27 C
Willemstad
• donderdag 7 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Hotels geven gratis overnachtingen weg

Om herfstreizen te boosten

WILLEMSTAD — Meer dan 20 hotels/resorts en appartementen doen mee aan de actie ‘Every 4th Night Free!’ om reizigers te verleiden om een vakantie op het eiland door te brengen. De aanbieding geldt voor het herfstseizoen en is door verschillende internationale media overgenomen, zoals onder andere ook door Wall Street Journal. “Wat kan er beter zijn dan gratis? Bijna niets, en vandaar dat er zich geen beter moment aan kan dienen om een reis naar Curaçao te boeken”, aldus het bericht in de krant.

Het Avila hotel is 1 van de 20 hotels die meedoen met deze actie voor de vierde nacht gratis en doet dit niet voor het eerst, getuige deze advertentie.
Het Avila hotel is 1 van de 20 hotels die meedoen met deze actie voor de vierde nacht gratis en doet dit niet voor het eerst, getuige deze advertentie.
- Advertentie -

De uitleg wordt gegeven dat men ‘bij een verblijf van vier nachten er slechts drie hoeft te betalen en bij een verblijf van acht dagen, slechts zes’.
De aanbieding geldt voor reizen tussen 15 augustus en 15 december 2013.

“We hopen dat de reizigers hun voordeel kunnen halen uit al hetgeen ons mooie eiland te bieden heeft. Zoals de unieke kunst-scene, de duikmogelijkheden op wereldniveau, de kleurrijke Caribische cultuur en onze hoofdstad Willemstad”

, aldus André Rojer, de regiomanager van Curaçao Tourist Board (CTB) voor Noord-Amerika, die meent dat om bovengenoemde redenen de bestemming Curaçao als een ‘perfecte ontsnapping’ kan dienen gedurende de herfstmaanden.
De natie wordt als veelomvattend, divers en rijk aan cultuur omschreven en het eiland als rijk aan natuurschoon.

“Curaçao ontwikkelt zich snel tot een vakantie- hotspot onder zowel de Amerikaanse als de Canadese toeristen.
Met dagelijkse vluchten naar het eiland, uitgevoerd door de vliegmaatschappijen

  • Dutch Antilles Express (DAE),
  • InselAir en
  • American Airlines, is het nooit eerder zo makkelijk geweest om het eiland te bereiken.
    Ook zijn er non-stop vluchten op zaterdagen beschikbaar vanaf Charlotte, NC en voeren DAE en Insel Air tevens vluchten uit vanuit Orlando, FL op vrijdag, zondag en maandag”

, aldus het bericht, dat voor meer informatie naar de link www.curacao. com/4FREE verwijst.

LGBT-gemeenschap
De actie Every 4th Night wordt onder de kop ‘Curaçao nodigt de LGBT-gemeenschap (van lesbische, gay, biseksuele en transseksuele geaardheid) uit om hun honeymoon in het paradijs door te brengen’ onder de gemeenschap gepromoot.
Daar maakt fortmilltimes. com melding van.
Volgens Fort Mill Times wordt de internationale LGTB-gemeenschap al jarenlang door Curaçao ‘in het tropisch paradijs verwelkomd’, waarbij vriendelijkheid, veiligheid en ‘allesomvattende ervaringen’ aan de reizigers worden geboden.

“De culturele ‘smeltkroes’ op het eiland heeft tot een progressieve leef en laat leven-instelling geleid.
Hierdoor is het eiland een ideale bestemming voor partnerschapsceremonies (een ceremonie ter bevestiging van een relatie, red.) en wittebroodsweken.”

André Rojer, de regiomanager voor Noord-Amerika van de Curaçao Tourist Board (CTB): “Live and Let Live is een perfecte omschrijving van de Curaçaose relaxte sfeer.
We nodigen iedereen uit om van onze rijke en kleurrijke historie, de talloze – niet overbevolkte – stranden en de duiklocaties te genieten.
De LGBT-gemeenschap wordt al jarenlang omarmd en we zijn enthousiast om pas getrouwde koppels te mogen ontvangen.”

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -