Blog Arthur Donker | Het is de schuld van SMOC!

Arthur Donker – lachen op deze klip

Het is niet de eerste keer dat de vakbonden betaald en gestuurd door Maduro’s Khmer Rouge in hun gesponsorde rode hemden van PDVSA op het Wilhelminaplein demonstreren tegen de beslaglegging van de SMOC en de anderen. Ik doe die “anderen” er expres erbij want die domme vakbondsleiders denken dat het alleen om SMOC gaat en vergeten de 26 andere mensen ook meedoen in die klacht.

Maar ja SMOC heeft hun kleur niet mee en dan spelen we toch de rassenkaart, makkelijk toch, want die mensen die doen dat uit gewin en om het geld in hun eigen zak te steken en om met het terrein van de Isla te speculeren en miljarden mee te verdienen. Ja, ze moeten een reden hebben om zo fel tegen de Isla te vechten toch, het kan niet alleen gaan om de gezondheid van 20.000 mensen die onder de rook wonen of de hele dag gif inademen, nee er moet een andere reden zijn en wat is beter dan financieel gewin over de lijken van de zielige werknemers.

Komt een “has been”, zielig excuus voor een politicus, genaamd Charles Cooper die durft te beweren dat de mensen die onder de rook wonen mensen zijn die “Niet van Curaçao houden”.

Als er een is die niet van Curaçao houdt is hij dat wel, want die offert de gezondheid van 20.000 mensen (die niet van Curaçao houden) op, om zijn eigen schoonmaak bedrijf op het Isla terrein voor de toekomst te beschermen door de raffinaderij verdedigen. EN DAAR GAAT HET OM!

SMOC vecht, geloof ik, al 15 jaar voor de HELE BEVOLKING (ook voor de leden van de vakbond) voor schoner lucht met eigen middelen gevochten, en al 15 jaar winnen ze zaak na zaak alleen de regering DURFT geen maatregel te nemen en de sancties bepaald in de verschillende vonnissen uit te voeren, ZE DURVEN niet want zolang ze naar Cuba konden vliegen in de privé plane van PDVSA of een helikopter van hen konden “lenen” om met veel bravoure boven Klein Curaçao te vliegen met Nederlandse politici kunnen ze moeilijk de hand die hen voert bijten, dat doen honden niet eens.

Laten we de vakbonden ook niet vergeten, want die zijn ook van een zelfde laken een pak, PDVSA geeft ze een prachtig gebouw cadeau en als ze dat willen kunnen ze nog een prachtige ex miss Venezuela als secretaresse krijgen om ze te leren hoe ze met tien vingers een toetsenbord kunnen bedienen.

Natuurlijk zullen ze alles doen om de kont van de Isla te kussen en iedereen de schuld te geven en de raffinaderij zoveel mogelijk te beschermen, al weten ze dat het einde nabij is en dat ze elke dag geconfronteerd worden met top directie leden van de PDVSA die overal ter wereld gearresteerd worden wegens graaien in de PDVSA kas en de tankers waar ook al beslag op gelegd word, of tankers die buitengaats liggen die op betaling wachten wat maar niet komt of dat de banken geen lening meer geven aan de werknemers omdat die ook bang zijn dat die werknemers binnenkort ook op straat zullen staan, ze kijken wel uit.

Maar ze vergeten één ding, er is een grotere klap wat er gaat komen, een groep van 70 mensen “die niet van Curaçao houden” en de Isla verantwoordelijk stellen voor hun gezondheidsklachten en de waardevermindering van hun huizen en de groene aanslag etc. zijn hier uitgeprocedeerd en zijn nou met behulp van professoren die hier in gespecialiseerd zijn, gaan bij het Europees Hof aankloppen en niet alleen de Curaçaose regering maar ook de Nederlandse regering aanklagen en er is een grote kans dat ze winnen want er is grove nalatigheid gepleegd ook wegens schending van de mensenrechten en de regering weigerde in te grijpen ondanks vonnissen van de rechter en dacht je dat die 75 miljoen veel was? Hou je vast dat is peanuts!

Ik blijf lachen op deze klip, want een of andere posterboy voor “Slim Fast” met een verborgen agenda beweert dat 20.000 mensen die dagelijks onder de rook, bewust door de Isla vergiftigd worden “Niet van Curaçao houden”.

Arthur Donker

6 Reacties op “Blog Arthur Donker | Het is de schuld van SMOC!

 1. Ik zag dat ‘beroeps’ onruststoker en PS/MFK meeloper Lucho Rosales al op het Wilhelminaplein mee demonstreren. Dan weet je wel hoe laat het is!

  Schande dat het OM ook niet durft op te treden!

 2. Abraham Mossel

  @ A Donker, heet die poster vazal en Troll van Gerrit de Raaf niet toevallig, ex Bondslijder met bewust een lange IJ tuinkabouter Cova. Elke Mongool weet toch dat die ISLA roestbak niet meer te reden is, de politici hebben hun hele leven al hun zakken gevuld aan die tering zooi. En wat te denken van het opruimen van het asfaltmeer, daar heeft Timmy Brouwer wel een oplossing voor ! toch?.

 3. Daan Banaan

  @Markus
  Je kan tegenwoordig plastic terugwinnen uit vissen. Goede business opportunity voor Curaçao.

 4. Pukkie,
  Uit Wikipedia :
  “Bijna elke organische stof die gebruikt wordt in het dagelijks leven wordt gewonnen of gesynthetiseerd vanuit een organische verbinding die is betrokken uit aardolie”.
  (genoemd worden o.a. kunststof, fijn chemie, medicijnen !!).
  Mogelijk is de aanstaande ( ?) te publiceren ontdekking uit Eindhoven interessant voor het brandstof-/energie-gebruik maar dat betekent niet dat de wereld zonder olie kan.

 5. En om Donker een handje te helpen heeft Europa besloten om over te gaan op duurzame energie. In Eindhoven staat men op het punt een ontdekking op gebied van kernfusie wereldkundig te maken. Goedkope , niet vervuilenden energie voor iedereen dus. Weg fossiel brandstoffen inclusief natural gas.
  Bonden hier kijken steeds achteruit, terwijl de toekomst in de andere richting ligt. Veel succes bij het vinden van een sukkel die 3 duizend miljoen dollar, zoveel is 3 miljard namelijk, in een afthanse techniek wil investeren.

 6. Postman441

  Arthur, je hebt gelijk het is onbegrijpelijk. Dat niemand durft op te treden. Het gaat tenslotte om mensen levens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *