HOF | Het Hof van Justitie in alle tinten blauw voor autisme

Derde keer dat het Hof van Justitie aan deze actie meedoet | Foto Persbureau Curacao

Willemstad – Een aantal medewerkers van de vestiging Curaçao van het Hof van Justitie samen op de foto gegaan in alle tinten blauw. Het doel was steun te geven aan de autisme maand. Ook het gebouw, het Stadhuis, is blauw verlicht om steun te geven.

Internationaal en ook op Curaçao wordt in april met verschillende activiteiten stilgestaan bij autisme met het doel mensen bewust te maken van wat deze stoornis is en wat het betekent voor families die elke dag mee leven. Het is de derde keer dat het Hof aan deze actie meedoet.

Trapfoto: Dick Drayer

Bron: Persbericht Hof van Justitie

3 Reacties op “HOF | Het Hof van Justitie in alle tinten blauw voor autisme

 1. Prachtige foto en mooie actie!

 2. Het lijkt alsof bij justitie meer vrouwen dan mannen werken. Wellicht is dat een verklaring voor de vele vorm fouten door het OM.

  Ik vraag me af hoe zo een actie tot stand komt, heeft één van de medewerkers een kind die autist is en de medewerkers wilden haar verassen? Of is het lootje trekken? Wat zullen we voor leuks doen dit jaar?

  Anders dan de meesten vervullen dit soort acties mij met een gevoel van walging. Het lijkt meer wat Nederlanders noemen, met een jantje van leiden van iets af maken.

  Ik ben altijd iemand van niet alleen TALK the TALK maar van WALK the TALK geweest. Ze hadden ook een plan kunnen opzetten om iemand van Tayer Social bij justitie te laten instromen. Wij hebben genoeg gehandicapten die graag willen werken die geen kans krijgen.

  Ik zal het hierbij houden want hoe meer ik schrijf hoe meer ik van de dames met hun actie ga walgen. Zij zullen in elk geval niet in aanmerking komen voor de fel begeerde Lapas proefrit.

 3. Mooi, die aandacht voor mensen als Irma Lips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *