron: Radio Hoyer 2

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. O ja, die ene die Curacao zeker een gouden medaille zal geven op de Olympische Spelen: Hordelopen :):):):):)
  Hij springt constant over hekken heen, van de ene partij naar de andere, en weer terug!!!!
  Wanneer doet hij dit weer?

 2. Pfff Drechi pe, Eric Lapdance, LaStiwz, Mano en andere trollen zullen zeggen niet doen man je komt aan mijn brood omdat ze zijn zelf een spookambtenaren (hondje) die elke maand hun salaris moeten inleveren bij hun baasje hahahaaaaaaaaaa.

  Er zijn nog veel meer bijgekomen, daarom gaat Konket alles onderzoeken.

 3. Eric Lapdance op een zachte manier scheld je Schotte weer uit omdat hij niet verder is gekomen dan MAVO 3. Net als toen na de Babel zaak zei je dat iedereen die naar SDKK gaat zullen ze hun bilgat meten.

  Ene jouw baasje weet wel alles omtrent douanes om bagage daar te laten afhalen (bij de douane) weetje nog, het is geen toeval dat je zoveel verhaaltjes schrijft die men op Schotte doen denken.

  Ik ben geen fan van Schotte maar ik schrijft toch nooit zulke dingens over hem.

 4. @Ericlapas: als Honduras tegen de VS zegt: “We gaan een vuist tegen de VS maken en willen als gelijkwaardige partner worden gezien” dan moet jij toch ook op zijn minst een beetje glimlachen.

 5. Een vuist maken tegen Nederland??
  Beter een vuist maken tegen spookambtenaren, familiebaantjes, corruptie, allerlei duistere consultants die hun zakken vullen i.o.v. de overheid etc etc.
  Dat is pas een vuist maken.

 6. Als wij een vuist tegen Nederland willen maken en als gelijkwaardige partner gezien worden moeten we af van dit soort beroepspolitici. Wij hebben niks aan deze man hij heeft niet eens een middelbare opleiding en had zelfs moeite met de douane cursussen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties